Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ústny roubík

Newsletter

Guľový roubík so svorkami na bradavky

Nestačí vám samotné dávenie? Tento bondage doplnok od MEO® je niečo pre veľmi zvláštnych znalcov rozkoše bolesti. Guľový roubík je vyrobený z plastu šetrného k pokožke a je široký 45 mm.

Viac informácií

2502/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nestačí vám samotné dávenie? Tento bondage doplnok od MEO® je niečo pre veľmi zvláštnych znalcov rozkoše bolesti. Červený guľový roubík je vyrobený z plastu šetrného k pokožke a je široký 45 mm. Kožený remienok sa vzadu na hlave uzatvára prackou, a preto je vhodný pre akúkoľvek veľkosť hlavy.

     

    Svorky na bradavky s gumovým poťahom sú k roubíku pripojené pomocou dvoch kovových retiazok a robia tento BDSM doplnok takým výnimočným, pretože otrok musí zostať pokojný bez ohľadu na to, ako bolestivé sú svorky na bradavky. Na obzvlášť tvrdú bondáž a hranie rolí, pri ktorých nič nechýba.

     

    Čím je guľôčkový roubík so svorkami na bradavky výnimočný?

     

    Chcete byť obzvlášť zlí? Erotická kombinácia svoriek na bradavky a guľôčkového roubíka vás nadchne. Skvelý produkt z nášho obchodu pre SM hračky. Približne 4,5 cm široký guľôčkový roubík sa pripevňuje na zadnú časť hlavy pomocou popruhu s nastaviteľnou veľkosťou. Svorky na bradavky poskytujú intenzívne a príjemné bolestivé podnety.

     

    Ako používať guľôčkový roubík so svorkami na bradavky?

     

    Guľový roubík je pripojený k dvom kovovým reťaziam, na konci ktorých sú pripevnené dve svorky na bradavky. Požiadajte partnera, aby vám nasadil roubík s guľôčkovým gagom a na bradavky pripevnil dve svorky na bradavky. Malé poistné skrutky vám pomôžu určiť optimálny tlak a dokonalé priľnutie svoriek na bradavky.

     

    Viac informácií:

     

    • Guľový roubík so svorkami na bradavky z PU kože a kovu
    • Svorky na bradavky majú ochranné krytky, ktoré zabraňujú poraneniu bradaviek.
    • Svorky na bradavky intenzívne stimulujú bradavky
    • Svorky na bradavky sa dajú nastaviť v intenzite tlaku od jemného po tvrdý
    • Svorky na bradavky a roubík sú spojené retiazkami
    • Čierny roubík s nastaviteľnou prackou
    • Vyrobené z pevného materiálu
    • Celková dĺžka približne 55 cm, priemer 40 mm

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sottomissione garantita

    Veramente bello, non ci aspettavamo un prodotto così ben rifinito. Il solo tenerlo in mano trasmette sensazioni fortissime ad entrambi. L'aspetto rude, la cinghia larga... sai già che non darà scampo. sottomissione garantita!

      Hodnotenie 

      Geile Optik beim Bondage

      Das ganze BDSM Accessoire wirkt gut verarbeitet. Der Knebeball ist von durchschnittlicher Größe und schmeckt aktzeptabel. Das Gefühl ist gummiartig etwas nachgiebig aber trotzdem fest. Der Ballknebel hat einen Mundwinkelschutz aus dem gleichen Material; ich vermute Silikon. Sehr gut! Der Gurt um den Kopf ist gut bedienbar (große Löcher) und wirkt gut verarbeitet. Die Verbindungsketten wirken gut montiert. Die Nippelklemmen lassen sich druckbegrenzen und wirken stabil. Ein Überzug verhindert zu große Schmerzen. Insgesamt ist der Ballknebel mit Nippelklemmen sehr wertig und wirkt sicher. Ich kann diesen Ballknebel mit Nippelklemmen nur empfehlen.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Guľový roubík so svorkami na bradavky

        Guľový roubík so svorkami na bradavky

        Nestačí vám samotné dávenie? Tento bondage doplnok od MEO® je niečo pre veľmi zvláštnych znalcov rozkoše bolesti. Guľový roubík je vyrobený z plastu šetrného k pokožke a je široký 45 mm.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: