Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

Masturbátor "Správa vo fľaši

MEO "Message In A Bottle" - je masturbátor pre mužov, ktorý nielen vzrušuje, ale zároveň dodáva masturbácii akustickú úroveň zážitku. Masturbátor, ktorý je kedykoľvek pripravený na použitie, spája dizajn a funkciu a vytvára tak bezkonkurenčný zážitok.

Viac informácií

3672/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    MEO "Message In A Bottle" - je masturbátor pre mužov, ktorý nielen vzrušuje, ale zároveň dodáva masturbácii akustickú úroveň zážitku. Masturbátor, ktorý je kedykoľvek pripravený na použitie, spája dizajn a funkciu, aby vytvoril bezkonkurenčný zážitok.

    Toto majstrovské dielo technológie nenahradí vlastnú ruku - pretože kto by to dokázal - ale ponúka úplne jedinečný a plne automatický zážitok z masturbácie. Vybavený šiestimi fascinujúcimi režimami a masážnymi funkciami, ktoré tesne obopínajú penis, privedie každého muža k vyvrcholeniu vášnivým stonaním a prekvapí aj siedmimi dynamickými rotačnými a prítlačnými pohybmi.

    Vrchol? Tento masturbátor si môžete užívať úplne bez použitia rúk. Vložený do robustného puzdra, ktoré odhaľuje penis cez priezor, čaká pri otvorení masturbátora pozvanie, ktoré na seba nenechá dlho čakať: Mäkký, lákavý análny otvor vedie penis do úzkeho análneho kanála, ktorého textúra splní každý váš vlhký sen. Stačí stlačiť tlačidlo a ocitnete sa uprostred víru zmyselných pohybov, sprevádzaných hlasmi, ktoré vám do uší prenikajú stony a oplzlé reči - a vďaka priloženým slúchadlám vám neunikne ani slovo.

    Masturbátor je vybavený robustným držiakom s prísavkou pre chvíle, keď sa chcete vzdať kontroly. Či už na stenu sprchy, pracovnú dosku alebo okno - "Message In A Bottle" vám prinesie to, čo chcete, v uhle, ktorý sa vám najviac páči.

    Vďaka funkcii USB nabíjania je tento luxusný masturbátor nielen mobilný, ale aj vždy pripravený, keď ste vy. A keď sa rozkoš skončí, vnútorný obal z priehľadného TPE sa dá ľahko vybrať na rýchle vyčistenie.

    Ďalšie informácie:

    • Viac informácií o masturbátore "Message In A Bottle"
    • Režimy: 6 režimov
    • Sound effects: Vášnivé stonanie
    • Možnosti pohybu: 7 krútiacich a prítlačných pohybov
    • Používanie bez použitia rúk: možné vďaka robustnému držiaku s prísavkou
    • Materiál: Mäkký materiál, pocit ako v skutočnosti, v tvare análneho otvoru
    • Textúra: Perleťová textúra vnútri pre zintenzívnenie pocitov
    • Ovládanie: Jednoduché ovládanie stlačením tlačidla
    • Hlasy: Dva rôzne stonajúce hlasy so špinavými rečami
    • Príslušenstvo: Súčasťou balenia sú slúchadlá pre akustický zážitok
    • Upevnenie: Robustný držiak s prísavkou na všestranné umiestnenie
    • Nabíjanie: USB port pre mobilnú a vždy pripravenú prevádzku
    • Čistenie: Jednoduché čistenie vďaka odnímateľnému vnútornému plášťu z TPE (elastoméru) a umývateľnému plastovému krytu
    • Rozmery: 30,8 cm celková dĺžka, 11,4 cm priechodná dĺžka, 9,14 cm šírka puzdra
    • Hmotnosť: približne 0,9 kg

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Praktisch und geil

    Praktisch und geil
    Besorgt‘s mir fast zu gut

      Hodnotenie 

      Awesome product

      Well WoW is all I can say. Talk about feeling like the real thing. It is an awesome product and I cum hard every time I use it. Which btw is often.

        Hodnotenie 

        Very enjoyable and does the job real nice.

        I didn't really know what to expect with this being my first auto stroker. I've used just your regular masturbators before and they're fine, but nothing the good ol' left and right can't do just fine. Combine that with mutual play with my partner whose toy does all the work for her, I wanted something that did the work for ME!

        And this one does the trick! The sounds it makes when you plug in the headphones are a little silly for me, but I appreciate you can flip between female and male to suit your preference. Also, the lights aren't really necessary either.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Masturbátor "Správa vo fľaši

          Masturbátor "Správa vo fľaši

          MEO "Message In A Bottle" - je masturbátor pre mužov, ktorý nielen vzrušuje, ale zároveň dodáva masturbácii akustickú úroveň zážitku. Masturbátor, ktorý je kedykoľvek pripravený na použitie, spája dizajn a funkciu a vytvára tak bezkonkurenčný zážitok.

          Napíšte vlastnú recenziu

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: