Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bondážna páska

Newsletter

Bondážna páska - kinky Purple

Táto vysokokvalitná bondážná páska kinky na rolke je nepostrádateľným BDSM doplnkom pre začiatočníkov aj profesionálov. Bondážna páska od MEO® je rýchlo po ruke a poskytuje spoľahlivú fixáciu počas BDSM sedenia.

Viac informácií

2831/00

9,99 €


-2,00 €

7,99 €

0,53 €/M

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto vysokokvalitná bondage páska na rolke je nepostrádateľným BDSM doplnkom pre začiatočníkov aj profesionálov. Bondážna páska od MEO® je rýchlo po ruke a poskytuje spoľahlivú fixáciu počas BDSM sedenia.

     

    S bondážnou páskou od MEO ® môžete nielen zviazať partnerove ruky a nohy a obmedziť tak jeho voľnosť pohybu, ale je ideálna aj na zaviazanie očí partnerovi, pretože sa lepí len na seba, a nie na pokožku alebo vlasy. Najmä na vonkajšie sedenie alebo na cesty je bondage páska dokonalým BDSM doplnkom, pretože sa ľahko skladuje a prepravuje. Partnera môžete napríklad priviazať k stromu v lese bez toho, aby ste sa museli starať o laná, karabíny alebo háčiky. Bondážna páska otvára množstvo kreatívnych možností na zviazanie partnera. Stačí popustiť uzdu svojej fantázii!

     

    Ako používať ružovú bondage pásku?

     

    Bondážna páska sa používa rýchlo a jednoducho a jej aplikácia nie je komplikovaná. Jednoducho odstrihnite požadované množstvo bondage pásky z rolky nožnicami a bondage zábava sa môže začať!

     

    Čo je na ružovej bondage páske také výnimočné?

     

    Bondážna páska je pružná, príjemná na dotyk a lepí sa len na seba, nie na pokožku alebo vlasy. Bondážnu pásku možno použiť na rýchle a jednoduché omotanie a fixáciu rúk alebo nôh bez toho, aby ťahala za vlasy alebo pokožku. Naša bondage páska je ideálna na všetky druhy erotického bondingu. Po použití možno bondage pásku rýchlo odstrániť bez zanechania zvyškov.

     

    Čo musím pri ružovej bondage páske zvážiť?

     

    Bondážna páska sa pri opatrnom používaní dá použiť opakovane. Po použití ju jednoducho utrite vodou a jemným mydlom, nechajte uschnúť a opatrne ju opäť zrolujte.

     

    Farebná bondage páska:

     

    Naša bondážná páska je k dispozícii v čiernej, červenej, ružovej, striebornej, fialovej a žltej farbe.

     

    Viac informácií:

     

    • Japonská bondážná páska v ružovej farbe na 15-metrovej rolke.
    • K dispozícii sú rôzne farby
    • Bondážna páska od ME O® uľahčuje prežívanie bondage fantázií bez zložitých uzlov. Táto lesklá fólia bez lepiacej vrstvy sa lepí len na seba - nie však na pokožku alebo vlasy. Páska je vhodná na zväzovanie alebo erotické dávenie, ako páska cez oči a úplne na mumifikáciu. Po použití možno bondage pásku opäť zrolovať a použiť podľa potreby.
    • Ľahko sa odstraňuje: nezanecháva žiadne zvyšky a rýchlo sa odvíja alebo opäť odvíja.





    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Lieblingsfarbe

    Selbsthaftendes Bondageband in meiner Lieblingsfarbe! Immer wieder!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Bondážna páska - kinky Purple

      Bondážna páska - kinky Purple

      Táto vysokokvalitná bondážná páska kinky na rolke je nepostrádateľným BDSM doplnkom pre začiatočníkov aj profesionálov. Bondážna páska od MEO® je rýchlo po ruke a poskytuje spoľahlivú fixáciu počas BDSM sedenia.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      7 ostatné položky v rovnakej kategórii: