Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Titus Anal Trainer Kit - Sada s 3 análnymi kolíkmi

"Titus Anal Trainer Kit" je exkluzívna súprava na skúmanie análu, ktorá pozostáva z troch rôznych análnych kolíkov: malého, stredného a veľkého. Každý z týchto kolíkov je vyrobený z kvalitného lekárskeho silikónu a je mäkký a pohodlný. Sú diskrétne a možno ich používať 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Viac informácií

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    "Titus Anal Trainer Kit" je exkluzívna súprava na skúmanie análneho otvoru a pozostáva z troch rôznych análnych kolíkov: malého, stredného a veľkého. Každý z týchto kolíkov je vyrobený z kvalitného lekárskeho silikónu a je mäkký a pohodlný. Sú diskrétne a možno ich používať 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Jedinečná rebrovaná štruktúra každého análneho kolíka bola špeciálne vyvinutá tak, aby poskytovala intenzívne potešenie a pocit plnosti.

    Tréning s Titusom Anal Trainer Kit slúži nielen na oboznámenie sa s análnou stimuláciou, ale aj na rozšírenie konečníka a rozšírenie zvieračov. Je to obzvlášť užitočné pri príprave na väčšie sexuálne hračky alebo pred fistingom, pretože pomáha postupne a bezpečne rozšíriť análny otvor.

    Ďalším dôležitým aspektom análnych kolíkov Titus Anal Trainer Kit je ich diskrétnosť a pohodlie. Každý z troch análnych kolíkov je navrhnutý tak, aby sa dal diskrétne a nepozorovane používať pod bežným každodenným oblečením 24 hodín denne, 7 dní v týždni. To umožňuje nepretržité a všestranné používanie, ktoré možno ideálne integrovať do každodenného života.

    Postupné získavanie rozkoše: Titus Anal Trainer Kit s 3 análnymi kolíkmi v troch dokonalých veľkostiach:

    Najmenší análny kolík Titus Anal Trainer Kit má celkovú dĺžku 10,5 cm, dĺžku na zasunutie 8,5 cm a priemer 4 cm. Tento análny kolík je ideálny pre začiatočníkov, ktorí si chcú pomaly zvykať na pocit análnej stimulácie.

    Stredný análny kolík má celkovú dĺžku 12,5 cm, zasúvateľnú dĺžku 10,5 cm a priemer 4,5 cm. Tento análny kolík ponúka mierne zväčšenie veľkosti a obvodu a je ideálny pre tých, ktorí už majú nejaké skúsenosti s análnou stimuláciou.

    Najväčší análny kolík Titus Anal Trainer Kit má celkovú dĺžku 13,5 cm, zasúvateľnú dĺžku 11,5 cm a priemer 5 cm. Tento análny kolík je ideálny pre skúsených používateľov, ktorí chcú intenzívnejšiu a silnejšiu stimuláciu.

    Každý análny kolík Titus Anal Trainer Kit má zaoblenú špičku, ktorá uľahčuje zavedenie kolíka do konečníka. Kolík do zadku má tiež zúžený tvar, ktorý sa prirodzene prispôsobí telu. Rebrá na krčku análneho kolíka stimulujú citlivé nervové zakončenia v konečníku a zvyšujú pôžitok z napínania a uvoľňovania zvieračov. Široká základňa análneho kolíka poskytuje dodatočnú stimuláciu perinea a slúži aj ako poistka, ktorá zabraňuje príliš hlbokému prieniku do konečníka.

    The Titus Anal Trainer Kit je ideálny pre každého, kto chce objavovať alebo ďalej skúmať análne potešenie sám alebo vo dvojici. Vďaka svojmu kvalitnému spracovaniu a škále veľkostí Titus Anal Trainer Kit je vynikajúcim nástrojom na vašu osobnú análnu cestu objavovania.

    Optimálna starostlivosť a správny lubrikant: Odporúčané lubrikanty a čistiace prostriedky pre vašu súpravu Titus Anal Trainer Kit:

    Pre optimálny zážitok odporúčame používať lubrikant na báze vody, pretože lubrikanty na báze silikónu môžu napadnúť silikónový materiál análnych kolíkov. Odporúčame Aquameo alebo Alphamale od spoločnosti MEO, oba lubrikanty na báze vody, ktoré boli špeciálne vyvinuté na použitie so silikónovými erotickými hračkami. Na čistenie a starostlivosť o súpravu Anal Trainer Kit odporúčame náš čistiaci prostriedok na sexuálne hračky VERYCLEAN, ktorý umožňuje jednoduché a účinné čistenie pri zachovaní kvality silikónového materiálu.

    Ďalšie informácie:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • Súprava pozostávajúca z 3 análnych kolíkov
    • Materiál: lekársky silikón.
    • Malý análny kolík: celková dĺžka 10,5 cm, zasúvacia dĺžka 8,5 cm, priemer 4 cm
    • Stredný análny kolík: celková dĺžka 12,5 cm, zasúvacia dĺžka 10,5 cm, priemer 4,5 cm
    • Veľký análny kolík: celková dĺžka 13,5 cm, zasúvacia dĺžka 11,5 cm, priemer 5 cm
    • Používajte len s lubrikantom na báze vody.
    • Čistite pomocou spreja VERYCLEAN.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Hodnotenie 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Hodnotenie 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Hodnotenie 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Hodnotenie 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Hodnotenie 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Hodnotenie 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Titus Anal Trainer Kit - Sada s 3 análnymi kolíkmi

                  Titus Anal Trainer Kit - Sada s 3 análnymi kolíkmi

                  "Titus Anal Trainer Kit" je exkluzívna súprava na skúmanie análu, ktorá pozostáva z troch rôznych análnych kolíkov: malého, stredného a veľkého. Každý z týchto kolíkov je vyrobený z kvalitného lekárskeho silikónu a je mäkký a pohodlný. Sú diskrétne a možno ich používať 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

                  Napíšte vlastnú recenziu

                  Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                  30 ostatné položky v rovnakej kategórii: