Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Human puppy - Análne zátky

Newsletter

Human puppy - Análne zátky 

V MEO nájdete všetko pre svoj fetiš! Zadkové a análne kolíky vo všetkých veľkostiach. Pretože chvostík na butt plug je to, čo robí šteňacie hrátky dokonalými.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 21 z 21 položiek
Zobraziť 13 - 21 z 21 položiek

human pup Play je forma BDSM hrania rolí (z anglického bondage, discipline, submission and masochism), pri ktorej jedna osoba preberá úlohu psa alebo šteňaťa a druhá osoba preberá úlohu majiteľa alebo trénera. To môže zahŕňať správanie, ako je štekanie, škrabanie, vrtenie chvostom a tiež nosenie obojku a vodítka. Ide o fetiš, ktorý je pre niektorých ľudí formou úniku, relaxácie a potešenia.

Pokiaľ ide o fyzické aspekty, môže ísť o human pup Play zahŕňať aj používanie análnych kolíkov (známych ako puppy butt plugs). Ide o análne kolíky, ktoré sa vkladajú do konečníka a môžu sa nosiť dlhší čas. Na stránke human pup Play zvýšenie pocitu poddajnosti a simuláciu pocitu, že máte chvost, možno použiť špeciálne análne kolíky.

Existujú rôzne typy análnych kolíkov na prdenie človeka, napríklad také, ktoré vyzerajú ako psí chvost, alebo také, ktoré majú pripojený chvost. Niektoré sú vyrobené zo silikónu, iné z gumy alebo nehrdzavejúcej ocele. Vyrábajú sa v rôznych veľkostiach a tvaroch, niektoré majú zahnutý tvar, iné rovný tvar, niektoré majú zúžený tvar a niektoré majú plochejší tvar. Je dôležité vybrať si kvalitný análny kolík s chvostíkom a pri jeho používaní dodržiavať bezpečnostné pokyny puppy butt plug používanie.