Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Fuck & Play Príslušenstvo Vac-U-Lock

Newsletter

Fuck & Play Príslušenstvo Vac-U-Lock 

Rozsiahle a inovatívne príslušenstvo pre vibrátory, análny kolík a sexuálne hračky so systémovými adaptérmi pre Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System, Fucktools alebo HiSmith.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 16 z 16 položiek
Zobraziť 13 - 16 z 16 položiek

Ak chcete zladiť svoje vibrátory od Doc Johnson so systémom Vac-U-Lock, vibrátory a análne kolíky od Hunglock a erotické hračky od Hung System, Fucktools alebo Hismith, nájdete tu širokú škálu inovatívneho príslušenstva.


Čo znamená Vac U Lock™?

Je to jednoduché vysvetliť, pretože je to ako doma - zástrčka sa zasunie do zásuvky! Kde "zástrčka" je zástrčka adaptéra príslušenstva a "zásuvka" je profilovaný otvor na spodnej strane vibrátora. Systém Vac-U-Lock™ znamená vymeniteľný systém, v ktorom možno rôzne vibrátory ľahko a rýchlo kombinovať s príslušenstvom Vac-U-Lock™. Tento systém sa používa s mnohými vibrátormi, erotickými hračkami a príslušenstvom, napr. aj so súložnými strojčekmi, ale aj s iným praktickým príslušenstvom (popruhy, postroje, rukoväte pre vibrátory, spojovacie zástrčky, prísavky, vibračné motorčeky atď.) A prečo? Pretože kombinovanie rôznych hračiek a doplnkov je veľmi praktické a lacné a ušetrí vám veľa peňazí