Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Súložné stroje HiSmith

Newsletter

Súložné stroje HiSmith 

Hismith je renomovaná značka v oblasti erotických hračiek, ktorá sa špecializuje na výrobu vysokokvalitných šukacích strojčekov. Šukacie stroje Hismith sú synonymom jedinečných a intenzívnych sexuálnych zážitkov. Ich šukacie stroje sa vyznačujú výkonom, odolnosťou a všestrannosťou a ponúkajú širokú škálu rýchlostí a spôsobov pohybu.

 

Hismith je renomovaná značka v oblasti erotických hračiek, ktorá sa špecializuje na výrobu vysokokvalitných šukacích strojčekov. Šukacie stroje Hismith sú synonymom jedinečných a intenzívnych sexuálnych zážitkov. Ich šukacie stroje sa vyznačujú výkonom, odolnosťou a všestrannosťou a ponúkajú širokú škálu rýchlostí a spôsobov pohybu.

 

Viac na
12
na stránku
Zobraziť 13 - 24 z 28 položiek
Zobraziť 13 - 24 z 28 položiek

Hismith je renomovaná značka v oblasti erotických hračiek, ktorá sa špecializuje na výrobu vysokokvalitných šukacích strojčekov. Šukacie stroje Hismith sú synonymom jedinečných a intenzívnych sexuálnych zážitkov. Ich šukacie stroje sa vyznačujú výkonom, odolnosťou a všestrannosťou a ponúkajú širokú škálu rýchlostí a spôsobov pohybu.

 

Mnohé šukacie stroje Hismith majú prispôsobiteľný dizajn, ktorý používateľom umožňuje nastaviť uhol a polohu podľa ich individuálnych potrieb. Okrem toho je väčšina šukacích strojov kompatibilná s rôznymi nadstavcami a príslušenstvom, ktoré zvyšujú rozmanitosť a flexibilitu.

 

Osobitnú pozornosť si zaslúži dôraz spoločnosti Hismith na diskrétnosť. Napriek vysokému výkonu je väčšina strojov prekvapivo tichá. Spoločnosť tiež kladie dôraz na používanie vysokokvalitných materiálov, ktoré sú odolné a šetrné k telu.

 

Bez ohľadu na to, či práve začínate vo svete šukacích strojov, alebo ste už skúseným používateľom tohto typu zariadenia, spoločnosť Hismith má model, ktorý vyhovie individuálnym potrebám a preferenciám každého.

Šukacie stroje od HiSmith s ovládaním pomocou aplikácie

 

Ako funguje nová aplikácia HiSmith Smart App?

 

V prípade zariadení so systémom Android prejdite do obchodu Google Play. V prípade zariadení so systémom iOS otvorte obchod Apple Store. Po otvorení App Store vyhľadajte Hismith a stiahnite si príslušnú aplikáciu HiSmith Smart App. Aplikáciu je možné nainštalovať v rôznych jazykoch, napr. v angličtine, holandčine, nemčine, francúzštine, čínštine a japončine. Odporúčame vybrať nastavenie anglického jazyka, pretože aplikácia bola špeciálne vyvinutá na používanie v angličtine: Takto bude fungovať čo najplynulejšie. Okrem toho interaktívna platforma aplikácie, na ktorej môžu používatelia zdieľať svoje skúsenosti, je tiež prevažne v angličtine - takže v tomto jazyku môžete najlepšie nadväzovať kontakty. Medzi jazykmi však môžete jednoducho prepínať aj zmenou jazykových nastavení v aplikácii.

 

Nekonečná zábava

 

Aplikácia ponúka širokú škálu funkcií a vlastností. Vždy máte napríklad prehľad o 8 frekvenciách a denne pribúdajú nové varianty. Aplikácia je tiež jediným spôsobom, ako si vybrať vlastné frekvencie a rýchlosti. Okrem toho môžete pomocou aplikácie ovládať strojček na diaľku a dokonca odovzdať ovládanie inej osobe na úplne inom mieste na svete a nechať ju strojček ovládať. To znamená, že aj keď ste so svojím sexuálnym partnerom ďaleko od seba, stále sa môžete cítiť úzko prepojení prostredníctvom aplikácie. A ak sa cítite obzvlášť "dobrodružne", môžete dokonca nechať cudziu osobu prevziať kontrolu nad vašou rozkošou a uspokojením na platforme špecializovanej aplikácie...

 

Vyberte si svoje potešenie

 

Pomocou aplikácie Hismith Smart App si môžete nastaviť vlastné frekvencie a rýchlosti priťahovania a uložiť si obľúbené nastavenia na ďalšie použitie. Môžete tiež preskúmať programy vytvorené inými používateľmi (a oni môžu používať vaše programy) - čo vám poskytuje nekonečnú rozmanitosť pri sexe s vaším šukacím strojom! Používatelia komunitnej platformy Hismith sa tiež môžu navzájom virtuálne "lajkovať", chatovať, zdieľať vytvorené programy a mnoho ďalšieho.

 

Výhody aplikácie Hismith® Smart

 

  • Sex! S vami, vaším partnerom alebo cudzími ľuďmi! Kedykoľvek a kdekoľvek!
  • Ovládajte šukací stroj HiSmith odkiaľkoľvek na svete
  • Zvoľte si vlastné rýchlosti
  • Vytvorte si vlastné programy a frekvencie
  • Ovládanie v priamom prenose: potiahnutím prsta nahor a nadol na obrazovke zvýšite/znížite rýchlosť
  • Nechajte svojho partnera, milenca alebo používateľa tretej strany aplikácie Hismith Smart prevziať kontrolu nad vašou rozkošou
  • Inšpirujte sa inými používateľmi a podeľte sa o svoje tipy a triky

 

Chcete si kúpiť šukací stroj HiSmith v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Luxembursku alebo Taliansku? Tu nájdete rôzne modely, výhody a technické údaje šukacích strojov HiSmith:

 

2916

Šukací stroj HiSmith Premium 2.0 s ovládaním pomocou aplikácie

 

Šukací stroj HiSmith Premium 2.0 je úžasne kompaktný a diskrétny, ale jeho prítlačná sila je väčšia, než si dokážete predstaviť. Pôsobivý výkon šukacieho stroja a dokonca ho možno ovládať po celom svete prostredníctvom aplikácie; priateľmi alebo cudzími ľuďmi, presne tak, ako to máte radi.

 

Tento šukací stroj vie, ako inšpirovať, a vďaka inovatívnej technológii si môžete šukacie potešenie plne prispôsobiť svojim potrebám! Šukací stroj HiSmith Premium Fucking Machine 2.0 sa dodáva s vymeniteľným nástavcom s dildom a dokáže do vás vniknúť až 5 cm hlboko pri 3 rôznych rýchlostiach. Šukací stroj možno držať v ruke alebo naskrutkovať na priloženú prísavku. Táto prísavka spoľahlivo drží na všetkých hladkých povrchoch a umožňuje šukanie bez použitia rúk. Uhol sa dá samozrejme individuálne nastaviť (0 - 90 stupňov), takže vás možno šukať análne alebo vaginálne vo viac ako 9 rôznych polohách, napríklad v aute, vo vani, v sprche alebo pred zrkadlom. Priložený diaľkový ovládač potrebuje iba jednu batériu AAA, aby vám ponúkol rôzne možnosti, samostatne alebo vo dvojici. Namiesto diaľkového ovládača môžete pohodlne používať aj inovatívnu aplikáciu HiSmith v smartfóne a sami sa rozhodnúť, či vás budú súložiť priatelia alebo úplne cudzí ľudia. Nebola by to absolútne vzrušujúca predstava úplne sa odovzdať úplne cudzím ľuďom a nechať ich, aby vás využili?

 

Viac informácií:

 

  • HiSmith Premium Travel Fuck Machine 2.0 (Cestovný šukací stroj 2.0)
  • Tento šukací stroj možno ovládať prostredníctvom smartfónu
  • APLIKÁCIA pre Android a iPhone
  • Systém KlicLock umožňuje rýchle a jednoduché pripojenie držiaka, strojčeka a nástavca.
  • Rozmery výrobku 35 x 10,5 x 7,4 cm
  • Materiál RVS, plast, hliník
  • Diaľkové ovládanie s dosahom 10 m
  • Napájanie: AC 100-240 V 50-60 Hz
  • RMP: 3700
  • Batéria pre diaľkové ovládanie: batéria AAA (nie je súčasťou dodávky)
  • Prenosový výkon diaľkového ovládania: 10 m
  • Mimoriadne silná sacia základňa
  • Montážny držiak nastaviteľný v rozsahu 0 až 90
  • Snímanie do hĺbky až 5 cm
  • 3 rýchlosti
  • 1 vibrátor s výrazným žaluďom
  • Celková dĺžka dilda: približne 17,5 cm
  • Vložiteľná dĺžka: cca 16 cm; Ø cca 3,5 cm
  • Systém KlicLock na jednoduchú montáž
  • Kompatibilný s ostatnými výrobkami HiSmith
  • Výkonný, tichý motor (12V/2A DC)
  • Prevádzka: sieťový adaptér (súčasťou dodávky)
  • Diaľkové ovládanie: batéria AAA - nie je súčasťou dodávky
  • Návod na použitie je súčasťou balenia
  • Materiál: RVS, plast, hliník

 

2917

HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium Sex Machine

 

S týmto neuveriteľným štvornásobným šukacím strojom od HiSmith si môžete priniesť orgie priamo k vám domov. Pôsobivý výkonný šukací stroj a dokonca ho možno ovládať celosvetovo prostredníctvom aplikácie; priateľmi alebo cudzími ľuďmi, presne tak, ako to máte radi!

 

Najdôležitejšie vlastnosti:

 

  • Jedinečný šukací stroj na dvojitú penetráciu pre dvoch!
  • Môže ho ovládať prostredníctvom aplikácie váš partner, priatelia alebo úplne cudzí ľudia!
  • Extrémne výkonný motor - dosahuje až 240 prírazov za minútu
  • nastaviteľný o 360 stupňov - umožňuje rôzne polohy
  • Hĺbka prieniku od 1,2 do 6 palcov
  • Ergonomický dizajn - ľahko sa zostavuje a ovláda

 

Šukací stroj HiSmith Quadruple Penetration 360 Premium je navrhnutý pre rozmanitosť a uspokojí chúťky aj tých najchamtivejších otvorov! Je ideálny na párové hry, pretože poskytuje dokonalé prírazy obom partnerom súčasne a synchronizovane. Vďaka extrémne výkonnému motoru je tento fantastický šukací stroj neúnavný vo svojom poslaní uspokojiť každého! Dosahuje neuveriteľných 240 prírazov za minútu a je ideálny na sedenia BDSM. Ten, kto má na starosti, môže sledovať, ako je jeho otrok šukaný, až kým nevydrží! Šukací stroj HiSmith Quadruple Penetration je nastaviteľný v 360 stupňoch a umožňuje rôzne polohy - možnosti sú naozaj nekonečné. Dokonca sa dodáva s dvoma silikónovými vibrátormi, takže môžete hneď začať!

 

Diaľkové ovládanie potrebuje len jednu batériu AAA, aby vám poskytlo množstvo možností, samostatne alebo vo dvojici. Namiesto diaľkového ovládania môžete tiež pohodlne používať inovatívnu aplikáciu HiSmith v smartfóne a sami sa rozhodnúť, či vás chcú ošukávať priatelia alebo úplne cudzí ľudia. Nebola by to absolútne vzrušujúca predstava úplne sa odovzdať úplne cudzím ľuďom a nechať ich, aby vás využili?

 

Šukací stroj HiSmith Quadruple Penetration je ergonomický a ľahko sa montuje, takže šukací festival sa môže začať hneď, ako dostanete naše diskrétne balenie. Všetko, čo potrebujete, je imbusový kľúč! Tento technologicky vyspelý stroj vyrobený z kvalitných a odolných materiálov je ideálny pre tých, ktorí to majú pri sexe radi tvrdšie alebo tvrdšie, pretože 8,3 kg základňa stroja zaručuje, že sexuálny stroj zostane na mieste počas celej doby vášho šukacieho potešenia, zatiaľ čo prekvapivo tichá prevádzka zaručuje, že vaši susedia si vaše súkromné orgie nevšimnú! Dĺžku zdvihu možno nastaviť v rozmedzí od 3 cm do 15 cm, podľa toho, ako si to želáte.

 

Nezabudnite si objednať náš adaptér s prísavkou alebo adaptér Vac-U-Lock, aby ste mohli k strojčeku pripojiť všetky svoje obľúbené vibrátory alebo análny kolík.

 

Viac informácií:

 

  • HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium Sex Machine
  • Tento šukací stroj možno ovládať prostredníctvom smartfónu
  • APP pre Android a iPhone
  • Dĺžka 44 cm
  • Hmotnosť výrobku 16,2 kg
  • Šírka 90 cm (35,43 cm)
  • Typ napájania: Sieťová prevádzka
  • Rozsah dodávky: Šukací stroj, ťažká kovová základňa, vertikálna hlavná tyč, 2 x vertikálne tyče, 4 x rýchlospojky, napájacia jednotka, káblové diaľkové ovládanie, 2 vibrátory
  • Materiál: silikón, oceľ

 

2918

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)

 

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 je síce malý, ale jeho výkon a prítlačná sila sú väčšie, než si dokážete predstaviť vo svojich najdivokejších snoch! Tento kompaktný, mimoriadne výkonný šukací stroj dokáže vygenerovať až 240 prírazov za minútu a pošle vás do šukacej nirvány!

 

Priamočiary dizajn je pôsobivý a prelomová technológia vnútri stroja zaručuje hlboký, zmyselný a vzrušujúci prienik - rozmaznáva vaše erotogénne zóny výkonným, úplne automatickým potešením. Pôsobivý výkonný šukací stroj, ktorý možno dokonca ovládať celosvetovo prostredníctvom aplikácie; priateľmi alebo cudzími ľuďmi, presne tak, ako to máte radi!

 

Šukací stroj sa dá jednoducho prispôsobiť vašim preferenciám, takže si môžete prispôsobiť vlastný zážitok zo šukania. Kompaktný šukací stroj sa dá použiť na akýkoľvek typ penetrácie (vaginálny, análny) a je vhodný na sólo sex aj ako doplnok k sexu s partnerom.

 

Diaľkové ovládanie potrebuje len jednu batériu AAA, aby vám ponúklo rôzne možnosti, či už samostatne, alebo vo dvojici. Namiesto diaľkového ovládania môžete pohodlne používať aj inovatívnu aplikáciu HiSmith na svojom smartfóne a sami sa rozhodnúť, či vás budú súložiť priatelia alebo úplne cudzí ľudia. Nebola by to absolútne vzrušujúca predstava úplne sa odovzdať úplne cudzím, dominantným mužom a nechať ich, aby vás bez milosti ošukali?

 

Šukací stroj HiSmith je vybavený intuitívnym ovládaním rýchlosti, ktoré je k stroju pripojené pomocou kábla. Toto ovládanie vám umožní v priebehu niekoľkých sekúnd plynulo zvyšovať alebo znižovať silu prírazu. Diskrétny šukací stroj Premium 3 2.0 je navyše prekvapivo tichý. Hlučnosť stroja sa pohybuje medzi 30 a 54 decibelmi: v porovnaní s inými šukacími strojmi na trhu je relatívne nízka. Uhol zdvihu stroja možno nastaviť v rozsahu od -90° do 80°: To ponúka nekonečné scenáre pre hlbokú a príjemnú penetráciu.

 

Šukací stroj HiSmith Premium 3 2.0 sa navyše dodáva s realistickým dildom, ktoré dopĺňa túto sexy súpravu "všetko v jednom". Ak chcete obzvlášť horúci sex, ale nemáte miesto na veľký erotický stroj, potom je tento kompaktný šukací stroj od HiSmith presne pre vás - výkonný, príjemný a diskrétny!

 

Nezabudnite si objednať náš adaptér s prísavkou alebo adaptér Vac-U-Lock, aby ste k strojčeku mohli pripojiť všetky svoje obľúbené vibrátory alebo análny kolík.

 

Viac informácií:

 

  • (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)
  • Ovládanie pomocou smartfónu prostredníctvom aplikácie
  • Až 240 prítlakov za minútu - Prítlačná sila: 12 cm (+ dĺžka dilda)
  • Rozmery výrobku: 35 x 38 x 20 cm
  • Hmotnosť: približne 10 kg
  • Materiál: Šukací stroj: chrómová nehrdzavejúca oceľ, plast, hliník. Dildo: 100 % lekársky prémiový silikón
  • Napájanie: Silkón: 1,5 mm: Napájanie: sieťová prípojka
  • Diaľkové ovládanie

 

2919

Šukací stroj HiSmith Premium 1 2.0 s diaľkovým ovládaním

 

Nová generácia šukacích strojov! Náš erotický stroj HiSmith využíva prelomovú technológiu šukania, ktorá vám na konci dňa zabezpečí uspokojenie, aké si zaslúžite! Môžete ho dokonca ovládať po celom svete prostredníctvom aplikácie; priateľmi alebo cudzími ľuďmi, presne tak, ako to máte radi!

 

Najdôležitejšie vlastnosti:

 

  • Výkonný šukací stroj s rýchlosťou až 240 úderov za minútu.
  • Môže byť ovládaný prostredníctvom aplikácie partnerom, priateľmi alebo úplne cudzími ľuďmi!
  • Nastaviteľný uhol a výška na prispôsobenie potešenia.
  • Hĺbku prírazu možno nastaviť v rozsahu od 1,2 do 6 palcov
  • Ergonomický dizajn - ovládanie pomocou diaľkového ovládania alebo aplikácie a jednoduchá montáž.
  • Robustná konštrukcia s pochrómovanými oceľovými vzperami.

 

Šukací stroj HiSmith Premium s diaľkovým ovládaním neúnavne vniká do vášho kanála a poskytuje intenzitu, akú ste ešte nezažili. Vďaka možnosti ovládania cez aplikáciu je tento šukací stroj úplne pod vašou kontrolou, alebo ak chcete, pod kontrolou vašich priateľov alebo úplne cudzích ľudí!

 

Vďaka extrémne výkonnému motoru dosahuje šukací stroj rýchlosti prírazu, o ktorých ste doteraz mohli len snívať. Jednoducho nastavte ovládačom na diaľkovom ovládaní rýchlosť a vychutnajte si výnimočne hlboký a pozoruhodne horúci prienik. Koľko vydržíte?

 

Tento fantastický erotický stroj, doplnený prémiovým silikónovým dildom, má všetko, čo potrebujete, aby ste mohli ihneď začať. Silikónové dildo má dĺžku na zasunutie 15 cm a vyznačuje sa žilkovaným hriadeľom, vypuklými guľôčkami a výrazným žaluďom. Dildo sa dá dokonale zasunúť a tento vysokokvalitný strojček na milovanie ho vedie presne tam, kam chcete. Prečo nepozvete kamaráta, aby sa pozrel, ako vás poriadne ošuká?

 

Diaľkové ovládanie potrebuje len jednu batériu AAA, aby vám poskytlo množstvo možností, a to osamote alebo s partnerom. Namiesto diaľkového ovládania môžete pohodlne používať aj inovatívnu aplikáciu HiSmith v smartfóne a sami sa rozhodnúť, či vás chcú jebnúť priatelia alebo úplne cudzí ľudia. Nebola by to absolútne vzrušujúca predstava úplne sa odovzdať úplne cudzím ľuďom a nechať sa jebnúť bez akýchkoľvek "keby" a "ale"?

 

Ergonomicky navrhnutý šukací stroj HiSmith Premium sa rýchlo a jednoducho inštaluje a jeho výšku možno nastaviť tak, aby vás uspokojil individuálne. Je tiež nastaviteľný v niekoľkých uhloch a hĺbku prírazu možno meniť v rozmedzí od 3 cm do 15 cm podľa toho, ako ste nadržaní. Dômyselná konštrukcia tiež znamená, že si tento prémiový šukací stroj môžete užívať v rôznych polohách, napríklad na psíka, na stroji na posteli, v misionárskej polohe alebo v stoji - možnosti sú naozaj nekonečné. Prémiový erotický stroj HiSmith je úžasne tichý, ale nemôžeme vám sľúbiť, že bude, keď sa šukanie začne a vy budete kričať a stonať od rozkoše.

 

Robustná konštrukcia je vyrobená z pochrómovaných oceľových vzpier, vďaka čomu je šukací stroj odolný a ideálny pre každého, kto má pri sexe rád tvrdšie!

 

Nezabudnite si objednať náš adaptér s prísavkou alebo adaptér Vac-U-Lock, aby ste mohli k strojčeku pripojiť všetky svoje obľúbené vibrátory alebo análny kolík.

A teraz tým najpriateľskejším možným spôsobom: GET FUCKED!

Viac informácií:

 

  • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
  • Ovládanie pomocou smartfónu prostredníctvom aplikácie
  • Rozmery výrobku: 46,8 x 26 x 44,9 cm
  • Hmotnosť výrobku: 11,15 kg
  • Napájanie: 1: Pripojenie do siete
  • Diaľkové ovládanie
  • Rozsah dodávky: Šukací stroj, 1 x regulátor rýchlosti, 1 x diaľkové ovládanie, 1 silikónový nástavec na dildo
  • Materiál: Šukací stroj: chrómová nehrdzavejúca oceľ, plast, hliník. Dildo: 100 % lekársky prémiový silikón

 

Príslušenstvo pre šukacie stroje HiSmith

 

Konektor na remienok HiSmith pre šukací stroj (konektor na remienok)

 

Pomocou praktického popruhového konektora môžete k šukaciemu strojčeku HiSmith pripojiť štandardné masturbátory, ako sú napríklad masturbátory od spoločností TENGA a Cruizr alebo vibrátory a iné erotické hračky od spoločnosti MEO®.

 

Ďalšie informácie:

 

  • Konektor remienka pre strojček na šukanie HiSmith (konektor remienka)
  • Vysokokvalitná hliníková zliatina a vysoko elastický remienok.
  • Pomocou tohto adaptéra môžete k šukaciemu stroju HiSmith pripojiť masturbátor alebo vibrátor.
  • Materiál: Materiál: RVS, hliník, textilná tkanina

 

 

2908

Pružinový konektor HiSmith pre šukací stroj (pružinový konektor)

 

Senzačné vylepšenie pre šukací stroj HiSmith! Tento pružinový adaptér pre váš erotický stroj HiSmith Premium (stroje s pripojením Klicklok) vyrobený z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele má extrémnu silu spätného rázu.

 

Rozhodne skvelý nápad, ako si so svojím erotickým strojčekom HiSmith Premium užiť ešte viac rozkoše, pretože s týmto pružinovým adaptérom si môžete užívať v rôznych polohách bez toho, aby ste museli strojček neustále prestavovať.

 

Ďalšie informácie:

 

  • Pružinový konektor pre šukací stroj HiSmith (pružinový konektor)
  • Uľahčuje rôzne polohy prieniku.
  • Vďaka tomuto pružinovému adaptéru si môžete užívať rôzne typy penetrácie bez toho, aby ste museli strojček neustále nastavovať.
  • Rozmery: Celková dĺžka: 12,2 cm, dĺžka pružiny: 5,6 cm
  • Materiál: legovaná pružinová oceľ, nehrdzavejúca oceľ
  • Materiál: RVS, hliník
  • Prosím, nečistite silnými čistiacimi prostriedkami. Odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

 

2909

HiSmith upínací adaptér pre šukací stroj (upínací adaptér)

 

S adaptérom na svorky HiSmith môžete bezpečne a pevne pripojiť rôzne vibrátory, erotické hračky a vibrátory na bod G k šukaciemu strojčeku HiSmith.

 

Ďalšie informácie:

 

  • Svorkový adaptér pre šukací stroj HiSmith (svorkový adaptér)
  • Veľmi veľké vibrátory nie sú vhodné pre túto svorku,
  • Jednoduché používanie.
  • Odolná a pevná! Vysokopevnostný materiál proti prešmykovaniu, dokáže dobre držať vibrátor.
  • Materiál: RVS, hliník

 

2910

HiSmith predlžovacia tyč 30 cm na šukanie (predlžovacia tyč)

 

Toto príslušenstvo umožňuje počas sexu ešte viac neobvyklých polôh. Vďaka predlžovacej tyči HiSmith môžete predĺžiť zdvih svojho erotického strojčeka až o 30 cm a maximalizovať tak pôžitok zo šukania!

 

Predlžovacia tyč je vysokokvalitné príslušenstvo pre váš erotický strojček HiSmith. Je celá vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a je vybavená konektorom KlicLok.

 

Ďalšie informácie:

 

  • Predlžovacia tyč 30 cm pre šukací stroj HiSmith (predlžovacia tyč)
  • Tento adaptér dokáže predĺžiť zdvih na špeciálne polohy počas sexu.
  • Materiál: nehrdzavejúca oceľ
  • Prosím, nečistite silnými čistiacimi prostriedkami. Odporúčame náš sprej VERYCLEAN.

 

2911

HiSmith Adaptér s prísavkou na šukací strojček (adaptér s prísavkou)

 

Najobľúbenejšie príslušenstvo od spoločnosti HiSmith. Tento univerzálny adaptér umožňuje používať všetky vibrátory s prísavkou (max. priemer 11,4 cm) so šukacím strojčekom HiSmith. Vďaka zrkadlovo hladkému povrchu z leštenej nehrdzavejúcej ocele prísavné vibrátory k tomuto adaptéru mimoriadne dobre a nekĺzavo priľnú.

 

Ďalšie podrobnosti:

 

  • Adaptér s prísavkou pre šukací stroj HiSmith (prísavkový adaptér)
  • Kompatibilný so všetkými vibrátormi s priemerom prísavky menším ako 11,4 cm
  • Samosvorné pripojenie: rýchla a jednoduchá montáž a demontáž.
  • Robustný a odolný, nehrdzavie.
  • Tento adaptér je vhodný len pre erotické pomôcky HiSmith Premium alebo pomôcky s pripojením KlicLok!
  • Prosím, nečistite silnými čistiacimi prostriedkami. Odporúčame náš sprej VERYCLEAN.
  • Materiál: kov

 

2912

Dvojitý rýchlospojka HiSmith pre súložný strojček (dvojitá rýchlospojka)

 

S týmto adaptérom môžete zdvojnásobiť svoje potešenie zo šukania, pretože umožňuje používať dve dildá alebo nástavce systému KlicLok so sex strojčekom HiSmith súčasne!

 

Ďalšie informácie:

 

  • Dvojitý rýchlospojka pre šukací stroj HiSmith (dvojitá rýchlospojka)
  • Tento adaptér je vhodný len pre erotické strojčeky HiSmith Premium alebo strojčeky s pripojením KlicLok!
  • Materiál: RVS, hliník

 

2913

Dvojitý adaptér HiSmith Vac-U-Lock pre šukací strojček (dvojitý adaptér Vac-U-Lock)

 

Zdvojnásobte svoje potešenie zo šukania s týmto adaptérom Vac-U-Lock, pretože umožňuje pripojiť k vášmu erotickému strojčeku HiSmith dva vibrátory Vac-U-Lock súčasne! Ideálny na dvojitú penetráciu..

 

Najdôležitejšie vlastnosti:

 

  • Premeňte svoj šukací stroj HISMITH na dvojitý penetračný zážitok!
  • Umožňuje kompatibilitu vášho obľúbeného šukacieho stroja so všetkými dildami a nástavcami Vac-U-Lock
  • Vzdialenosť medzi oboma adaptérmi možno nastaviť pomocou priloženého imbusového kľúča
  • S rýchlospojkou, ktorá sa bezpečne pripevní ku koncu šukacej tyče
  • Vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele - odolné a ľahko sa čistia

 

Vďaka tomuto inovatívnemu príslušenstvu je váš obľúbený šukací strojček nielen kompatibilný so všetkými vašimi dildami a nástavcami Vac-U-Lock, ale poskytuje vám aj mimoriadne nadržané, dvojité uspokojenie. Zažite úžasne perverznú dvojitú penetráciu s týmto adaptérom a naším skvelým šukacím strojom alebo si ju užite spolu s partnerom - voľba je na vás! S týmto adaptérom HiSmith Vac-U-Lock nezostane žiadna dierka neuspokojená!

 

Adaptér je vybavený rýchlospojkou, ktorá sa jednoducho zasunie do konca vodiacej tyče a zdvojnásobí rozkoš v okamihu. Jednoducho pripojte svoje obľúbené dildá Vac-U-Lock, pripojte adaptér a užívajte si! Pomocou priloženého imbusového kľúča môžete dokonca zmeniť vzdialenosť medzi oboma adaptérmi a prispôsobiť si tak svoje uspokojenie.

 

Dvojité pripojenie HISMITH Vac-U-Lock je vyrobené z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele, je odolné a ľahko sa čistí. Zaručuje, že vaše vibrátory zostanú na svojom mieste počas celého trvania vašej rozkoše pri šukaní a že si ich môžete meniť podľa nálady.

 

Ďalšie podrobnosti:

 

  • Dvojitý adaptér Vac-U-Lock pre šukací stroj HiSmith (dvojitý adaptér Vac-U-Lock)
  • Vzdialenosť medzi dvoma spojmi Vac-U-Lock môžete meniť pomocou šesťhranného kľúča (je súčasťou dodávky).
  • Ideálne na vaginálne a análne použitie dvoch dild alebo na vaginálne použitie dvoch dild alebo análne použitie dvoch dild súčasne.
  • Materiál: RVS, hliník

 

2914

Adaptér HiSmith Vac-U-Lock s predlžovacou tyčou na šukací strojček (predlžovacia tyč Vac-U-Lock)

 

Geniálne! Vďaka tejto predlžovacej lište s adaptérom môžete zväčšiť dĺžku prítlaku šukacieho strojčeka HiSmith o 30 cm a používať erotický strojček so všetkými vibrátormi, ktoré majú pripojenie Vac-U-Lock (napr. vibrátory od Doc Johnson).

 

Najdôležitejšie vlastnosti:

 

  • Inovatívny adaptér pre váš šukací stroj HiSmith.
  • Zväčšuje dĺžku prítlaku o 30 cm.
  • Na používanie šukacieho stroja s vašimi obľúbenými dildami Vac-U-Lock.
  • Ergonomický rýchlospojka - jednoducho sa zasunie do konca šukacej tyče.
  • Vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele - odolné, bezpečné a účinné.

 

Ďalšie informácie:

 

  • Vac-U-Lock s predlžovacou tyčou pre šukacie stroje HiSmith (Vac-U-Lock extension bar)
  • Dĺžka cca 30 cm
  • Materiál: nehrdzavejúca oceľ, hliník

 

2915

Adaptér HiSmith Vac-U-Lock pre šukacie stroje (adaptér Vac-U-Lock)

 

Pomocou tohto špeciálneho adaptéra môžete šukací stroj HiSmith pripraviť na použitie so všetkými vibrátormi Vac-U-Lock alebo análnymi kolíkmi (napr. od Doc Johnson).

 

Najdôležitejšie vlastnosti:

 

  • Inovatívny adaptér pre váš šukací stroj HiSmith.
  • Na používanie šukacieho stroja s vašimi obľúbenými dildami Vac U Lock.
  • Ergonomický rýchlospojka - jednoducho sa zasunie do konca šukacej tyče.
  • Vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele - odolný, bezpečný a účinný.

 

Ďalšie informácie:

 

  • Adaptér Vac-U-Lock pre šukací stroj HiSmith (adaptér Vac-U-Lock)
  • Systém konektorov: KlicLok
  • Materiál: RVS, hliník