Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masturbátory pre mužov

Newsletter

Chiven2 - Masturbátor blowjob

Masturbátor Chiven2 blowjob pre mužov dokáže všetko, o čom snívate! Masturbátor Chiven2 od MEO® je erotická hračka, ktorá vibruje, saje, vysáva a dokonca zahrieva - až po pikantný orgazmus.

Viac informácií

2479/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Masturbátor Chiven2 pre mužov dokáže všetko, o čom v masturbátore snívate! Masturbátor Chiven2 od MEO® je sexuálna hračka, ktorá vibruje, saje, vysáva a dokonca sa aj zahrieva - až po striekajúci orgazmus.

     

    Veľmi špeciálny zážitok pre mužov: Masturbátor Chiven2 poskytuje skutočné explózie orgazmov a umožňuje vám užiť si sólo sex úplne novým spôsobom.

     

    Ako používať masturbátor Chiven2 blowjob pre mužov?

     

    Jednoducho vložte penis do otvoru masturbátora Chiven2 a vychutnajte si fantastický pocit. Keď ho zapnete, spustí sa jedinečná technológia, vďaka ktorej je tento masturbátor taký výnimočný! Trochu lubrikantu na vodnej báze, napríklad Aquameo, ešte viac umocní váš zážitok.

     

    Mäkký silikónový vnútrajšok masturbátora Chiven2 obklopuje penis a masíruje ho rôznymi režimami vibrácií a úrovňami intenzity. Masturbátor Chiven2 má navyše funkciu vyhrievania (do cca 40 stupňov), ktorá vás skutočne rozpáli.

     

    Senzačná technológia masturbátora Chiven2 je jedinečným výdobytkom, ktorý penis nádherne rozmaznáva bez toho, aby ho nadmerne stimuloval. Rôzne vibračné vzory vás masírujú od jemných až po tvrdé podľa vášho želania. Absolútne dokonalý orgazmus zažijete, ak si zapnete aj funkciu HEAT. Pretože masturbátor Chiven2 od MEO® je horúci kúsok v pravom slova zmysle!

     

    Aké sú výhody masturbátora Chiven2 blowjob pre mužov?

     

    Výhody, ktoré vás pri kúpe masturbátora presvedčia: Masturbátor Chiven2 ponúka orálnu stimuláciu a je samohrejivý. Tento masturbátor sa dodáva v elegantnom puzdre a možno ho ľahko vziať kamkoľvek so sebou. Masturbátor Chiven2 sa pohodlne drží a má protišmykový povrch. Je tichý ako šepot a vodotesný. Funkcia vyhrievania dosahuje maximálnu teplotu 40 stupňov a dá sa samostatne zapnúť a vypnúť. Masturbátor Chiven2 má 6 intenzívnych vibrácií a tlačidlá na hornej strane uľahčujú prepínanie medzi rôznymi nastaveniami.

     

    Viac informácií:

     

    • Chiven2 masturbátor pre mužov
    • Funkcia vyhrievania zabezpečuje lepšie prekrvenie, ktoré následne poskytuje intenzívnejší pocit.
    • Nabíjanie prostredníctvom USB kábla
    • Jednoduché používanie
    • Mnoho funkcií (6 úrovní vibrácií, vyhrievanie atď.).
    • Po použití erotickú hračku starostlivo opláchnite trochou vody a mydla. Na čistenie môžete použiť aj čistič hračiek MEO® VERYCLEAN.
    • Používajte len lubrikanty rozpustné vo vode
    • Náš tip: Masturbátor používajte s našimi análnymi korálkami (kliknite sem)!

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Chiven2

    The Chiven2 comes with 6 different kinds of vibrations, a heat setting and its waterproof. A big plus is that the sound is less than 60dB, so just having the TV on will drown it out. The heat setting can be adjusted to match the temperature of the human body.

    The inside uses soft medical silicone, to recreate the touch of real human skin. The vibration mode creates a vacuum so that the elastic silicone sticks to your beef thermometer. As with all toys, a lubricant is prefered.

    This is IPX6 waterproof, so it can be washed or even submerged in water. Though it is not recommended to be submerged for a long time. This makes it a perfect bath accessory if you are into that sort of thing.

    The outside of the Chiven2 is made from a material, with grippy matte design. The inside uses soft medical silica gel, which makes it easy to clean and stops bacteria growing. The Large capacity battery will give you an hours use from a two-hour charge.

    Overall, The CHIVEN2 Vibrating Masturbator is a good option for a sex toy. It’s light and portable, so great to bring with you as you travel.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Chiven2 - Masturbátor blowjob

      Chiven2 - Masturbátor blowjob

      Masturbátor Chiven2 blowjob pre mužov dokáže všetko, o čom snívate! Masturbátor Chiven2 od MEO® je erotická hračka, ktorá vibruje, saje, vysáva a dokonca zahrieva - až po pikantný orgazmus.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: