Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bondážna páska

Newsletter

Žltá bondážná páska

Žltá bondage páska na rolke je nepostrádateľným BDSM doplnkom pre začiatočníkov alebo profesionálov v bondage, ako aj pre fanúšikov zvrátenosti Watersports Fanúšikovia zvrátenosti. Bondážna páska od MEO® je rýchlo po ruke a poskytuje spoľahlivú fixáciu počas BDSM sedenia.

Viac informácií

2766/00

9,99 €

0,67 €/M

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Táto vysokokvalitná žltá bondage páska pre Watersports Kink z rolky je nepostrádateľným BDSM doplnkom pre začiatočníkov aj profesionálov. Bondážna páska od MEO® je rýchlo po ruke a poskytuje spoľahlivú fixáciu počas BDSM sedenia.

     

    S bondážnou páskou od MEO ® môžete nielen zviazať partnerove ruky a nohy a obmedziť tak jeho voľnosť pohybu, ale je ideálna aj na zaviazanie očí partnerovi, pretože sa lepí len na seba, a nie na pokožku alebo vlasy. Najmä na vonkajšie sedenie alebo na cesty je bondage páska dokonalým BDSM doplnkom, pretože sa ľahko skladuje a prepravuje. Partnera môžete napríklad priviazať k stromu v lese bez toho, aby ste sa museli starať o laná, karabíny alebo háčiky. Bondážna páska otvára množstvo kreatívnych možností na zviazanie partnera. Stačí popustiť uzdu svojej fantázii!

     

    Ako používať žltú bondage pásku?

     

    Bondážna páska sa používa rýchlo a jednoducho a jej aplikácia nie je komplikovaná. Jednoducho odstrihnite požadované množstvo bondage pásky z rolky nožnicami a bondage zábava sa môže začať!

     

    Čo je na žltej bondage páske také výnimočné?

     

    Bondážna páska je pružná, príjemná na dotyk a lepí sa len na seba, nie na pokožku alebo vlasy. Bondážnu pásku možno použiť na rýchle a jednoduché omotanie a fixáciu rúk alebo nôh bez toho, aby ťahala za vlasy alebo pokožku. Naša bondage páska je ideálna na všetky druhy erotického bondingu. Po použití možno bondage pásku rýchlo odstrániť bez zanechania zvyškov.

     

    Na čo si musím dávať pri žltej bondážnej páske pozor?

     

    Bondážna páska sa pri opatrnom používaní dá použiť opakovane. Po použití ju stačí utrieť vodou a jemným mydlom, nechať uschnúť a opäť opatrne zrolovať.

     

    Farebná bondážná páska:

     

    Naša bondážná páska je k dispozícii v čiernej, červenej, ružovej, striebornej, fialovej a žltej farbe.

     

    Viac informácií:

     

    • Watersports Kink Bondage Tape v žltej farbe na 15-metrovej rolke.
    • K dispozícii sú rôzne farby
    • Bondážna páska od ME O® uľahčuje prežívanie bondage fantázií bez komplikovaných uzlov. Táto lesklá fólia bez lepiacej vrstvy sa lepí len na seba - nie však na pokožku alebo vlasy. Páska je vhodná na zväzovanie alebo erotické dávenie, ako páska cez oči a úplne na mumifikáciu. Po použití možno bondage pásku opäť zrolovať a použiť podľa potreby.
    • Ľahko sa odstraňuje: nezanecháva žiadne zvyšky a rýchlo sa odvíja alebo opäť odvíja.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Es más últil de lo que pensaba

    Es muy práctico, atas de forma rápida y sin las rozaduras de las cuerdas, se pega muy bien sobre sí misma y además si la doblas bien al recogerla la puedes volver a utilizar.

      Hodnotenie 

      Intensives Gelb

      Das Tape kommt in einem intensiven gelb und ist perfekt, um ungehorsame Subs zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Hodnotenie 

        Bondage tape

        Perfect product for a fun night in the bedroom. Much quicker to get kinky if you aren't in the mood to use sex rope. If you want some quick kinky play this is perfect for you. It only sticks to itself so you don't have to worry about it hurting your skin when removing it.

          Hodnotenie 

          Super Qualität

          Super praktisch, auch für Einsteiger leicht und vielfältig verwendbar. Dieses hier riecht nicht so unangenehm wie manch andere Marken. Schon oft bestellt.

            Hodnotenie 

            Ottimo

            Kinky ed ecologico, non irrita la pelle ed è facile da smaltire.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Žltá bondážná páska

              Žltá bondážná páska

              Žltá bondage páska na rolke je nepostrádateľným BDSM doplnkom pre začiatočníkov alebo profesionálov v bondage, ako aj pre fanúšikov zvrátenosti Watersports Fanúšikovia zvrátenosti. Bondážna páska od MEO® je rýchlo po ruke a poskytuje spoľahlivú fixáciu počas BDSM sedenia.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              7 ostatné položky v rovnakej kategórii: