Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bondážna páska

Newsletter

Priehľadná bondage páska

Naša priehľadná bondage páska na rolke je dlhá 20 metrov a ponúka mnoho výhod oproti strečovej alebo lepiacej fólii, ktoré sa často používajú na bondage.

Viac informácií

3696/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Naša priehľadná bondážná páska na rolke má dĺžku 20 metrov a ponúka mnoho výhod oproti strečovej alebo lepiacej fólii, ktoré sa často používajú na bondage.

    Táto vysokokvalitná bondážná páska na rolke je nepostrádateľným BDSM doplnkom pre začiatočníkov aj profesionálov. Bondážna páska od MEO® je rýchlo po ruke a zaručuje spoľahlivú fixáciu počas BDSM sedenia.

    Bondážnu pásku od MEO® môžete použiť nielen na zviazanie zápästí a členkov partnera, aby ste obmedzili jeho voľnosť pohybu, ale je ideálna aj na zaviazanie očí partnerovi, pretože sa lepí len na seba, a nie na pokožku alebo vlasy. Bondážna páska je dokonalým BDSM doplnkom, najmä na vonkajšie sedenie alebo pri cestovaní, pretože sa ľahko skladuje a prepravuje. To znamená, že partnera môžete priviazať napríklad k stromu v lese bez toho, aby ste sa museli starať o laná, karabíny alebo háčiky. Bondážna páska otvára pri viazaní veľa kreatívnych možností. Stačí len popustiť uzdu svojej fantázii!

    Ako sa používa priehľadná bondážná páska?

    Bondážna páska sa používa rýchlo a jednoducho. Jednoducho odstrihnite požadované množstvo bondážnej pásky z rolky nožnicami a bondage zábava sa môže začať!

    Čo je na priehľadnej bondážnej páske zvláštne?

    Bondage páska je pružná, ohybná a lepí sa len na seba, nie na pokožku alebo vlasy. Bondážna páska sa dá použiť na rýchle a jednoduché omotanie a fixáciu rúk alebo nôh bez toho, aby ťahala za vlasy alebo pokožku. Naša bondage páska je ideálna na erotické bondage hry všetkého druhu. Po použití možno bondage pásku v okamihu odstrániť bez toho, aby zanechala akékoľvek stopy.

    Na čo musím pri transparentnej bondage páske myslieť?

    Bondage pásku možno pri opatrnom používaní opakovane používať. Po použití ju jednoducho utrite vodou a jemným mydlom, nechajte uschnúť a opäť opatrne zrolujte.

    Farebná bondážná páska:

    Naša bondážná páska je k dispozícii v čiernej, červenej, ružovej, ružovej, striebornej, fialovej a žltej farbe, ako aj v transparentnej.

    Ďalšie informácie:

    • Páska na bondage na 20-metrovej rolke.
    • K dispozícii sú rôzne farby
    • Bondážna páska od MEO® uľahčuje plnenie bondage fantázií bez komplikovaných uzlov. Lesklá fólia bez lepiacej vrstvy sa lepí len na seba - nie na pokožku alebo vlasy. Bondážna páska je vhodná na zväzovanie alebo erotické dávenie, ako páska cez oči a úplne na mumifikáciu. Po použití možno bondage pásku opäť zrolovať a používať tak často, ako je potrebné.
    • Jednoduché odstránenie: Rýchlo sa rozvinie a zroluje bez zanechania zvyškov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Top

    Top Qualität

      Napíšte vlastnú recenziu

      Priehľadná bondage páska

      Priehľadná bondage páska

      Naša priehľadná bondage páska na rolke je dlhá 20 metrov a ponúka mnoho výhod oproti strečovej alebo lepiacej fólii, ktoré sa často používajú na bondage.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      7 ostatné položky v rovnakej kategórii: