Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Plynové masky BDSM

Newsletter

BDSM Plynová maska S10.2

Ponorte sa do temných a fascinujúcich sfér BDSM s touto úžasnou plynovou maskou! Táto vysokokvalitná plynová maska je dokonalým doplnkom pre milovníkov intenzívnych kontrolných scenárov a ponúka vám neporovnateľný zážitok z dominancie a podriadenosti.

Viac informácií

3363/00

199,90 €


-30,00 €

169,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte S10.2 - poctu klasickej plynovej maske S10 pre fanúšikov BDSM a gumy.

    Ponorte sa do sveta intenzívnych zmyselných zážitkov s našou plynovou maskou S10.2, ktorá je poctou ikonickej S10. So špeciálnym zameraním na potreby komunity BDSM a milovníkov gumy a fetiš oblečenia ponúka maska S10.2 kombináciu nostalgického dizajnu a modernej funkčnosti.

    Vlastnosti produktu:

    • Inšpirované klasickým modelom S10: Hoci bol model S10.2 inšpirovaný legendárnym modelom S10, radi by sme jasne uviedli, že ide o nezávislý vývoj. S10.2 je poctou originálu, prispôsobenou požiadavkám dnešných BDSM praktík a fetišistických podujatí.
    • Všestranná kompatibilita: S10.2 je vybavený štandardizovaným pripojením hadice plynovej masky M40 a otvára široké možnosti. Je kompatibilný s mnohými doplnkami, čo z neho robí univerzálne príslušenstvo pre vaše individuálne potreby.
    • Vysokokvalitné spracovanie: Kladieme veľký dôraz na kvalitu a autentickosť. Plynová maska S10.2 je vyrobená z vysokokvalitných materiálov a zaujme vizuálne aj funkčne.
    • Pohodlie pri nosení a prispôsobenie: Nastaviteľná čelenka umožňuje optimálne prispôsobenie plynovej masky rôznym veľkostiam hlavy. Ergonomický dizajn zaručuje pohodlné nosenie aj pri dlhodobom nosení.
    • Nevyhnutná výbava na podujatia: Či už ide o súkromné BDSM sedenia alebo verejné fetišistické podujatia, maska S10.2 je výrazným vizuálnym prvkom a dodá vášmu oblečeniu jedinečný nádych.


    S10.2 je viac než len plynová maska - je to pozvánka na prekročenie hraníc a objavovanie nových dimenzií zmyselnosti. Vstúpte do sveta, kde sa kontrola a poddajnosť stretávajú neobyčajným spôsobom.

    Viac informácií:

    • Plynová maska BDSM
    • So štandardným pripojením hadice plynovej masky M40.
    • Fantastický vzhľad
    • S nastaviteľným popruhom na hlavu.
    • Pozor! Táto plynová maska je určená pre skúsené osoby, ktoré sa venujú konsenzuálnym BDSM aktivitám. Bezpečnosť, komunikácia a blaho všetkých účastníkov sú vždy na prvom mieste.
    • Poznámka: Veľký význam prikladáme transparentnosti a úprimnosti. Plynová maska S10.2 je vlastný vývoj inšpirovaný modelom S10 a vyrába ju jeden z našich partnerov. Zaručujeme kvalitu a pravosť našich výrobkov a plne si stojíme za svojím sortimentom.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    A must-have for any breath control enthusiast

    I recently ordered the BDSM gas mask from the MEO online store and am absolutely delighted with the quality and comfort of this product. As a long time fan and collector of such items, I was looking for something special to add to my collection that was also practical to use. This mask has far exceeded my expectations! The workmanship is top notch - sturdy material that is still comfortable to wear for long sessions. The adjustable straps and padded interior ensure a perfect fit with no pinching or uncomfortable marks. I was particularly impressed by the well thought-out design, which is not only visually appealing, but also doesn't restrict breathing - an important criterion for me. Another highlight was the fast and discreet shipping. I had the package in my hands just a few days after ordering - in Helsinki! I was impressed by how carefully and discreetly the product was packaged, which is very important to me as discretion is a top priority for me. In summary, I can say that this BDSM gas mask is not only a visual eye-catcher, but also leaves nothing to be desired in terms of quality and comfort. I would recommend it to anyone who wants to take their BDSM experience to a new level. A big thank you to the store for this great item and the excellent service. I'm looking forward to my next order!

      Hodnotenie 

      Hammer Erfahrung

      Mit den Poppers Zubehörteilen ist die Maske eine Hammererfahrung.

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM Plynová maska S10.2

        BDSM Plynová maska S10.2

        Ponorte sa do temných a fascinujúcich sfér BDSM s touto úžasnou plynovou maskou! Táto vysokokvalitná plynová maska je dokonalým doplnkom pre milovníkov intenzívnych kontrolných scenárov a ponúka vám neporovnateľný zážitok z dominancie a podriadenosti.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        21 ostatné položky v rovnakej kategórii: