Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

ASSMUSEMENT Stimulátor prostaty - séria Extremeo

ASSMUSEMENT: Dokonalá sexuálna hračka pre extatickú stimuláciu prostaty! Ponorte sa do hlbín mužského potešenia so stimulátorom prostaty ASSMUSEMENT z preslávenej série Extremeo - váš kľúč k vesmíru doteraz nepoznaných, intenzívnych orgazmov prostaty.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Objavte teraz ASSMUSEMENT - Vaša brána k bezkonkurenčnej análnej extáze a revolučnej stimulácii prostaty! Tento prvotriedny stimulátor prostaty zo série Extremeo zaujme nielen svojou mužne zmyselnou estetikou, ale aj sofistikovanou funkčnosťou. K dispozícii je v troch veľkostiach a každému mužovi ponúka dokonalé množstvo potešenia. Vďaka špeciálne tvarovanému žalúdku, jedinečnému klzkemu povrchu a silnej prísavke pre voľné potešenie ASSMUSEMENT nové dimenzie análneho potešenia. Ponorte sa do neprebádaných hlbín svojej rozkoše a zažite úžasné vyvrcholenie!

    Objavte nové dimenzie análneho potešenia!

    ASSMUSEMENT je nielen absolútnou ozdobou vďaka svojmu mužnému vzhľadu, ale aj skutočnou ozdobou každej zbierky erotických hračiek vďaka svojej funkčnosti. Tento análny kolík, vyvinutý vďaka šikovnej kombinácii zmyselného tvaru, stimulujúcej povrchovej štruktúry a precíznej funkčnosti, posúva stimuláciu prostaty na úplne novú úroveň.

    Precíznosť sa stretáva s vášňou: Váš prostatický orgazmus čaká!

    Stimulátor prostaty ASSMUSEMENT fascinuje svojím jemne zakriveným tvarom, ktorý umožňuje bezproblémový prístup a stimulujúcu masáž prostaty. Stručný žaluď erotickej hračky ponúka nielen intenzívnu, ale aj presnú stimuláciu. Ponorte sa do nezabudnuteľnej rozkoše a zážitkov so stimulátorom prostaty ASSMUSEMENT

    Jedinečný dizajn: Vaša cesta do neobjavených sfér rozkoše!

    Tento vibrátor na prostatu, inšpirovanýjedinečnými vzormi a textúrami prírody, zaujme svojím neobyčajným povrchovým dizajnom. Ten nielenže poskytuje dodatočnú stimuláciu konečníka pri zavádzaní vibrátora, ale zároveň umožňuje optimálne priľnutie lubrikantu pre mimoriadne klzký a zmyselný zážitok.

    Tajomstvo dokonalého potešenia s Aquameo:

    Pre ešte intenzívnejšie a hladšie potešenie odporúčame použiť náš lubrikant na vodnej báze Aquameo. Tento lubrikant je dokonale prispôsobený lekárskemu silikónu ASSMUSEMENT a zaručuje dlhotrvajúce potešenie.

    Vždy svieži a pripravený na použitie s VeryClean!

    Na čistenie bez námahy a optimálnu hygienu odporúčame náš sprej VERYCLEAN. Ten udrží váš vibrátor na prostatu v najlepšej kondícii na ďalšie vzrušujúce dobrodružstvo. So sprejom VERYCLEAN môžete dildo prostaty rýchlo a jednoducho vyčistiť, aby bolo vždy hygienicky čisté a pripravené na ďalšie nezabudnuteľné vyvrcholenie.

    Silná priľnavosť, potešenie bez použitia rúk: ASSMUSEMENT zostane tam, kde ho chcete mať.

    Vďaka silnej prísavke dildo prostaty pevne priľne ku všetkým hladkým povrchom ASSMUSEMENT pevne priľne ku všetkým hladkým povrchom. To umožňuje bezpečné a stabilné pripevnenie, pričom vaše ruky zostanú voľné a môžete sa venovať iným sexy aktivitám. Či už vibrátor umiestnite na stenu, podlahu alebo akýkoľvek iný vhodný povrch, zostane bezpečne na svojom mieste ASSMUSEMENT zostane bezpečne na mieste. Takže sa môžete plne sústrediť na svoje potešenie a zažiť nezabudnuteľné chvíle extázy bez toho, aby ste sa museli starať o to, ako drží vibrátor na mieste.

    Vaša voľba, vaše potešenie: Vyberte si svoj dokonalý ASSMUSEMENT!

    S možnosťou výberu z troch rôznych modelov je ASSMUSEMENT ten správny variant pre každého:

    • S = priemer 26 mm, dĺžka 132 mm: začiatočník - ideálny pre zvedavcov, ktorí chcú preskúmať svet stimulácie prostaty.
    • M = Priemer 32 mm, dĺžka 159 mm: Pokročilý - Väčší priemer a väčšia dĺžka pre skúsených používateľov, ktorí chcú prehĺbiť svoje análne dobrodružstvá.
    • L = Priemer 37 mm, dĺžka 185 mm: Širší a dlhší vibrátor na prostatu pre tých, ktorí hľadajú maximálne vyplnenie a stimuláciu.


    Nechajte sa zviesť neporovnateľnou intenzitou ASSMUSEMENT Prostaty a objavte svoj osobný kľúč k análnej extáze. Ponorte sa do nezabudnuteľnej rozkoše a zažite nepredstaviteľnú intenzitu, ktorú vám dildo prostaty môže ponúknuť ASSMUSEMENT Dildo na prostatu vám môže ponúknuť.

    Viac informácií:

    • ASSMUSEMENT - Análne dildo na stimuláciu prostaty
    • Análny kolík s prísavkou zo série Extremeo.
    • K dispozícii v troch veľkostiach.
    • Extremeo Butt Plugs sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobený z lekárskeho silikónu, neobsahuje ftaláty.
    • Používanie análneho dildka môže byť nádherným zážitkom, ak viete, ako na to správne. Na uľahčenie zavádzania odporúčame sprej Extremeo, ktorý uvoľňuje svaly zvierača a robí zavádzanie obzvlášť jemným.
    • Pri používaní silikónových výrobkov, ako je napríklad análny vibrátor ASSMUSEMENT by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu napadnúť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na báze vody, ako napríklad Aquameo alebo Alphamale Aqua, ktoré poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónom butt plug. Aplikátor Lube Shooter alebo lubrikant ďalej optimalizuje zážitok tým, že umožňuje hlbšie a rovnomernejšie rozloženie lubrikantu. Vďaka tomu je zavedenie análneho vibrátora ASSMUSEMENT pohodlnejšie a bezpečnejšie, pretože dostatočné množstvo lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Análny vibrátor by sa mal po každom použití dôkladne vyčistiť. Na tento účel odporúčame sprej VERYCLEAN, ktorý zaistí dôkladné a hygienické čistenie a vďaka ktorému bude análne dildo pripravené na ďalšie dobrodružstvo ASSMUSEMENT pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Doppio piacere

    Doppio piacere per il partner che riceve la penetrazione, facile da maneggiare come bere un bicchiere d’acqua

      Hodnotenie 

      FABULOSO

      Es el plug ideal para preparar tu ojete para mayores empresas.
      Suelo dormir con él.

        Hodnotenie 

        I use this to prepare for deep anal play

        I use this to prepare for deep anal play . Also the surface holds crisco that can be kept inside .

          Hodnotenie 

          Got it all the way in

          Just received this & couldn't wait to get it in me. Got it all the way in. Furthest anything has been. What a feeling.

            Hodnotenie 

            Perfect for a good warmup

            Not for beginners or intermediate more on the advanced anal play field please make bigger!!!!!

              Hodnotenie 

              It's bigger than you think

              Certainly a challenge for me. Love the girth, the length is certainly there too. Definitely an add to the collection item.

                Napíšte vlastnú recenziu

                ASSMUSEMENT Stimulátor prostaty - séria Extremeo

                ASSMUSEMENT Stimulátor prostaty - séria Extremeo

                ASSMUSEMENT: Dokonalá sexuálna hračka pre extatickú stimuláciu prostaty! Ponorte sa do hlbín mužského potešenia so stimulátorom prostaty ASSMUSEMENT z preslávenej série Extremeo - váš kľúč k vesmíru doteraz nepoznaných, intenzívnych orgazmov prostaty.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                30 ostatné položky v rovnakej kategórii: