Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Plynové masky BDSM

Newsletter

Plynové masky BDSM 

Obchod MEO's BDSM Shop ponúka rôzne vojenské plynové masky, priemyselné plynové masky a BDSM plynové masky, ako aj množstvo príslušenstva, ako sú filtre na plynové masky, hadice na plynové masky a dýchacie vaky, ktoré možno pripojiť k našim plynovým maskám.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 22 z 22 položiek
Zobraziť 13 - 22 z 22 položiek

BDSM plynové masky sú jedným z BDSM doplnkov ("Bondage", "Discipline", "Sadism" a "Masochism") a používajú sa na manipuláciu s osobou počas určitých BDSM aktivít. Často sa používajú ako forma kontroly dychu alebo zmyslovej deprivácie a môžu sa používať pri rôznych BDSM aktivitách, ako je bondage, telesné tresty a zmyslová deprivácia.

Plynové masky zvyčajne zakrývajú celú tvár a sú vybavené trubicou alebo hadicou, ktorá ovláda prívod vzduchu k osobe, ktorá masku nosí. Niektoré plynové masky majú ventil, ktorý sa dá nastaviť na ovládanie prívodu vzduchu, zatiaľ čo iné plynové masky majú hadičku, ktorá sa dá pripojiť k samostatnému systému, ktorý ovláda prívod vzduchu.

Plynové masky sa môžu používať pri rôznych BDSM aktivitách, ako napríklad:

Bondáž: Plynové masky sa môžu používať ako doplnok pri bondáži, pretože môžu obmedziť schopnosť osoby hýbať hlavou a držať ju v určitej polohe.

Telesné tresty: Impact Play

Zmyslová deprivácia: S plynovou maskou je obmedzená schopnosť osoby vidieť a počuť, čo môže zvýšiť pocit bezbrannosti a podriadenosti.

Plynové masky môžu byť vyrobené z rôznych materiálov, ako je guma, PVC a silikón. Plynové masky môžu byť tiež zdobené ozdobami, ako sú cvočky, reťaze a pracky, aby sa zvýšila ich vizuálna príťažlivosť.

Je dôležité poznamenať, že aktivity BDSM vrátane používania plynových masiek by mali byť konsenzuálne a bezpečné a že všetci účastníci by mali poznať svoje hranice. Plynové masky by sa mali používať len so súhlasom oboch strán a mali by byť uznávané v rámci komunity BDSM. Komunikácia a súhlas sú pri aktivitách BDSM prvoradé. Preto je dôležité stanoviť bezpečné slovo alebo signál pred zapojením sa do aktivít, ktoré zahŕňajú obmedzenie dýchania. Je tiež dôležité uvedomiť si bezpečnostné riziká a vedieť, ako plynovú masku správne používať, aby osoba, ktorá ju má na sebe, nemohla prísť k ujme.


Plynové masky BDSM sú typom fetišistického vybavenia, ktoré sa bežne používa pri BDSM sedeniach. Sú navrhnuté tak, aby zakrývali tvár a poskytovali vzduchotesnú ochranu. Zvyčajne sa používajú v spojení s dychovými hrami, zmyslovou depriváciou alebo inými variantmi BDSM hier.

Naši klienti používajú plynové masky pri BDSM sedeniach z rôznych dôvodov. Niektorí si užívajú pocit kontroly a podriadenosti, ktorý im prináša možnosť ovládať svoje dýchanie, zatiaľ čo iní majú radi pocit obmedzeného prúdenia vzduchu. Okrem toho môže používanie plynovej masky vytvoriť pocit anonymity a odstupu, ktorý ľuďom umožňuje zbaviť sa zábran a naplno sa ponoriť do scény.

Existuje niekoľko typov BDSM plynových masiek, vrátane:

  • Celotvárové plynové masky - zakrývajú celú tvár a vzduchotesne utesňujú okolie nosa a úst.
  • Polovičné plynové masky - zakrývajú len dolnú polovicu tváre, pričom oči a čelo zostávajú odhalené.
  • Gumové plynové masky - sú vyrobené z latexu alebo gumy, tesne priliehajú a vzduchotesne tesnia.
  • Vojenské plynové masky - autentické plynové masky používané armádou a často upravené na účely BDSM.
  • Priemyselné plynové masky - Podobne ako vojenské plynové masky sa zvyčajne používajú v priemysle na ochranu pred chemikáliami a inými nebezpečnými látkami.
  • Steampunkové plynové masky - Majú dekoratívny a umelecký dizajn a často obsahujú ozubené kolesá a iné prvky steampunkovej estetiky.
  • Kyberpunkové plynové masky - Podobné steampunkovým plynovým maskám, ale s futuristickým, kyberpunkom inšpirovaným dizajnom.
  • Plynové masky s filtrami - obsahujú funkčné filtre, ktoré skutočne chránia pred nebezpečnými látkami.
  • Plynové masky s hadicami - Niektoré plynové masky majú hadice, ktoré umožňujú nasávanie vzduchu zo vzdialeného zdroja, čo zvyšuje zmyslovú depriváciu.