Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - penis a semenníky

Newsletter

COCK SHOCK 2.0 - Penis krúžok s elektrostimuláciou - kompletná sada

SúpravaCOCK SHOCK 2.0 vám umožňuje úplnú a absolútne dominantnú kontrolu nad penisom - vďaka elektrostimulácii a vibráciám. Môžete si vybrať medzi rozmaznávaním a príjemným trestom, od mäkkého až po tvrdý. A to všetko prostredníctvom diaľkového ovládania, ktoré funguje všade. Doma, v klube, v posilňovni alebo pri nakupovaní.

Viac informácií

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Súprava COCK SHOCK 2.0 vám umožňuje úplnú a absolútne dominantnú kontrolu nad penisom - vďaka elektrostimulácii a vibráciám. Môžete si vybrať medzi rozmaznávaním a trestom, od jemného až po tvrdý. A to všetko prostredníctvom diaľkového ovládania, ktoré funguje všade. Doma, v klube, v posilňovni alebo pri nakupovaní.

     

    Čo je na COCK SHOCK 2.0 také výnimočné?

     

    S elektrostimulačným krúžkom COCK SHOCK 2.0 môžete svojmu Sub poriadne zavariť! Je ideálny na hranie BDSM rolí, pretože v okamihu sa COCK SHOCK 2.0 omotá okolo penisu a semenníkov; potom už stačí len zabezpečiť, aby počúval vaše príkazy. Ak odmietne, jednoducho použite diaľkové ovládanie na aktiváciu a ovládanie trestajúcich "impulzov" na krúžku na penis. Ak sa bude správať dobre, môžete ho rozmaznávať vibráciami! Alebo môžete použiť súpravu COCK SHOCK 2.0, ktorá vám poskytne hodiny rozkoše edging a prepínať medzi vibráciami a elektrostimuláciou!

     

    Tento silikónový krúžok na penis je navrhnutý nielen na zlepšenie jeho erekcie, ale aj na to, aby váš Sub po stlačení tlačidla roztočil elektrický prúd. Krúžok na penis COCK SHOCK 2.0 E-Stim je ideálny na to, aby ste si mohli vychutnať vzrušenie z blížiaceho sa elektrického šoku bez potreby jednotky TENS, káblov alebo elektród. To preto, že všetky potrebné technológie sú už integrované v krúžku na penis.

     

    Náš krúžok na penis COCK SHOCK 2.0 je vyrobený zo zamatového silikónu, ktorý je pevný, ale zároveň mierne pružný a dokonale sa prispôsobí väčšine veľkostí penisu. Rebrovaný povrch poskytuje dodatočnú stimuláciu. 3 úrovne a 2 vzory elektrických šokov, ako aj 3 rýchlosti a 2 vzory vibrácií si môžete užívať súčasne alebo nezávisle od seba! Prepínajte medzi rôznymi kombináciami šokov a vibrácií, medzi rozmaznávaním a trestaním. Alebo použite COCK SHOCK 2.0 počas sexu a zistite, ktorý režim robí jeho penis najtvrdším, zatiaľ čo duálne motory a elektródy v krúžku stimulujú počas sexu vás aj vášho milenca.

     

    Súprava COCK SHOCK 2.0 je vybavená bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s veľkým, ľahko čitateľným displejom, ktorý presne ukazuje, ktorá intenzita vibrácií a nárazov je práve aktívna. Ideálne na nájdenie ideálnej kombinácie vibrácií a šokov, ktorá dovedie vašu rozkoš na absolútny vrchol!

     

    Súprava sa dá dobíjať pomocou priloženého nabíjacieho kábla USB a je vyrobená zo zamatovo jemného silikónu, ktorý neobsahuje ftaláty a latex, aby bol zážitok šetrný k telu. Vysokokvalitný materiál je však kompatibilný len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú E-SHOCK alebo Aquameo.

     

    Čo ešte musím zvážiť?

     

    Používajte náš elektródový gél E-SHOCK. Počas elektrosexu sú rôzne zóny tela intenzívne stimulované stimulačným prúdom. Pocit mravčenia, ktorý je s naším gélom E-SHOCK mimoriadne zintenzívnený. Náš elektródový gél ESHOCK vďaka svojej elektrickej vodivosti zlepšuje kontakt medzi COCK SHOCK 2.0 a pokožkou a slúži aj ako "pomôcka pri nasadzovaní" krúžku na penis. Po použití môžete krúžok na penis vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Dr. Sado COCK SHOCK 2.0 Estim Kit
    • Kategória: E-Stim Penis
    • Rozmery: Vonkajší priemer 81 mm, vnútorný priemer 45 mm alebo 50 mm, hrúbka krúžku 19 mm.
    • Materiál: silikón, ABS plast
    • Poznámka: Dosah je približne 7 - 8 metrov a vyžaduje batériu CR2032 (je súčasťou balenia).
    • Elektrostimulácia a vibrácie: Vychutnajte si 3 úrovne a 2 vzory elektrostimulácie, ako aj 3 rýchlosti a 2 vzory vibrácií, ktoré môžete používať súčasne alebo samostatne.
    • Diaľkové ovládanie: Diaľkové ovládanie má dosah približne 7 až 8 metrov. Môžete ho používať samostatne alebo ho zveriť partnerovi, aby menil nastavenia počas nosenia krúžku okolo vášho penisu. Na displeji LCD ľahko uvidíte, ktoré nastavenia boli zvolené, alebo môžete ovládať funkcie!
    • Tento krúžok na penis je hladký a pružný, vyrobený z mäkkého, elastického silikónu. Všetky materiály neobsahujú ftaláty a sú bezpečné pre telo.
    • Používajte len s lubrikantmi na báze vody.
    • Nabíjateľný a vodotesný:
    • Na nabíjanie súpravy erekčného krúžku COCK SHOCK 2.0 Estim použite nabíjací kábel USB.
    • Vodotesnosť a odolnosť voči striekajúcej vode IPX5.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    von zart bis sehr hart

    stimulation oder bestrafung ganz so wie die herrin es wünscht. ich muss sagen, dass das die beste anschaffung der letzten jahre war. eine echte bereicherung für unsere beziehung

      Hodnotenie 

      Geschmacksacke

      Ein Toy für Vanillas. Die Vibrationen sind ganz nett aber sehr laut und die Stromimpulse locken keinen richtigen SMler hinter dem Ofen hervor. Schade fürs Geld!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Beängstigender Vergnügen

      Meine Frau hat ihn mir gerade angelegt und ihn benutzt. Es ist wirklich beängstigend, aber es ist nicht extrem schmerzhaft. Der Ruck ist stark und schnell, aber dann verteilt sich der Schock in deinem Körper. Allerdings schreist du vor Lustschmerz auf. Gut für Teasing von zart bis hart mit den anderen Features.

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      This toy is amazing

      This toy is amazing, definitely keeps my husband on edge. Great toy for teasing .

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Awesome

      Vibration and estim are awesome

      • 3 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      COCK SHOCK 2.0 - Penis krúžok s elektrostimuláciou - kompletná sada

      COCK SHOCK 2.0 - Penis krúžok s elektrostimuláciou - kompletná sada

      SúpravaCOCK SHOCK 2.0 vám umožňuje úplnú a absolútne dominantnú kontrolu nad penisom - vďaka elektrostimulácii a vibráciám. Môžete si vybrať medzi rozmaznávaním a príjemným trestom, od mäkkého až po tvrdý. A to všetko prostredníctvom diaľkového ovládania, ktoré funguje všade. Doma, v klube, v posilňovni alebo pri nakupovaní.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: