Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Guľôčkový gag

Newsletter

Červený guľový roubík - uzamykateľný roubík

Červený guľový roubík je vyrobený zo silikónu a vegánskej kože, je uzamykateľný a spĺňa všetky požiadavky na účinnosť a pohodlie pri nosení, ktoré sa očakávajú od veľmi dobrého BDSM roubíka.

Viac informácií

9382/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Náš guľový roubík je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálne pohodlie aj počas dlhších BDSM sedení. Z lekárskeho silikónu je vyrobená nielen guľôčka, ale aj dve spojovacie tyče, ktoré sa používajú na jej upevnenie. Vďaka tomu je používanie roubíka mimoriadne pohodlné a zabraňuje odieraniu v kútikoch úst.

    Gulička je tiež bez zápachu, chuti a prirodzene šetrná k zubom. Gag BDSM je najčastejšie používanou pomôckou v komunite BDSM. Gag v ústach potláča reč otroka.

    Má tiež obzvlášť ponižujúci účinok, ak otrok počas bondáže sotva dokáže komunikovať. Ústne roubíky sú k dispozícii v mnohých rôznych prevedeniach, ktoré možno prispôsobiť konkrétnym požiadavkám. Najznámejším a najobľúbenejším ústnym roubíkom je guľôčkový roubík. Pozostáva z malej guľôčky, ktorá sa zasunie do úst medzi zuby a zaistí sa remienkom na hlavu. Tým sa sťažuje komunikácia a dýchanie.

    Silikónové guľôčkové roubíky MEO sú vhodné aj pre začiatočníkov, pretože sú mäkké a šetrné k oblasti úst. Aby roubík dokonale sedel, možno ho pomocou pracky prispôsobiť obvodu hlavy a v neposlednom rade sme náš guľôčkový roubík navrhli tak, aby bol uzamykateľný.



    Vďaka tomu si váš partner nebude môcť sám odstrániť roubík a bude mlčať a stonať tak dlho, ako si budete priať. Popruhy roubíka sú vyrobené z vegánskej PU kože, veľmi odolnej a príjemnej na nosenie na pokožke.Ďalšie podrobnosti:

    • Guľôčkový roubík - najobľúbenejší roubík v našom obchode BDSM.
    • Veľkosť: Nastaviteľná od 40 cm do 56 cm. Priemer guľového gagu 4 cm.
    • Kúpa gagu je otázkou dôvery: Gag vyrobený z bezftalátového silikónu, kovu a vegánskej PU kože.
    • Veľmi pohodlný vďaka nastaviteľnému popruhu na hlavu.
    • Čistenie: VERYCLEAN Pomocou spreja.





    Guľôčkové roubíky od MEO - komplexný prehľad Guľôčkové roubíky sú neoddeliteľnou súčasťou rôznych BDSM praktík a sú veľmi obľúbené u fanúšikov bondáže. Obchod MEO ponúka veľký výber guľôčkových roubíkov, ktoré boli špeciálne vyvinuté pre potreby a preferencie komunity BDSM.



    Tieto guľôčkové roubíky sa vyznačujú vysokou kvalitou, všestrannosťou a prepracovaným dizajnom.Guľôčkové roubíky - materiál a spracovanie Guľôčkové roubíky od MEO sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ako je silikón odolný proti uhryznutiu, koža a iné materiály šetrné k pokožke. Silikón odolný proti uhryznutiu zaručuje, že guľôčkový gag je odolný a bezpečný aj pri intenzívnom používaní. Koža, jeden z obľúbených materiálov, ponúka nielen odolnosť, ale aj príjemný pocit a estetický vzhľad.



    Kombinácia týchto materiálov zaručuje, že každý guľôčkový roubík je funkčný a zároveň pohodlný.Guľôčkové roubíky - dizajn a pohodlie Guľôčkové roubíky MEO sú navrhnuté tak, aby maximalizovali pohodlie a účinnosť. Gulička nie je príliš tvrdá, ani príliš mäkká, ani príliš malá, ani príliš veľká, takže je ideálna na dlhodobé nosenie. Remienok, ktorý drží guľôčku, je zvyčajne vyrobený z nastaviteľnej kože, takže sa dá prispôsobiť rôznym veľkostiam hlavy a poskytuje bezpečné držanie.



    Zapínanie na pracky je navrhnuté tak, aby sa ľahko používalo, ale zároveň poskytovalo pevné držanie, ktoré zabraňuje náhodnému uvoľneniu.Guľôčkové roubíky - všestranné Guľôčkový roubík je viac než len prostriedok na uzavretie úst nositeľa. Hrá dôležitú úlohu v dynamike moci a kontroly v rámci praktík BDSM. Zabránením reči guľôčkový roubík posilňuje pocit podriadenosti a straty kontroly, čo môže byť mimoriadne stimulujúce pre dominantného aj submisívneho partnera.



    Guľôčkové roubíky MEO sú k dispozícii v rôznych veľkostiach, aby si ten správny model mohli nájsť začiatočníci aj skúsení praktizujúci BDSM.Guľôčkové roubíky - obľúbenosť a recenzie Guľôčkové roubíky MEO sú obľúbené nielen vďaka svojej kvalite a funkčnosti, ale aj vďaka pozitívnym recenziám a ohlasom zákazníkov z celého sveta. Komunita BDSM oceňuje prepracovaný dizajn, vysoký komfort nosenia a robustné spracovanie týchto roubíkov.



    To sa odráža vo vysokom počte opakovaných nákupov a mnohých pozitívnych hodnoteniach, ktoré tieto výrobky v obchode MEO získavajú.Guľôčkové roubíky - bezpečnosť a starostlivosť Bezpečnosť je pri používaní guľôčkových roubíkov dôležitým aspektom. Spoločnosť MEO prikladá veľký význam tomu, aby boli všetky výrobky bezpečné a hygienické. Guľôčkové roubíky sa ľahko čistia a udržiavajú, čo zvyšuje ich životnosť.



    Pravidelné čistenie a kontrola popruhov a guličiek je dôležitá na zabezpečenie hygieny a minimalizáciu rizika infekcie.Guľôčkové roubíky - zhrnutie Guľôčkové roubíky MEO sú nevyhnutnou výbavou každého nadšenca BDSM. Ponúkajú nielen vysokú kvalitu a odolnosť, ale aj všestranné možnosti použitia a maximálne pohodlie. Či už sú určené pre začiatočníkov alebo pokročilých používateľov, guľôčkové roubíky z obchodu MEO sú prínosom do každej zbierky BDSM. Ich prepracovaný dizajn, kvalitné materiály a pozitívne ohlasy komunity z nich robia vynikajúcu voľbu pre každého, kto chce zintenzívniť svoje BDSM zážitky.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    pas compatible avec le cadenas à minuterie

    Je viens de l'acheter et il est très confortable tout en étant très restrictif, mais par contre pas possible de passer le cadenas à minuterie dans la boucle de fermeture, le trou est trop petit...

    • 2 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ein wundervolles Basic

    Ich muss an dieser Stelle mal ein generelles Lob aussprechen: Was Knebel angeht, sowohl im Bezug auf Preis/Leistung, als auch Verarbeitung und gutes Handling sucht Meo wirklich seine Konkurrenten. Wobei nein, ich sehe derzeit wirklich keine! Hier haben wir ja die Kombination aus rotem Silikonball (einfach klasssich schön anzuschauen) und verschließbarem Riemen. Da schneidet nix ein, stößt nix unangenehm gegen den Zahn und das Lederband lässt sich zudem auch noch mit einem Schlösschen sichern. Ein wundervolles Basic, was wohl in keinem Haushalt fehlen sollte – gerade mit geräuschempfindlichen Nachbarn..;)

    • 2 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Good gag

    Good gag, much better than my last. Doesn't even leave teeth marks.

    • 2 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    This is a nice gag

    I love the locking feature on the buckle. It's also hard to find gags that are both high quality and not made of leather (sorry, vegetarian), but this is! Very sturdy silicone straps. Since it's made of silicone, it's also easy to clean. The ball is rather small, I can fit the entire thing in my mouth and close it. It's a bit of a personal preference, but I like larger ball gags. If you have a small mouth or prefer small ball gags, this is a great gag for you. Definitely give it a try, it's lots of fun.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Der Knebel ist einfach, aber effektiv.

    Wünschenswert wäre zwar ein Angebot mit einem größeren Ball, aber nichts desto trotz ist diese Ballgröße ausreichend, um den Sklaven zum Schweigen zu bringen.

    • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Silikon-Ball ist super

    Ballknebel aus Silikon ist super, da braucht man keine Angst vor Allergien haben oder das der Ball irgendwie unangenehm riecht oder schmeckt.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Erfüllt voll und ganz seinen Zweck

    Sieht nicht nur gut aus sondern erfüllt auch voll und ganz seinen Zweck. Qualität ist für den kleinen Preis überraschend gut.

    Preis Leistung: sehr gut.
    Qualität: sehr gut.
    Lieferzeit: sehr gut
    Diskretion: sehr gut

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Great product

    Very well made - the ball is big enough to fill my mouth but not so big that it makes my jaw ache. No nasty rubber taste from the silicone ball which is smooth and tasteless.

    Well made leather straps and a strong buckle for fastening into one of the many holes to hold the ball gag firmly in place.

    The ball is nicely heavy and gives an instant feeling of submission which pleases my partner as there's no longer any answering back. If I stay he also makes me wear it sometimes when an important rugby match is on as he enjoys the silence ... nowadays I go shopping and leave the ball gag for later !!

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Červený guľový roubík - uzamykateľný roubík

    Červený guľový roubík - uzamykateľný roubík

    Červený guľový roubík je vyrobený zo silikónu a vegánskej kože, je uzamykateľný a spĺňa všetky požiadavky na účinnosť a pohodlie pri nosení, ktoré sa očakávajú od veľmi dobrého BDSM roubíka.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    14 ostatné položky v rovnakej kategórii: