Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Nútený orgazmus CUMELOT

Newsletter

Nútený orgazmus CUMELOT 

So zariadeniami CUMELOT na dojenie prostaty je MEO jedným z lídrov na trhu v oblasti nútenej emaskulácie a núteného orgazmu, Male Milking a orgazmu prostaty. Vychutnajte si dojenie k orgazmu proti svojej vôli so zariadením Cumelot.

12
na stránku
Zobraziť 25 - 25 z 25 položiek
Zobraziť 25 - 25 z 25 položiek

Vychutnajte si dojenie až do orgazmu proti svojej vôli s CUMELOT.

 

Milujú nás nielen sexuálne otrokyne! Aj submisívni muži, dominantné ženy a páry, ktoré rady experimentujú, ocenia kvality pomôcok CUMELOT od MEO, špecialistu na nútený orgazmus, keď ide o dojenie muža.

 

Nútený orgazmus alebo nútená kastrácia

 

Prostata je sexuálne centrum mužov, ktoré určuje ejakuláciu. So zariadením CUMELOT, stimulátorom prostaty prispôsobeným potrebám BDSM, sa prostata stimuluje dovtedy, kým nedôjde k vytlačeniu spermií, a to bez potreby potešenia alebo vzrušenia. Tento postup sa označuje aj ako prostatický orgazmus alebo nútené uvoľnenie.

 

Male Milkingdojenie penisu a dojenie penisu

 

Násilné vykastrovanie pasívneho muža (známe aj ako tzv Male Milking ) nemá nič spoločné s pocitom mužskej rozkoše, ale má spôsobiť úplné vyprázdnenie semena . Nútené vykastrovanie vnímajú muži ako mimoriadne ponižujúce, a preto sa často používa v rámci scenárov BDSM. Nútené vykastrovanie používajú aj nositelia pásov cudnosti, aby zbavili cudného Sub akejkoľvek možnosti potešenia.

 

Stimuláciou prostaty pomocou stimulátora prostaty CUMELOT možno "odčerpať" mužovo semeno bez toho, aby muž pociťoval akékoľvek potešenie alebo vzrušenie.

 

Je nútená kastrácia nevyhnutne BDSM?

 

Nie nevyhnutne, ale samozrejme, že môže byť! A úprimne povedané: bez priekopníckeho ducha BDSM scény by technológia, hračky a rastúca zvedavosť o nútenú emaskuláciu boli pravdepodobne stále na úrovni spred sto rokov.

 

Nútená emaskulácia teda môže byť aj SM - ale môže to byť aj takmer čokoľvek, na čo máte chuť alebo čo chcete vyskúšať.

 

Zariadenia na nútenú dehiscenciu - nový vývoj

 

Jedným z najnovších vývojových trendov sú zariadenia ALPHA PRO CUMELOT na nútenú emaskuláciu, ktoré stimulujú prostatu formálnymi hnetacími pohybmi a rýchlo alebo pomaly vedú k explozívnym orgazmom prostaty. Ďalšou inováciou je dojací strojček pre mužov. Tento sexuálny stroj saje, saje a saje, až kým vás nič nezastaví. Tisíce spokojných zákazníkov nazývajú náš stroj aj"dojačkou na penis" - pretože privedie KAŽDÉHO - či už chce alebo nechce prostredníctvom náročného orálneho sexu - k orgazmu a vysaje z vás aj poslednú kvapku. Tento dojací strojček je profesionálny masturbačný strojček špeciálne vyvinutý pre mužov. Absolútna špička a najlepší stroj na sex pre mužov.

Dojenie prostaty, nazývané aj masáž prostaty alebo stimulácia prostaty, označuje stimuláciu prostaty, malej žľazy u mužov, ktorá je súčasťou reprodukčného systému. Prostata je citlivý orgán umiestnený pod močovým mechúrom, ktorý produkuje spermie.

Dojčenie prostaty muži často praktizujú ako formu sexuálnej stimulácie, ktorá sa považuje za mimoriadne intenzívnu a uspokojujúcu. Môže tiež pomôcť zmierniť príznaky prostaty, ako je zväčšená prostata, prostatitída a problémy s erekciou.

Dojčenie prostaty sa môže vykonávať manuálne alebo pomocou pomocných zariadení. Je dôležité, aby sa dojenie prostaty vykonávalo v čistom a bezpečnom prostredí a aby sa používala správna technika, aby sa predišlo poraneniu a infekcii. Odporúča sa tiež, aby ste sa pred začatím dojčenia prostaty poradili so svojím lekárom, ak máte nejaké zdravotné problémy.

MEO - Radi vás dojíme!