Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Lekárske obmedzenia

Newsletter

Uzamykateľné kožené putá - Edition Dr Sado

Tieto putá sú nielen výnimočným dielom, ktoré by si malo nájsť svoje miesto v každej BDSM zbierke, ale aj funkčným doplnkom, ktorý umožňuje maximálne znehybnenie a kontrolu pasívneho partnera.

Viac informácií

1887/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Spoločnosť MEO hrdo predstavuje uzamykateľné putá z edície Dr. Sado - poctu precíznosti a rafinovanej estetike historických lekárskych pút. Tieto putá sú nielen výnimočným remeselným dielom, ktoré by si malo nájsť svoje miesto v každej BDSM zbierke, ale aj funkčným doplnkom, ktorý umožňuje maximálne znehybnenie a kontrolu pasívneho partnera.

    Edícia Dr. Sado, inšpirovaná robustným a funkčným dizajnom tradičných nemocničných pút, ktoré sa kedysi používali v psychiatrických zariadeniach na spútanie obzvlášť neposlušných pacientov, spája dedičstvo a funkčnosť týchto historických modelov s estetikou a požiadavkami moderných BDSM praktík. Putá sa vyznačujú dvojfarebným dizajnom a výrazným prešívaním, ktoré im dodávajú autentický vzhľad a veľmi ich približujú originálom z dávnych čias.

    Putá sú zámerne navrhnuté tak, aby sa dali ľahko používať, pretože v zápale hry sa veci musia diať rýchlo: Po putách sa nasadia putá na zápästie, kovová tyč sa pretiahne cez otvor a zaistí sa pomocou uzáveru. Flexibilita pri výbere uzáveru - či už ide o tradičný visiaci zámok, káblovú pásku alebo inovatívny digitálny časový zámok MEOBOND - umožňuje prispôsobiť sa potrebám a želaniam "lekára", ktorý pacienta ošetruje. ....

    Starostlivosť o kožené putá a ich údržba:

    Na dlhodobé zachovanie kvality a krásy pút Dr. Sado je nevyhnutná určitá starostlivosť. Pravá koža je živý materiál, ktorý správnym ošetrovaním získava charakter a pružnosť. Po každom použití odporúčame očistiť putá mäkkou, mierne navlhčenou handričkou, aby sa odstránil pot a iné zvyšky. Na dôkladnejšie čistenie by sa mal používať špeciálny čistiaci prostriedok na kožu. Následné ošetrenie prostriedkom na ošetrovanie kože zabezpečí, že koža pút zostane mäkká a pružná. Časom sa na koži vytvorí jedinečná patina, vďaka ktorej sa putá stanú osobitými a osobne cennými kúskami.

    Edition Dr. Sado je majstrom v spájaní historickej podstaty obmedzovania pacientov s požiadavkami a estetikou súčasného BDSM. Tieto putá nie sú len bondage doplnkom, ale aj vyjadrením vášne, oddanosti a hlbokého spojenia medzi partnermi.

    MEOBOND - Digitálny časový zámok na bondage:

    Digitálny časový zámok MEOBOND je inovatívna pomôcka na samoväzbu a časovo riadenú cudnosť, ktorú možno naprogramovať až na 100 hodín. Vydrží ťahovú silu 130 kilogramov a je ideálny pre rôzne BDSM doplnky, ako sú putá, pásy cudnosti, klietky a roubíky. MEOBOND sa ľahko používa a umožňuje vám vychutnať si personalizované a bezpečné BDSM zážitky, aj keď ste sami. Použite ho na zviazanie seba alebo svojho partnera na určitý čas a objavte konečné rozmery bondáže. Časový zámok MEOBOND je odolný voči úniku a nerozumie "prosím, rozviaž ma, miláčik", čo zaručuje skutočné podriadenie a absolútnu stratu kontroly.

    Viac informácií:

    • Uzamykateľné kožené putá.
    • Uzamykateľné kožené putá z edície Dr. Sado sú poctou historickým lekárskym putám na spútanie pacientov.
    • Obsahujú dva rovnaké visiace zámky so 4 kľúčmi - pripravené na okamžité použitie (digitálne časové zámky MEOBOND sú k dispozícii samostatne).
    • Rozmery: 30 cm dlhé a 8 cm široké, nastaviteľné pre dokonalé prispôsobenie.
    • Navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu kontrolu a obmedzenie počas BDSM sedení a zároveň poskytovali veľké pohodlie.
    • S putami z edície Dr. Sado nielen oživíte fascinujúcu históriu lekárskej bondáže, ale aj vytvoríte jedinečné a nezabudnuteľné chvíle odovzdania a dôvery.
    • Lekárske hry: Medical Play je typ hrania rolí, pri ktorom sexuálni partneri preberajú roly lekára a pacienta. Zvyčajne dominantný partner preberá úlohu lekára, ktorý lieči svojho submisívneho pacienta. Medicínske hry môžu byť aspektom medicínskeho fetišizmu alebo jednoducho spôsobom, ako si pár môže spestriť sexuálny život zaujímavými rolovými hrami. Medicínske hry sa môžu označovať aj ako medicínska úchylka. Pri tomto type hry je jasná a zjavná nerovnováha moci. V lekárskom prostredí je lekár osobou, ktorá má vedomosti, nástroje a licenciu na vykonávanie určitých postupov. Ak nám lekár povie, že potrebujeme rektálne vyšetrenie, nemôžeme nesúhlasiť, však? Tento mocenský vzťah sa dobre hodí na D/s hry, kde sa jeden partner (pacient) vydáva na milosť a nemilosť druhému (lekárovi).

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super Handfesseln

    Super Handfesseln, die ordentlich was halten und optisch gut was hermachen: man fühlt sich direkt an ein Asylum aus den 60er Jahren erinnert. Perfekt zum fixieren und für jedes Rollenspiel im weißen Bereich.

    • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Geile Sache !

    Geile Sache ! macht sich echt gut ! sehr angenehm für Anfänger ! Preis ist okay gut verarbeitet viel Spaß dabei

    • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Uzamykateľné kožené putá - Edition Dr Sado

    Uzamykateľné kožené putá - Edition Dr Sado

    Tieto putá sú nielen výnimočným dielom, ktoré by si malo nájsť svoje miesto v každej BDSM zbierke, ale aj funkčným doplnkom, ktorý umožňuje maximálne znehybnenie a kontrolu pasívneho partnera.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    8 ostatné položky v rovnakej kategórii: