Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Spandexové masky

Newsletter

Ružová BDSM fetiš maska - nepriehľadná spandexová maska

Ponorte sa do vzrušujúceho sveta zmyslovej deprivácie a objavte fascinujúce možnosti našej ružovej fetiš masky. Vychutnajte si pohodlie, dokonalé prispôsobenie a jednoduchú starostlivosť tejto masky, keď posuniete svoje BDSM sedenie na vyššiu úroveň.

Viac informácií

3376/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ponorte sa do vzrušujúceho sveta zmyslovej deprivácie a objavte fascinujúce možnosti našej ružovej fetiš masky. Vychutnajte si pohodlie, dokonalé prispôsobenie a jednoduchú starostlivosť tejto masky, keď posuniete svoje BDSM sedenie na vyššiu úroveň.

     

    Ak počas sexu nič nevidíte, pretože máte na sebe napríklad nepriehľadnú spandexovú masku, môže to byť úplne nový, intenzívny zážitok. Váš mozog sa musí spoliehať na to, čo cítite, namiesto toho, čo vidíte, čo môže zintenzívniť zmyselné vnímanie úplne novým spôsobom. Keď je jeden zmysel, napríklad zrak, obmedzený, ostatné zmysly, napríklad cit a sluch, sa môžu zintenzívniť. Najjemnejšie zvuky a najjemnejšie dotyky možno vnímať intenzívnejšie. Nemožnosť vidieť, čo bude nasledovať, môže vyvolať vzrušujúce očakávanie. Nevedieť, čo bude váš partner robiť ďalej, môže sexuálny zážitok absolútne zintenzívniť.

     

    Nechajte sa presvedčiť o výhodách a špeciálnych vlastnostiach tejto fetiš masky:

     

    Spandexová maska je uzavretá a má polstrovanú oblasť očí, ktorá zaručuje absolútnu nepriehľadnosť. Vďaka tomu sa môžete úplne vzdať kontroly a plne sa sústrediť na svoje ostatné zmysly. Vytvára intenzívny pocit podriadenosti a anonymity, ktorý váš zážitok mnohonásobne umocní.

     

    V porovnaní s maskami z latexu alebo kože ponúka spandexová maska množstvo výhod:

     

    Pohodlie: spandex je mäkký a pružný. Je príjemný na pokožke a ponúka vysokú úroveň pohodlia aj pri dlhodobom nosení. Na rozdiel od latexu a kože je spandex priedušný a nespôsobuje podráždenie pokožky.

     

    Dokonalé prispôsobenie: Vďaka vysokej elasticite sa spandexová maska dokonale prispôsobí každému tvaru tváre. Prilieha tesne k tvári bez toho, aby tlačila, a zostáva na mieste bez skĺznutia aj počas intenzívnej akcie.

     

    Jednoduchá údržba: Spandex sa veľmi ľahko udržiava. Ľahko sa čistí a rýchlo schne. Na rozdiel od kože a latexu je necitlivý na vlhkosť a teplo.

     

    Rôzne farby: Túto spandexovú masku vyrábame v pútavej ružovej farbe, vďaka čomu je skutočne pútavá. Spandex sa ľahko farbí, takže na rozdiel od latexu a kože máte na výber širokú škálu farieb. V našom internetovom obchode BDSM nájdete množstvo BDSM masiek v rôznych vzoroch a farbách.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Fetišistická maska zo spandexu
    • Spandex, známy aj ako elastan, je syntetické vlákno, ktoré je známe svojou mimoriadnou elasticitou. Spandex sa preto často používa na odevy, ktoré priliehajú k telu a musia sa dobre prispôsobiť, ako napríklad športové oblečenie, plavky alebo známe BDSM masky od MEO.
    • Pokyny na údržbu: Spandex sa pomerne ľahko udržiava. Spandex by sa mal vždy prať ručne. Používajte vlažnú vodu a jemné mydlo. Masku nenamáčajte ani nekrčte, pretože to môže poškodiť vlákna. Masku položte na plocho, aby uschla. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu a teplu, pretože môžu poškodiť materiál. Spandex by sa nemal žehliť, pretože teplo môže poškodiť vlákna. Ak budete dodržiavať tieto pokyny na starostlivosť, vaša spandexová maska zostane dlho v dobrom stave a poskytne vám mnoho vzrušujúcich BDSM sedení.
    • Internetový obchod BDSM: Objavte náš široký sortiment spandexových masiek, ktoré boli špeciálne navrhnuté tak, aby vašim zmyselným zážitkom dodali novú hĺbku a intenzitu. Či už dávate prednosť úplnej tme, alebo by ste sa radšej zmyselne pozerali na svojho partnera, máme pre vás tú správnu spandexovú masku. Spandexová maska bez otvorov: Ideálna pre každého, kto hľadá úplnú zmyslovú depriváciu. Vystužená oblasť očí zaručuje absolútnu nepriehľadnosť a zintenzívňuje ostatné zmysly. Spandexová maska s otvorom na ústa: Nechajte si voľné ústa na vzrušujúce fajčenie, zatiaľ čo vaše oči zostanú v očakávanej tme. Spandexová maska s otvormi na oči: Pozrite sa partnerovi do očí, zatiaľ čo zvyšok vašej tváre zostane anonymne zakrytý. Ideálna maska na vyjadrenie dominancie a podriadenosti bez straty očného kontaktu. Spandexová maska s otvorom na oči a ústa: Vychutnajte si dokonalú rovnováhu medzi slobodou a obmedzením. Ideálna pre každého, kto hľadá strednú úroveň zmyslovej deprivácie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Een echte aanrader!

    Deze roze Spandex-masker heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het is volledig ondoorzichtig, waardoor het een extra dimensie toevoegt aan mijn erotische avonturen. Perfect voor anonieme seks en het comfort is uitstekend.

      Hodnotenie 

      Una experiencia sensual única y excitante

      Esta máscara de spandex rosa ha llevado mis encuentros sexuales a un nuevo nivel. El hecho de que sea completamente opaca aumenta la sensación de misterio y anticipación, haciendo que cada toque sea aún más intenso. Se ajusta perfectamente y es sorprendentemente cómoda, incluso después de un uso prolongado. Además, el color rosa agrega un toque juguetón. Recomiendo totalmente este producto para aquellos que quieren experimentar el sexo de una manera completamente nueva.

        Hodnotenie 

        Spandex-Maske von MEO

        Diese Maske ist der absolute Hammer! Die 100%ige Blickdichte intensiviert die anderen Sinne und führt zu einer neuen Dimension der Empfindungen. Das Material ist angenehm auf der Haut und die Passform ist hervorragend, es passt sich perfekt an und sorgt auch über längere Zeit für ein angenehmes Tragegefühl. Mein Partner und ich sind total begeistert. Diese Maske hat uns zu neuen und aufregenden Erfahrungen geführt. Klare Kaufempfehlung!

          Hodnotenie 

          Eine faszinierende und intensive Erfahrung

          Ich hatte noch keine Erfahrung mit Spandex-Masken, aber diese Maske aus dem MEO-Shop hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Sie ist 100 % lichtundurchlässig und vermittelt ein unglaublich intensives Gefühl. Das Material ist angenehm weich auf der Haut und gleichzeitig strapazierfähig. Auch die Passform ist hervorragend, es sitzt eng und bequem, ohne zu drücken oder zu verrutschen. Ein absolutes Must-Have für alle, die sinnliche Erlebnisse und aufregende Experimente lieben. Absolute Kaufempfehlung!

            Hodnotenie 

            Estremamente eccitante!

            Estremamente eccitante!

              Hodnotenie 

              Une expérience BDSM intensifiée!

              Cette masque en spandex a radicalement changé mon expérience BDSM.
              Le tissu est doux et s'adapte parfaitement à mes traits, en apportant un effet incroyable de privation sensorielle.
              C'est un outil de domination/submission incontournable pour tous les amateurs de BDSM!

                Hodnotenie 

                Quality worth every penny!

                This spandex mask is top-notch! It fits incredibly well, the material is durable, yet comfortable, and it creates an intense sensory experience. I love that it's easy to care for and has held up well even with regular use. A truly quality piece of BDSM gear!

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Ružová BDSM fetiš maska - nepriehľadná spandexová maska

                  Ružová BDSM fetiš maska - nepriehľadná spandexová maska

                  Ponorte sa do vzrušujúceho sveta zmyslovej deprivácie a objavte fascinujúce možnosti našej ružovej fetiš masky. Vychutnajte si pohodlie, dokonalé prispôsobenie a jednoduchú starostlivosť tejto masky, keď posuniete svoje BDSM sedenie na vyššiu úroveň.

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                  16 ostatné položky v rovnakej kategórii: