Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Análna zátka Caterpillar

Objavte nový rozmer análneho potešenia s análnym kolíkom Caterpillar z exkluzívnej série Extremeo od MEO. Jedinečný tvar análneho kolíka poskytuje intenzívnu a rozmanitú stimuláciu, najmä na zvieračoch a hlboko v análnom kanáli.

Viac informácií

49,90 €


-20%

39,92 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte nový rozmer análneho potešenia s análnym kolíkom Caterpillar z exkluzívneho radu Extremeo od MEO. Tento análny kolík inšpirovaný tvarom húsenice sa vyznačuje flexibilitou a jedinečným segmentovým dizajnom, kde má každý segment iný priemer. Tento jedinečný tvar zaručuje intenzívnu a všestrannú stimuláciu, najmä na zvieračoch a hlboko v análnom kanáli.

     

    Ešte nikdy nebol análny kolík inšpirovaný prírodou taký bol taký zvodný!

     

    Tvar pripomínajúci hrubú húsenicu je zakončený hodvábne jemným povrchom. Análny kolík Caterpillar je vyrobený z tekutého silikónu, materiálu, ktorý je pevný a zároveň dostatočne pružný, aby ste kolík cítili na tých správnych miestach! Tento materiál ponúka dokonalú rovnováhu medzi flexibilitou, aby ste sa dostali aj do tých najtajnejších zákutí vašej vnútornej anatómie, a stabilitou na bezproblémové zavádzanie. Tak ako sa húsenica hladko pohybuje v rôznych prostrediach, análny kolík Caterpillar sa dokáže prispôsobiť zákrutám vašej vnútornej anatómie a dosiahnuť miesta, o ktorých ste ani netušili, že existujú.

     

    Vyberte si ideálnu veľkosť pre maximálne potešenie:

     

    • Veľkosť S: dĺžka 17 cm, priemer 3,5 cm až 5,3 cm: ideálne pre začiatočníkov alebo tých, ktorí uprednostňujú jemnejšiu stimuláciu. S dĺžkou 17 cm sa análny kolík Caterpillar dobre prispôsobí vašej vnútornej anatómii, zatiaľ čo priemer sa jemne zväčšuje od 3,5 cm do 5,3 cm, aby vás krok za krokom uviedol do sveta análneho potešenia.
    • Veľkosť M: dĺžka 22 cm, priemer od 4,5 cm do 6,8 cm: Ideálny pre tých, ktorí už získali svoje prvé skúsenosti a hľadajú intenzívnejšie potešenie. Vďaka pôsobivej dĺžke 22 cm a variabilnému priemeru od 4,5 cm do 6,8 cm ponúka hlbšiu a rozsiahlejšiu stimuláciu.
    • Veľkosť L: Dĺžka 26 cm, priemer 5,3 cm až 8,2 cm: Pre znalcov, ktorí hľadajú maximálny pocit a plnosť. Úctyhodná dĺžka 26 cm a pôsobivý priemer 5,3 cm až neuveriteľných 8,2 cm poskytujú nezabudnuteľný zážitok, ktorý prekoná aj tie najvyššie očakávania.

     

    Čistenie a používanie análneho kolíka Extremeo:

     

    Jednoduché používanie: Zavedenie análneho kolíka do konečníka môže byť krásnym a príjemným zážitkom - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Na uľahčenie zavádzania análneho kolíka do konečníka odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo. Krátkym postriekaním sa uvoľní svalstvo zvierača. Takto sa zavádzanie análneho kolíka stane mimoriadne jemným pôžitkom.

    Správny lubrikant a náš lubrikačný striekač: Správny lubrikant môže mať veľký význam. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na vodnej báze, ako je náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje, aby sa lubrikant rozdelil hlbšie a rovnomernejšie v análnom kanáli, vďaka čomu je zavedenie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Okrem toho Lube Shooter umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

    Čistenie: Váš análny kolík Extremeo by sa mal po každom použití dôkladne vyčistiť. Teplá voda a jemné mydlo ľahko odstránia väčšinu nečistôt. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Caterpillar
    • Análny vibrátor alebo análny kolík zo série Extremeo.
    • Názov "Caterpillar" pre naše análne dildo zo série Extremeo odkazuje na jeho jedinečný segmentovaný alebo rebrovaný dizajn, ktorý pripomína štruktúru húsenice. Táto segmentácia v kombinácii so zväčšujúcim sa priemerom poskytuje silnú a všestrannú análnu stimuláciu.
    • Análníky Extremeo sú odborne navrhnuté análne kolíky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Análny kolík používajte len s lubrikantom na vodnej báze, napríklad Alphamale Aqua alebo Aquameo a naším Lube Shooter.
    • K tomuto análnemu kolíku odporúčame náš análny relaxačný sprej Extremeo. Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.
    • S novými análnymi kolíkmi Extremeo máte teraz k dispozícii všestranne bezstarostný balíček pre svoje análne dobrodružstvá. Spoločnosť MEO je nielen priekopníkom vo vývoji svetoznámych produktov, ako je Extremeo Anal Relax Spray, ale vždy hľadá aj najlepšie a najinovatívnejšie spôsoby, ako zlepšiť análny sex. Uvedenie jedinečných análnych špuntov Extremeo je logickým pokračovaním našej vášne pre análne produkty. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a spätnej väzbe od našich verných zákazníkov sme vyvinuli análny kolík, ktorý stanovuje nové štandardy v oblasti dizajnu, pohodlia a funkčnosti.
    • Chcete si kúpiť análny kolík alebo vibrátor? Naše erotické hračky si môžete objednať po celom svete. Sexshopy MEO nájdete v nemecky hovoriacich krajinách, napríklad MEO Shop v Nemecku, MEO vo Švajčiarsku alebo MEO Bondage Shop v Rakúsku. Pôsobíme nielen v celej Európe, napríklad vo Francúzsku, Taliansku, Holandsku, Írsku, na Islande, v Rumunsku, Nórsku, Švédsku atď. ale aj po celom svete, napríklad MEO Sex Shop v Španielsku, obchod s vibrátormi v Dánsku aj vo Fínsku - a ak hovoríte česky, celý náš sortiment sexhračiek nájdete online v Českej republike. Ak je vaším jazykom estónčina, náš výberbutt plug si môžete objednať online v Estónsku. K dispozícii sme aj v Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktov aj na Slovensku. Ďalšie obchody MEO nájdete v USA, Belgicku, Grécku, Maďarsku, Japonsku, Veľkej Británii, Srbsku, Luxembursku, na Malte, v Portugalsku, na Islande, v Poľsku, Kanade, Južnej Afrike a Kosove.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wow, wow, wow!

    This thing is a must have for all anal lovers. It is the perfect thickness and just the right texture all while having the perfect angle to it. Lubricated this thing and slid it right in before intercourse with my girlfriend and it stayed in place the whole time. Such a great toy with an amazing feel to it.

      Hodnotenie 

      I would buy this again

      Durable, easy to clean, and give the perfect texture for what you are looking for when it comes to penetration. I would buy this again, and I would recommend this product to anyone who is interested in having an AGGRESSIVE good time.

        Hodnotenie 

        A Must have

        Bf loves this new dildo! Quality product, great texture and material. This definitely explores his deepest depths! Will buy another plug from MEO for his collection soon.

          Hodnotenie 

          Geiler als gedacht

          Saugnapf mit wirklich guter Haltekraft. Sensationeller Buttplug (für mich), macht enormes Vergnügen. Empfehle ihn dringend an Geübte oder erfahrene Männer und Fraurb, positive Überraschung garantiert! Lieferung war unkompliziert und schnell innerhalb 24 stunden

            Hodnotenie 

            Für mich genau richtig

            Ich nutze den Caterpilar Dildo hauptsächlich anal und es gibt nichts was mich an diesem Dildo gestört hätte. Der Saugnapf hält bombenfest, die Verarbeitung ist fehlerfrei und obwohl der Dildo relativ weich und biegsam ist spürt man die Details sehr sehr deutlich bei jedem Stoß. Ein ganz anderes Gefühl als bei den Dildos die ich bisher benutzt habe.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Análna zátka Caterpillar

              Análna zátka Caterpillar

              Objavte nový rozmer análneho potešenia s análnym kolíkom Caterpillar z exkluzívnej série Extremeo od MEO. Jedinečný tvar análneho kolíka poskytuje intenzívnu a rozmanitú stimuláciu, najmä na zvieračoch a hlboko v análnom kanáli.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: