Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM paddle

Newsletter

BDSM paddle z dreva - Big Bad Wolf

Ak ste dominantný, naše BDSM pádlo "Big Bad Wolf" vás presvedčí, ale ak ste pasívny Sub, budete sa ho báť! Toto BDSM pádlo vám skutočne môže pomôcť pôsobivo vzrušiť partnera - vyskúšajte ho!

Viac informácií

3306/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak ste dominantný, naše BDSM pádlo "Big Bad Wolf" vás presvedčí, ale ak ste pasívny Sub, budete sa ho báť! Toto BDSM pádlo vám skutočne môže pomôcť pôsobivo vzrušiť vášho partnera - vyskúšajte ho!

     

    BDSM paddle vyrobené z dreva - Big Bad Wolf

     

    Hľadáte dokonalé BDSM pádlo, ktoré nielen dobre vyzerá, ale je aj funkčné? Potom naše paddle vyrobené z dreva je pre vás to pravé. Výhodou dreveného BDSM pádla je, že je veľmi odolné a stabilné. Drevo je robustný materiál, ktorý je obzvlášť vhodný na použitie pri výprasku. Do úderovej plochy pádla "Big Bad Wolf" sme nechali vyfrézovať aj vlčiu nohu, ktorá na zadku subíka zanechá doslova trvalý dojem. V správnych rukách BDSM pádlo zaručí dobre prekrvený zadok s trvalou pamiatkou, ktorá bude pasívnemu partnerovi ešte dlho pripomínať toto spankingové sedenie... Pádlo BDSM perfektne sedí v ruke, zatiaľ čo kožený remienok zaisťuje bezpečné uchopenie pri každom údere, bez ohľadu na jeho silu.

     

    Výprask pádlom BDSM:

     

    Naše BDSM pádlo sa používa na zasadzovanie úderov najmä do zadku s cieľom vyvolať príjemnú bolesť alebo pocity extázy. Môže sa používať počas predohry alebo ako súčasť BDSM sedenia a samozrejme vždy vyžaduje súhlas všetkých účastníkov. Používanie dreveného BDSM pádla si vyžaduje veľkú pozornosť a citlivosť, aby sa predišlo zraneniam a aby sa rešpektovali hranice zúčastnených osôb. Psychologické aspekty výprasku a používania BDSM pádiel môžu byť veľmi rôznorodé a závisia od individuálnych skúseností a preferencií zúčastnených osôb. Vo všeobecnosti možno výprask a používanie pádiel vnímať ako formu moci a podriadenia, pri ktorej dominantná osoba vykonáva kontrolu nad submisívnou osobou.

     

    Ako sa starať o BDSM pádlo?

     

    Ak sa chcete starať o pádlo BDSM, po použití ho utrite vlhkou handričkou. Potom ho zaveste za pútko a uložte do ďalšieho výprasku.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • BDSM pádlo "Big Bad Wolf
    • Vhodné na tvrdé údery počas výprasku.
    • Hladké a lakované drevo s prírodnou kresbou.
    • Kožené pútko na uchopenie pre jednoduchú manipuláciu.
    • Materiál: drevo a koža
    • Rozmery šírka: cca 12,7 cm, dĺžka: cca 35,6 cm, hrúbka: cca 1,9 cm.
    • Upozorňujeme, že používanie sexuálnych hračiek, ako je naše BDSM pádlo, je osobné rozhodnutie a malo by sa používať len po konzultácii a pri dodržaní bezpečnostných opatrení. Nech už sa erotický výprask praktizuje akokoľvek, všeobecne sa uznáva, že rozhodujúcim základom erotického výprasku sú zásady absolútnej bezpečnosti, rozumnosti a konsenzuálnosti (bezpečné, rozumné, konsenzuálne).

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfect combination of aesthetics and functionality

    The Big Bad Wolf wooden BDSM paddle is the perfect combination of aesthetics and functionality. Made from durable and stable wood, it delivers a satisfying impact during spanking sessions. The carved wolf paw on the striking surface leaves a lasting impression on the sub's bottom. With its comfortable grip and secure leather loop, this paddle ensures precise control and a memorable experience.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Getting attention

    This will really get your attention, can feel the bite.

      Hodnotenie 

      Must-Have für alle BDSM-Liebhaber!

      Dieses BDSM Paddle aus massivem Holz ist der absolute Knaller! Die Verarbeitung ist top und das Design super stylish. Es liegt perfekt in der Hand und lässt echt keine Wünsche offen. Meine absolute Empfehlung – holt es euch!

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM paddle z dreva - Big Bad Wolf

        BDSM paddle z dreva - Big Bad Wolf

        Ak ste dominantný, naše BDSM pádlo "Big Bad Wolf" vás presvedčí, ale ak ste pasívny Sub, budete sa ho báť! Toto BDSM pádlo vám skutočne môže pomôcť pôsobivo vzrušiť partnera - vyskúšajte ho!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: