Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ústny roubík

Newsletter

BDSM krúžkový roubík s lisom na jazyk

Krúžkový roubík je účinný BDSM roubík, ktorý znehybňuje Sub a zároveň ho udržiava orálne prístupný. Kovový krúžok sa zasunie za zuby, takže ústa už nie je možné zatvoriť, a zároveň sa stláčadlom podobným špachtli zatlačí a zafixuje jazyk.

Viac informácií

2422/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Krúžkový roubík je účinný BDSM roubík, ktorý znehybňuje Sub a zároveň ho udržiava orálne prístupný. Kovový krúžok sa zasunie za zuby, takže ústa sa už nedajú zatvoriť, a zároveň sa stláčadlom podobným špachtli zatlačí a zafixuje jazyk.

     

    Pomocou koženého remienka na hlavu s nastaviteľnou veľkosťou možno roubík optimálne prispôsobiť takmer každému obvodu hlavy. Krúžok z nehrdzavejúcej ocele samozrejme neobsahuje nikel, a preto je vhodný aj pre alergikov.

     

    Aký je rozdiel medzi krúžkovým roubíkom a inými roubíkmi?

     

    Krúžkový roubík alebo O-krúžkový roubík zabezpečuje optimálnu orálnu dostupnosť počas bondáže. Okrem klasického guľôčkového roubíka je krúžkový roubík pravdepodobne najobľúbenejším roubíkom v komunite BDSM. A to nie je prekvapujúce, pretože krúžkový roubík od MEO® otvára možnosti sexy hry, keďže partner je úplne orálne prístupný. Krúžok sa zasunie za zuby a po zatvorení koženého remienka sedí tak pevne, že Sub je nútený mať ústa otvorené. Krúžkové roubíky sa ponúkajú v rôznych priemeroch.

     

    Aké sú alternatívy tohto krúžkového roubíka?

     

    Pre trochu citlivejšie submisívne osoby máme modely, kde je krúžok potiahnutý silikónom alebo kožou. Krúžkovým roubíkom pre pokročilých používateľov je takzvaný "spidergag", ktorý má zakrivené kovové tyče, ktoré bránia Sub pohybovať krúžkom jazykom.

     

    Čo presne je roubík do úst?

    V bondage a sadomasochistickej scéne je ústny roubík fetišistická pomôcka, ktorá sa vkladá partnerovi do úst a uzatvára sa remienkom vzadu na hlave. Použitím roubíka submisívny partner už nemôže hovoriť ani namietať proti trestom svojho dominantného partnera. Ústne roubíky na bondage sedenia sú často vybavené guľôčkou. Mnohé modely však majú ako roubík aj otvorený krúžok alebo uzdu pripomínajúcu konský postroj.

     

    Kde si môžem kúpiť ústny roubík?

     

    Veľký výber roubíkov s gagovou guľôčkou nájdete samozrejme v MEO, tu na www.meo.de. Môžete očakávať úchvatne veľký sortiment gagov a iných SM hračiek. Ak si stále nie ste istí kúpou gagu, odporúčame naše modely pre začiatočníkov. Skúsení bondage profesionáli nájdu potešenie v ústnych roubíkoch s kombinovaným postrojom na hlavu.

     

    Musím sa svojho submisívneho partnera vopred opýtať, či mu môžem dať roubík?

     

    Určite to odporúčame. Keďže roubík znemožňuje jeho nositeľovi vysloviť vaše vopred dohodnuté "bezpečné slovo" na prerušenie bondáže, základom je veľká dôvera a vzájomný rešpekt. Začiatočníci v oblasti BDSM by mali k tomuto typu hry pristupovať s perforovaným guľôčkovým roubíkom od MEO® alebo s O-krúžkom. Takto môže zviazaný partner nerušene dýchať a zvyknúť si na rozťahovanie úst.

     

    V zásade by sa všetky bondage praktiky mali vykonávať výlučne po vzájomnej dohode. Aby ste pri bondage rolových hrách neprekročili partnerove hranice, mali by ste sa s partnerom vopred porozprávať o tom, čo sa vám obom páči a či je použitie roubíka pre vás oboch vhodnou voľbou.

     

    Môžem použiť bondážový roubík spolu so spútavacími prostriedkami?

    Samozrejme, že môžete používať roubík v kombinácii s našimi ďalšími bondage výrobkami. Ale len vtedy, ak sa vám to obom páči. Gag, podobne ako nepriehľadná kožená maska, dodáva hre na roly medzi dominanciou a podriadenosťou nový rozmer a môže pôsobiť ako vzrušujúci doplnok. Existujú dokonca roubíky od MEO®, ktoré sa vďaka svojej konštrukcii mimoriadne dobre kombinujú so spútavacími prostriedkami, lanami alebo svorkami na bradavky

     

    Viac informácií:

     

    • SM hračky extra triedy.
    • Gagy pre profesionálov v oblasti bondage.
    • Krúžkový roubík s jazykovým depresorom.
    • Typ: O-krúžkový roubík.
    • Materiál: koža, kov (bez obsahu niklu).
    • Priemer krúžku: 40 mm
    • Depresor jazyka cca 40 mm
    • Veľkosť nastaviteľná pomocou pracky na remienku.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Accattivante

    Accattivante, un articolo prodotto non made in China !!

      Hodnotenie 

      überlegte Ausführung

      Das Niederhalten der Zunge ist das besondere Extra. So ist der Weg frei.

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM krúžkový roubík s lisom na jazyk

        BDSM krúžkový roubík s lisom na jazyk

        Krúžkový roubík je účinný BDSM roubík, ktorý znehybňuje Sub a zároveň ho udržiava orálne prístupný. Kovový krúžok sa zasunie za zuby, takže ústa už nie je možné zatvoriť, a zároveň sa stláčadlom podobným špachtli zatlačí a zafixuje jazyk.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: