Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Spandexové masky

Newsletter

Ružová BDSM fetiš maska - spandexová maska s otvormi na ústa a oči

Táto fetiš maska zakrýva veľkú časť tváre, a preto je ideálna na anonymný sex a najmä orálny sex na verejnosti. Môžete vidieť a vykonávať orálny sex bez toho, aby bola vaša tvár rozpoznaná.

Viac informácií

3379/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Naša ružová fetiš maska s otvormi pre oči a ústa otvára svet zmyselných možností a je ideálna pre rôzne erotické scenáre.

     

    Presvedčte sa o výhodách a špeciálnych vlastnostiach tejto fetiš masky:

     

    Absolútna anonymita: maska zakrýva veľkú časť tváre, a preto je ideálna na anonymný sex a najmä orálny sex na verejnosti. Môžete vidieť a vykonávať orálny sex bez toho, aby bola vaša tvár rozpoznaná.

     

    Pohodlie pri nosení: Spandex je známy svojím pohodlím pri nosení. Je ľahký, priedušný a prispôsobí sa tvári. To znamená, že masku možno pohodlne nosiť dlhý čas.

     

    Prispôsobivosť: Pružnosť spandexu znamená, že maska sa ľahko prispôsobí rôznym tvarom a veľkostiam tváre. To znamená, že vždy dobre sedí a nešmýka sa.

     

    Kombinovateľnosť: Masku možno kombinovať s mnohými ďalšími BDSM doplnkami. Skvele by napríklad fungovala s ružovým pásom cudnosti na nútené feminizačné sedenie. Ružová maska zdôrazňuje ženskú zložku a umocňuje hranie rolí.

     

    Estetika: Výber farby, v tomto prípade ružovej, môže výrazne ovplyvniť náladu a psychologické aspekty hrania rolí. Ružová farba môže vyvolávať asociácie ženskosti, pokory a dokonca poníženia, čo môže zintenzívniť hranie rolí.

     

    Celkovo je táto spandexová maska s otvormi na ústa a oči všestranným a vzrušujúcim doplnkom k vašim existujúcim BDSM doplnkom. Naša spandexová maska je univerzálny doplnok, ktorý je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov a umožňuje nespočetné množstvo scenárov.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • Fetišistická maska vyrobená zo spandexu
    • Spandex, známy aj ako elastan, je syntetické vlákno, ktoré je známe svojou výnimočnou elasticitou. Spandex sa preto často používa na odevy, ktoré priliehajú k telu a musia sa dobre prispôsobiť, ako napríklad športové oblečenie, plavky alebo známe BDSM masky od MEO.
    • Pokyny na údržbu: Spandex sa pomerne ľahko udržiava. Spandex by sa mal vždy prať ručne. Používajte vlažnú vodu a jemné mydlo. Masku nenamáčajte ani nekrčte, pretože to môže poškodiť vlákna. Masku položte na plocho, aby uschla. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu a teplu, pretože môžu poškodiť materiál. Spandex by sa nemal žehliť, pretože teplo môže poškodiť vlákna. Ak budete dodržiavať tieto pokyny na starostlivosť, vaša spandexová maska zostane dlho v dobrom stave a poskytne vám mnoho vzrušujúcich BDSM sedení.
    • Internetový obchod BDSM: Objavte náš veľký výber fetiš masiek, ktoré boli špeciálne vyvinuté tak, aby vašim zmyselným zážitkom dodali novú hĺbku a intenzitu. Či už dávate prednosť úplnej tme, alebo by ste sa radšej zmyselne pozerali na svojho partnera, máme pre vás tú správnu spandexovú masku. Spandexová maska bez otvorov: Ideálna pre každého, kto hľadá úplnú zmyslovú depriváciu. Vystužená oblasť očí zaručuje absolútnu nepriehľadnosť a zintenzívňuje ostatné zmysly. Spandexová maska s otvorom na ústa: Nechajte si voľné ústa na vzrušujúce fajčenie, zatiaľ čo vaše oči zostanú v očakávanej tme. Spandexová maska s otvormi na oči: Pozrite sa partnerovi do očí, zatiaľ čo zvyšok vašej tváre zostane anonymne zakrytý. Ideálna maska na vyjadrenie dominancie a podriadenosti bez straty očného kontaktu. Spandexová maska s otvorom na oči a ústa: Vychutnajte si dokonalú rovnováhu medzi slobodou a obmedzením. Ideálna pre každého, kto hľadá strednú úroveň zmyslovej deprivácie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Spandexmaske von MEO

    Als Fan von Spandex-Produkten musste ich diese Spandexmaske unbedingt haben. Und sie hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen! Das Material fühlt sich super weich an und passt sich perfekt an die Gesichtskonturen an. Durch die Mund- und Augenöffnungen bleibt man stets Herr der Lage. Die pinke Farbe der Maske ist ein echter Hingucker. Die Spandexmaskeermöglicht nicht nur anonymen Sex in der Öffentlichkeit, sondern noch einiges mehr. Mein Partner und ich sind begeistert und können sie nur jedem empfehlen, der seine sexuellen Horizonte erweitern möchte.

      Hodnotenie 

      Ein sexy Accessoire für geile Abenteuer

      Ich kann gar nicht genug von dieser Spandexmaske schwärmen! Die leuchtend pinke Farbe zieht alle Blicke auf sich und macht jeden Moment unvergesslich. Die Maske sitzt perfekt und ist so komfortabel, dass man sie über längere Zeiträume tragen kann, ohne sich eingeengt zu fühlen. Die Augen- und Mundöffnungen sind perfekt positioniert und ermöglichen volle Funktionalität. Es fühlt sich wunderbar an, anonym zu sein und dennoch voll und ganz am Geschehen teilnehmen zu können. Perfekt für all jene, die ihre Fantasien in die Realität umsetzen und sich dabei anonym fühlen möchten. Absolut empfehlenswert!

        Hodnotenie 

        Perfetta per il gioco di ruolo

        Maschera in spandex comoda e perfetta per il BDSM. Consigliata!

          Hodnotenie 

          Qualité impressionnante!

          Cette cagoule en spandex est absolument fantastique ! Elle est non seulement confortable mais aussi très résistante. Elle offre une expérience sensorielle intense. De plus, elle est facile à entretenir et résiste parfaitement à une utilisation régulière.

            Hodnotenie 

            A True Game-Changer!

            I never thought a spandex mask could enhance my BDSM experience so drastically. The fit is perfect, conforming to my features snugly and providing an amazing sensory deprivation effect. I love how it can be disorienting, yet completely safe. This mask is definitely a worthwhile investment for any BDSM enthusiast!

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ružová BDSM fetiš maska - spandexová maska s otvormi na ústa a oči

              Ružová BDSM fetiš maska - spandexová maska s otvormi na ústa a oči

              Táto fetiš maska zakrýva veľkú časť tváre, a preto je ideálna na anonymný sex a najmä orálny sex na verejnosti. Môžete vidieť a vykonávať orálny sex bez toho, aby bola vaša tvár rozpoznaná.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              16 ostatné položky v rovnakej kategórii: