Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dildá

Newsletter

The Manhandler - Čierne dildo s rukoväťou

Manhandler je sexuálna hračka, ktorá sa teší veľkej obľube. Je to dlhé dildo s rukoväťou na konci, ktorá pripomína rukoväť obušku.

Viac informácií

3399/00

k dispozícii na

Viac informácií

Manhandler je sexuálna hračka, ktorá sa teší veľkej obľube. Je to dlhé dildo s rukoväťou na konci, ktorá pripomína rukoväť obušku. Vďaka tomuto dizajnu je Manhandler veľmi praktický a ľahko sa používa. Vibrátor s rukoväťou môžu používať muži aj ženy, aby mali väčšiu kontrolu a páku. Je to užitočné najmä vtedy, keď je potrebné vibrátor zasunúť hlbšie alebo s väčšou silou.

 

Manhandler od MEO sa vyznačuje realistickými detailmi, ako sú žily a výrazný žaluď. Je vyrobený z vinylu šetrného k telu a neobsahuje ftaláty. Vďaka svojej dĺžke a úchopu sa Manhandler často používa na análny sex. Možno ho však použiť aj na vaginálnu penetráciu alebo iné erotické hry, napr. ako trenažér na hlboké hrdlo.

 

Vibrátor s rukoväťou vám ponúka niekoľko výhod, najmä na análnu penetráciu:

 

Lepšiu kontrolu: s rukoväťou máte vy alebo váš partner stabilnejší a bezpečnejší úchop. To umožňuje presné pohyby a cielenú stimuláciu. Môžete lepšie ovládať uhol, hĺbku a rýchlosť prieniku.

 

Pohodlie: Rukoväť vám uľahčuje držanie a pohybovanie dildom. To môže byť obzvlášť užitočné, keď ho používate sami, pretože môžete vibrátor ľahšie zavádzať a pohybovať ním. Rukoväť tiež odbremeňuje vaše ruky a zápästia, najmä počas dlhšieho používania.

 

Bezpečnosť: Análne erotické hračky by mali mať vždy rukoväť alebo širokú základňu, aby sa zabránilo ich príliš hlbokému zasunutiu a nemožnosti ich vybrať. Rukoväť poskytuje dodatočnú bezpečnosť a dodáva vám istotu, že sa môžete sústrediť na svoje potešenie.

 

Všestrannosť: Vibrátor s rukoväťou možno použiť aj na vaginálnu stimuláciu alebo nácvik hlbokého orálu. Rozširuje vaše možnosti uspokojenia a umožňuje rozmanité sexuálne hry.

 

Dildo s rukoväťou je skvelá sexuálna hračka, ktorá vám poskytne kontrolu a istotu potrebnú na maximalizáciu vášho análneho potešenia. Ponúka vám nový rozmer stimulácie, či už vibrátor používate sami alebo s partnerom.

 

Ako každé dildo, aj naše Manhandler by sa malo vždy používať s vhodným lubrikantom a po každom použití dôkladne vyčistiť. Odporúčame náš mierne hustejší lubrikant na báze silikónu EZ2FUCK. Na čistenie dilda stačí teplá voda a jemné mydlo alebo náš sprej VERYCLEAN.

 

Viac informácií:

 

  • Manhandler - Dildo s rukoväťou
  • Rozmery: dĺžka 38 cm, dĺžka na zasunutie približne 25 cm, priemer 4,2 cm.
  • Materiál: vinyl, neobsahuje ftaláty
  • Informácie: Názov "Manhandler" je skôr žartovný odkaz a má zdôrazniť pocit moci a kontroly, ktorý má používateľ pri manipulácii s týmto dildom.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

The Manhandler - Čierne dildo s rukoväťou

The Manhandler - Čierne dildo s rukoväťou

Manhandler je sexuálna hračka, ktorá sa teší veľkej obľube. Je to dlhé dildo s rukoväťou na konci, ktorá pripomína rukoväť obušku.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: