Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Remienok na dildo Remienok na

Newsletter

No-Parts - Popruh na nohaviciach

Doprajte svojmu partnerovi nespútaný a vytrvalý pegging s týmito nádhernými nohavicami Strap On! Na toto všetci v komunite peggingu čakali! Strap On Pants sú dostatočne pohodlné a diskrétne na celodenné nosenie, vďaka čomu si môžete s partnerom užívať úžasne intenzívny pegging alebo strap on sex.

Viac informácií

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Doprajte svojmu partnerovi nespútaný a vytrvalý pegging s týmito nádhernými nohavicami Strap On! Na toto všetci v komunite peggingu čakali! Strap On sa dokonale prispôsobí kontúram vášho tela a má otvor s O-krúžkom na vibrátor alebo dildo. Strap On Pants sú dostatočne pohodlné a diskrétne na celodenné nosenie, vďaka čomu si môžete užívať úžasne intenzívny pegging alebo sex s partnerom.

     

    Sortiment No Parts zahŕňa rozsiahlu kolekciu strap on dildos, pegging dildos a zodpovedajúcich strap ons, ako aj špičkové postroje. Zažite výnimočné dobrodružstvo pri peggingu sami alebo s partnerom a nájdite si svoju vlastnú obľúbenú kombináciu. No-Parts je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov a vyznačuje sa moderným, príťažlivým dizajnom.

     

    Odolný, vystužený O-krúžok nohavíc Strap On Pants sa roztiahne tak, aby sa doň zmestil váš obľúbený vibrátor alebo dildo. Tento ľahko použiteľný strap on si zamilujú začiatočníci aj skúsení používatelia. Jednoducho vložte vibrátor do nohavičiek Strap On a môžete začať. Strap On môžete nosiť ako bežnú spodnú bielizeň na každodenné použitie alebo ho používať s vibrátorom, ktorý jednoducho zasuniete cez O-krúžok.

     

    Ako používať Strap On?

     

    Používanie Strap On je veľmi jednoduché! Jednoducho sa nasaďte do nohavičiek Strap On, nasaďte si cez otvor vybrané dildo a upravte si ho tak, aby dobre sedelo. Teraz sa môže začať sex s kolíkmi..

     

    Čo je na tomto Strap On také výnimočné?

     

    Tento skvelý pokrok bežného Strap On je bezpečný, veľmi pohodlný Strap On Slip, ktorý vyvinuli špecialisti na pegging. Strap On pre mužov a ženy má podporný, mimoriadne široký pás a je vyrobený z mäkkého, pružného materiálu. S týmto strap on si v spálni užijete veľa zábavy! Hľadáte zmenu vedenia v posteli alebo máte skôr chuť na intenzívnu análnu penetráciu? S týmto remienkom sa budete určite cítiť, akoby ste mali k dispozícii veľký, tvrdý penis. Strap on je mimoriadne kvalitný a dá sa nosiť pohodlne a bezpečne. Stačí ho vyskúšať!

     

    Čo ešte musím zvážiť:

     

    Materiál je robustný a dobre vyrobený. O-krúžok je vhodný pre vibrátor s priemerom 3 až 6 cm. Uistite sa, že dildo má plochú základňu, aby dokonale sedelo v nohaviciach Strap On. Upozorňujeme však, že dildo nie je súčasťou balenia. Veľký výber dild pre strap on nohavičky nájdete tu (KLIKNITE TU).

     

    Ako môžem čistiť No-Parts Strap On?

     

    Remienok No-Parts Strap On jednoducho vyčistite vodou a jemným mydlom. Na špeciálne čistenie použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Strap On je k dispozícii v 3 veľkostiach: S = veľkosť 36/38, M = veľkosť 38/40, L = veľkosť 40/42.
    • Možno použiť s dildom
    • Robustný materiál
    • Kvalitne spracovaný
    • Pokyny na pranie: Pranie v ruke, nebieliť, nežehliť, nečistiť chemicky, nesušiť v sušičke.
    • Materiál: 10 % latex, 60 % spandex, 29 % polyester, 10 % nylon

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Hodnotenie 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Hodnotenie 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Hodnotenie 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Napíšte vlastnú recenziu

            No-Parts - Popruh na nohaviciach

            No-Parts - Popruh na nohaviciach

            Doprajte svojmu partnerovi nespútaný a vytrvalý pegging s týmito nádhernými nohavicami Strap On! Na toto všetci v komunite peggingu čakali! Strap On Pants sú dostatočne pohodlné a diskrétne na celodenné nosenie, vďaka čomu si môžete s partnerom užívať úžasne intenzívny pegging alebo strap on sex.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: