Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dildá

Newsletter

Veľké dildo "Victor

Veľké, vypuklé žily a hrubé semenníky! 10 cm ø dildo Victor od MEO® je vyrobené z mäkkého, pružného vinylu a vďaka rovnému hriadeľu a výraznému žaludi je ideálne na análne potešenie. Silné semenníky tiež poskytujú potrebnú istotu pri jazde.

Viac informácií

2550/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Veľké, vypuklé žily a hrubé semenníky! 10 cm ø dildo Victor od MEO® je vyrobené z mäkkého, pružného vinylu a vďaka rovnému hriadeľu a výraznému žaludi je ideálne na análne potešenie. Silné semenníky tiež poskytujú potrebnú istotu pri jazde.

     

    Chcete si kúpiť hrubé dildo? Potom je Victor ideálnou voľbou, pretože je to naozaj pekné hrubé dildo, ktoré čaká na splnenie všetkých vašich análnych fantázií! Hrubé dildo má dĺžku 20 cm s hrubým priemerom 10 cm!

     

    Ako používať hrubé análne dildo?

     

    Na dychberúce chvíle s hrubým dildom sa môžete pripraviť v niekoľkých krokoch:

     

    1.) Hrubé dildo očistite:

     

    Aj keď je vaše hrubé dildo úplne nové alebo ste ho po poslednom použití vyčistili, mali by ste ho dôkladne umyť horúcou vodou alebo hygienicky vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN, pretože toto hrubé dildo prenikne do vašich najhlbších vnútorných zón. Dôkladné čistenie zabezpečí vašu bezpečnosť, hygienu a zdravie, aby bol zážitok pre vás čo najpozitívnejší.

     

    2.) Používajte dostatok lubrikačného gélu a sprej Extremeo:

     

    Hrúbka tohto dilda vám bude diktovať, aký lubrikant by ste mali použiť. Vyberte si lubrikant MEO®, ktorý je hustý, ale zároveň hladký, pretože uľahčuje zavádzanie a počas sexu je skvelý. Ak plánujete používať veľké dildo, odporúčame náš hustý lubrikant na análny sex MANCUNT. Je rozpustný vo vode, biely a krémový a na dotyk je ako žiadny iný lubrikant. MANCUNT spája výhody dvoch svetov: Kĺže ako silikón a zmýva sa rovnako ľahko ako voda. MANCUNT vyzerá takmer ako spermie a robí z používania hrubého vibrátora príjemný pôžitok.

     

    Náš sprej EXTREMEO je ideálnou voľbou pre začiatočníkov v oblasti análneho sexu aj pre skúsených používateľov hrubých dild. EXTREMEO je špeciálny výrobok na análny sex a dokonca aj na análnu dilatáciu. Vďaka špeciálnej kombinácii účinných látok tento sprej zabezpečuje ľahšie zavádzanie aj veľmi hrubých dild a análnych kolíkov. Špeciálny účinok EXTREMEO podporuje ľahké prenikanie a vedie tak k uvoľnenej a vášnivej rozkoši. Je to análny sprej, ktorý sa stará o pokožku a v krátkom čase uvoľňuje análny otvor. Sprej pôsobí bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť sex bez zábran!

     

    3.) A je to tu!

     

    Vzhľadom na dĺžku a obvod môže byť zavádzanie hrubých dild spočiatku ťažké. Neponáhľajte sa, postupujte pomaly a vyberte si polohu, ktorá vám umožní roztiahnuť telo. Ľahnite si na chrbát s naším vankúšom ASS UP pod zadkom a so zdvihnutými a roztiahnutými nohami. Vankúš ASS UP poskytne vášmu telu stabilnú a pohodlnú oporu aj v namáhavých polohách. Pevný vankúš ASS UP tiež zabraňuje tomu, aby ste sa prepadli do postele, a uľahčuje množstvo ďalších polôh počas sexu a sólového sexu. Samozrejme, nad hrubým dildom si môžete aj čupnúť, aby ste mali väčšiu kontrolu nad hĺbkou prieniku hrubého dilda. Určite odporúčame, aby ste sa "zahriali" s menším dildom a potom sa prepracovali k hrubému dildu.

     

    4.) Poddajte sa svojmu chtíču bez zábran!

     

    Po zasunutí hrubej hlavičky hrubého dilda, žaluďa s najväčším priemerom, by sa vaše telo malo dostatočne uvoľniť, aby ste si teraz mohli v pokoji vychutnať pocity vyvolané hrubým dildom a masturbovať pri tom. Mnohí naši zákazníci radi rotujú veľkým dildom vo svojom tele, aby dosiahli všetky vnútorné erotogénne zóny, zatiaľ čo iní uprednostňujú prítlačné pohyby. Experimentujte a zistite sami, čo sa vám páči, ale nezabudnite, prosím, pohybovať hrubým dildom pomaly, aby ste sa vyhli zraneniu!

     

    Existujú nejaké riziká pri používaní hrubého análneho dilda?

     

    Nie a áno. Ak budete hrubé dildo zavádzať jemne, nemali by nastať žiadne problémy, ale ak budete dildo zavádzať narýchlo, bez skúseností, bez predohry alebo bez zahriatia, môže dôjsť k roztrhnutiu vnútorných tkanív a bolesti. Ak budete postupovať pomaly, najprv sa zahrejete menším dildom z nášho obchodu s dildami, použijete dostatok lubrikantu a budete počúvať svoje telo, mali by ste si byť schopní vychutnať každý centimeter hrubého dilda. Ak pocítite nepríjemné pocity alebo dokonca bolesť, prestaňte používať hrubé dildo, pretože váš análny otvor nie je pripravený na také hrubé dildo.

     

    Materiál a starostlivosť o hrubé análne dildo MEO®:

     

    Toto hrubé dildo je vyrobené z kvalitného vinylového materiálu. Materiál je úžasne pružný a klzký. Vinyl, ktorý používame, je navyše veľmi stabilný, takže vaše hrubé dildo vydrží dlho. Hrubé dildo Victor môžete čistiť jemným mydlom a vodou. Na dôkladnú hygienu odporúčame aj pravidelné používanie nášho spreja VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Hrubé dildo pre mužov a ženy
    • Vyrobené v Európe! Túto análnu erotickú hračku pre vás vyrába MEO™ v Európe
    • Materiál: Vinyl, bez ftalátov, ľahko sa čistí a je šetrný k pokožke
    • Lubrikant: Odporúčame naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT alebo FORMULA X HYBRID.
    • Čistenie: Čistenie: teplou vodou a naším čistiacim prostriedkom na hračky VERYCLEAN
    • Nebojte sa veľkých erotických hračiek počas análneho sexu: náš sprej EXTREMEO uvoľňuje svalstvo zvierača a uľahčuje zasunutie

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Massive ass stretcher

    Great dildo, major ass stretcher. Good material and not too long so you can sit on it.

      Hodnotenie 

      Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte.

      Der dicke Dildo ist der pure Wahnsinn. Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte. Auf dem Bild kann man nicht mal annähernd die großen Ausmaße erkennen, denn dieser geile Dildo ist echt groß. Die Verarbeitung ist sehr gut, ich konnte keine Nähte oder andere Mängel feststellen und auch gibt es keinen Geruch.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Veľké dildo "Victor

        Veľké dildo "Victor

        Veľké, vypuklé žily a hrubé semenníky! 10 cm ø dildo Victor od MEO® je vyrobené z mäkkého, pružného vinylu a vďaka rovnému hriadeľu a výraznému žaludi je ideálne na análne potešenie. Silné semenníky tiež poskytujú potrebnú istotu pri jazde.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: