Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Luxusné análne zátky

Newsletter

Zlatý análny kolík s diamantom

Chcete, aby sa vám medzi zadkom leskol a trblietal? S týmto zlatým análnym kolíkom od MEO® nie je nič jednoduchšie. Náš ťažký análny kolík zlatej farby s diamantom zaujme kryštálom so žiarivosťou skutočného drahokamu.

Viac informácií

2816/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Chcete, aby sa vám medzi zadkom leskol a trblietal? S týmto vzácnym zlatým análnym kolíkom od MEO® nie je nič jednoduchšie. Náš ťažký análny kolík zlatej farby s diamantom zaujme kryštálom so žiarivosťou skutočného drahokamu.

     

    Vďaka zaoblenému ergonomickému tvaru náš análny kolík dokonale sedí a umožňuje úžasnú stimuláciu. Materiál je mimoriadne ťažký, šetrný k pokožke a hypoalergénny. Pravidelným tréningom si s naším butt plug môžete análny styk nielen uľahčiť, ale aj výrazne skrášliť.

     

    Okrúhla základňa bola zakončená veľkým, trblietavým kryštálom v dizajne červeného diamantu, ktorý je sexy zvýraznením a zároveň zárukou bezpečnej sólo hry. Bezšvový, hladký povrch je príjemný na dotyk a uľahčuje čistenie.

     

    Širší koniec s drahokamom slúži ako zarážka, ktorá zabraňuje úplnému zasunutiu análneho kolíka. Noste butt plug tak dlho, ako sa vám páči - či už tesne pred análnym stykom na uvoľnenie a roztiahnutie konečníka, alebo dlhšie na dlhodobý tréning svalov zvierača.

     

    Pre mužov aj ženy! Keď žena počas sexu nosí náš análny šperk, pošva je stiahnutá, vďaka čomu je pocit príjemnejší pre oboch partnerov. Okrem toho análny kolík s diamantom počas používania stimuluje všetky erotogénne zóny. Ak náš análny kolík používa muž, stimuluje sa prostata, a tak poskytuje ešte intenzívnejší pocit počas sexu a silnejší orgazmus. Náš análny kolík s diamantom možno používať análne aj vaginálne.

     

    Materiál tohto análneho kolíka je pevný a v ruke je nádherný. Kov je ťažší ako iné análne hračky a v kombinácii s chladivým pocitom vytvára špeciálny zážitok. Materiál sa dá vopred ochladiť alebo mierne zahriať, a tak stimuluje na inej úrovni ako análny kolík, ktorý nie je vyrobený z kovu.

     

    Používanie a čistenie análneho kolíka s diamantom:

     

    So správnym lubrikantom pre análne kolíky je to ešte väčšia zábava! Análny kolík používajte len s lubrikantmi na báze vody, ako je Aquameo® alebo Alphamale ®. Pred a po použití by ste mali análny kolík vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Análne šperky
    • Análny kolík so šumivým kryštálom od nemeckej spoločnosti MEO.
    • Ideálny aj ako výnimočný darček pre výnimočnú osobu
    • Kov okamžite absorbuje telesné teplo a je veľmi príjemný na nosenie.
    • Môže sa používať análne aj vaginálne
    • Vhodný na trvalé nosenie (24 hodín denne, 7 dní v týždni)
    • Materiál: hliník, povrchovo upravený, akrylové sklo
    • Rozmery: dĺžka 7 cm, dĺžka na zavedenie 5 cm, priemer 2,5 cm

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super Hochwertiger Plug in edlem Design

    Hochwertig und fühlt sich aufgrund des Gewichtes sehr angenehm an. In Gold wirkt er sehr edel.

      Hodnotenie 

      leggero, maneggevole e piacevole

      leggero, maneggevole e piacevole nell'utilizzo sia per me che per lui! la qualità è molto buona , l'estetica d'effetto, lo consiglio.

      • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Zlatý análny kolík s diamantom

      Zlatý análny kolík s diamantom

      Chcete, aby sa vám medzi zadkom leskol a trblietal? S týmto zlatým análnym kolíkom od MEO® nie je nič jednoduchšie. Náš ťažký análny kolík zlatej farby s diamantom zaujme kryštálom so žiarivosťou skutočného drahokamu.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      13 ostatné položky v rovnakej kategórii: