Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dildá

Newsletter

Hell Hound Dildo

Objavte svoje najtemnejšie fantázie s dildom Hell Hound, diabolským majstrovským dielom bezhraničného zvieracieho chtíča. Táto jedinečná sexuálna hračka nie je len dildo, ale kľúč od brány, za ktorou sa skrývajú vaše najbizarnejšie sny.

Viac informácií

3733/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte svoje najtemnejšie fantázie s dildom Hell Hound, diabolským majstrovským dielom bezhraničného zvieracieho chtíča. Táto jedinečná erotická hračka nie je len dildom, ale kľúčom od brány, za ktorou sa skrývajú vaše najbizarnejšie sny.

    Vo svete erotických hračiek sa vyvinula fascinácia zvieracími vibrátormi, ako je napríklad dildo Hell Hound, ktorá ďaleko presahuje hranice bežného. Dildo Hell Hound ponúka dizajn a zážitok, ktorý v bežnom živote nenájdete. Narušuje konvenčné predstavy a tvary, čo mu dodáva akúsi diabolskú príťažlivosť. Práve odchýlka od normy vzbudzuje zvedavosť a túžbu zažiť niečo nezvyčajné a vzrušujúce.

    Kľúčové vlastnosti:

    • Nápaditý dizajn: Inšpirovaný neskrotnou povahou pekelného psa ponúka tento vibrátor jedinečný zážitok. Má tvar veľkého psieho penisu s dlhým, jasne červeným drieku, ktorý je pretkaný hrubými žilami. Nápadný uzol na základni penisu a realistický žaluď dotvárajú nezvyčajný dizajn.
    • Základňa s prísavkou: Široká prísavka na konci vibrátora umožňuje používať ho bez použitia rúk. Dildo môžete pripevniť na akýkoľvek hladký povrch a oddávať sa svojim animálnym fantáziám.
    • Vhodný pre strap-on: Ideálne na hranie rolí s partnerom. Dildo Hell Hound je kompatibilné s väčšinou strap-onov, takže môžete buď prevziať úlohu zlého pekelného psa, alebo sa mu oddávať sami.
    • Vysokokvalitný silikón: Toto dildo je vyrobené z vysokokvalitného silikónu šetrného k telu, ktorý neobsahuje ftaláty, a zaručuje vám tak bezpečný a príjemný pocit pri každom použití.
    • Jednoduché čistenie: Po použití ho jednoducho umyte teplou vodou a mydlom. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov ho nastriekajte naším sprejom VERYCLEAN, nechajte uschnúť a skladujte na chladnom a tmavom mieste.


    Dildo Hell Hound je dokonalé dildo na nezabudnuteľné dobrodružstvá, či už chcete prežívať svoje vlastné fantázie, alebo dávate prednosť vzrušujúcim rolovým hrám s partnerom. Nechajte jedinečný, bizarný tvar a textúru tohto dilda, aby vás priviedlo do zvieracích výšin rozkoše!

    Ďalšie informácie:

    • Viac informácií o dilde Hell Hound
    • Rozmery: Celková dĺžka 191 mm, zasúvacia dĺžka 165 mm, najmenší priemer 33 mm, najväčší priemer 66 mm.
    • Materiál: silikón
    • Farby: červená, čierna
    • Poznámka: Používajte len s lubrikantom na vodnej báze, napríklad AquaMeo.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    My first animal dildo

    This is my first animal dildo and I really like how it feels in my ass. Has a nice look to it. The knot was bigger than I expected so I couldn't get it in but hopefully with some practice and persistence I can get it in.

      Hodnotenie 

      Much better than I expected

      This is my first dildo of this type that I've purchased. The build quality and texture is much better than I expected. The pictures on here don't do justice to how big and firm it is. I will admit that I was a little over eager to try it out when it arrived and may have been a little sore after using it, but make no mistake it was definitely fun to use. The knot is something I think I need to work on. The texture and shape is very glossy, but you can feel the veins. All in all, if you want a knotty toy, this is the one for you.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Hell Hound Dildo

        Hell Hound Dildo

        Objavte svoje najtemnejšie fantázie s dildom Hell Hound, diabolským majstrovským dielom bezhraničného zvieracieho chtíča. Táto jedinečná sexuálna hračka nie je len dildo, ale kľúč od brány, za ktorou sa skrývajú vaše najbizarnejšie sny.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: