Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Plynové masky BDSM

Newsletter

Plynová maska MSX s celotvárovou clonou - BDSM dýchacia maska

Táto plynová maska je nielen symbolom podriadenosti, ale aj zárukou pohodlia a pohody počas BDSM sedenia. Vysokokvalitné materiály zaručujú príjemný pocit pri nosení a umožňujú vám naplno sa zapojiť do hry na dominanciu.

Viac informácií

3365/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto plynová maska je nielen symbolom podriadenosti, ale aj zárukou pohodlia a pohody počas BDSM sedenia. Vysokokvalitné materiály zaručujú príjemný pocit pri nosení a umožňujú vám naplno sa zapojiť do hry na dominanciu. Zažite extázu, ktorú možno dosiahnuť len vďaka dokonalej kombinácii kontroly a dominancie.

     

    Plynová maska MSX Full Visor je futuristicky vyzerajúca plynová maska, ktorá zaujme svojím dizajnom aj funkčnosťou. Vďaka širokému zorníku ponúka vynikajúcu viditeľnosť a umožňuje nositeľovi jasne vidieť okolie. Plynová maska má v prednej časti štandardnú prípojku M40 na hadice plynovej masky, ktorá umožňuje jednoduché pripojenie rôzneho príslušenstva. Toto pripojenie zaisťuje bezpečný a spoľahlivý prívod vzduchu počas BDSM sedenia alebo v iných situáciách, kde hrá úlohu kontrola alebo BC. Plynová maska MSX Full Visor je vybavená pohodlným nastaviteľným nylonovým popruhom a popruhom na zadnej strane. To umožňuje jednoduché a individuálne prispôsobenie veľkosti hlavy používateľa a zaisťuje bezpečné a pohodlné nosenie.

     

    Či už sa chcete ponoriť do hlbín BDSM, alebo len zažiť pocit kontroly a moci: Plynová maska MSX Full Visor vám ponúka možnosť ponoriť sa do iného sveta. Vďaka svojmu futuristickému dizajnu, veľkému priezoru a praktickým funkciám je táto plynová maska nevyhnutným doplnkom pre tých, ktorí sa chcú úplne podriadiť.

     

    Viac informácií:

     

    • Plynová maska BDSM
    • Široký priezor na optimálnu viditeľnosť.
    • S predným pripojením hadice plynovej masky štandardu M40.
    • S ľahko nastaviteľnými nylonovými popruhmi a viazaním na chrbte.
    • Pozor Tento výrobok je určený pre skúsené osoby, ktoré sa venujú konsenzuálnym BDSM aktivitám. Komunikácia, bezpečnosť a blaho všetkých zúčastnených majú vždy prednosť!

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    The Ultimate BDSM Sensation – 5 Stars

    The MSX Full Visor Gas Mask is a true masterpiece, embodying both form and function. As an avid BDSM enthusiast, the gas mask has become an essential part of my play, symbolizing submission and heightening the intensity of each session. This particular model has provided me with an unparalleled experience.

    The moment I slipped it on, I was immediately impressed by the comfort it offers. The materials are clearly of the highest quality, and it's evident that every detail has been thoughtfully designed. I was able to lose myself in the world of dominance, fully embracing the ecstasy that comes with it, without any distractions.

    The wide visor is a standout feature. It offers impeccable clarity, allowing me to observe my surroundings with precision. This adds another layer of excitement to our sessions, ensuring I'm always in the moment.

    Functionality is top-notch. The standard M40 connection at the front makes it incredibly versatile, accommodating various accessories seamlessly. The assurance of a steady and reliable air supply during BDSM sessions, especially when control or BC comes into play, is vital. This gas mask delivers flawlessly in that aspect.

    Lastly, the adjustable nylon strap and the rear straps ensure a perfect fit, catering to various head sizes. This means I can indulge in our sessions without any concerns about the mask shifting or getting uncomfortable.

    If you're seeking a gas mask that promises both aesthetics and an unbeatable experience, look no further than the MSX Full Visor Gas Mask. It's truly in a league of its own.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Geil mit Poppers

    Diese Maske hat nur eine der Geilsten Erfahrungen zusammen mit Poppers beschert

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Plynová maska MSX s celotvárovou clonou - BDSM dýchacia maska

    Plynová maska MSX s celotvárovou clonou - BDSM dýchacia maska

    Táto plynová maska je nielen symbolom podriadenosti, ale aj zárukou pohodlia a pohody počas BDSM sedenia. Vysokokvalitné materiály zaručujú príjemný pocit pri nosení a umožňujú vám naplno sa zapojiť do hry na dominanciu.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    21 ostatné položky v rovnakej kategórii: