Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Pútka

Newsletter

Kožená putá na ruky, polstrované - čierne / modré - AMSTERDAM

Vďaka špeciálnej koži a dôkladnému spracovaniu zaručujú putá optimálny komfort pri nosení počas bondáže. Bondážne lano alebo reťaze s karabínami možno zaháknuť do pripevnených krúžkov z nehrdzavejúcej ocele, aby ste si mohli vždy dostatočne zabezpečiť Sub.

Viac informácií

2558/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vďaka špeciálnej koži a dômyselnému spracovaniu zaručujú putá optimálne pohodlie počas bondáže. Bondážne lano alebo reťaze s karabínami možno zaháknuť do pripevnených krúžkov z nehrdzavejúcej ocele, aby ste si mohli vždy dostatočne zabezpečiť Sub. Nastaviteľná pracka tiež zaručuje, že putá dokonale padnú.

     

    Pri týchto dvojfarebných putách z pravej kože si môžete vybrať z rôznych farieb, ako je čierna, zelená, červená, modrá a biela. Tieto farby sú analogické s kódom Hanky, ktorý je známy po celom svete. Tento farebný kód nenecháva žiadne otázky bez odpovede a umožňuje Sub vopred povedať potenciálnym partnerom, čo majú radi alebo aký je ich fetiš.

     

    Integrované oceľové krúžky umožňujú dokonale integrovať putá do bondage sedenia, napríklad na pripevnenie reťazí s karabínkami alebo bondage lán. Kožená putá majú nastaviteľnú veľkosť pomocou praciek na opasok a dajú sa prispôsobiť prakticky akejkoľvek veľkosti zápästia.

     

    Čo je na týchto kožených putách zvláštne?

     

    Navýrobu ručne vyrábaných pút z kolekcie Amsterdam Bondage od MEO® sa používa len vybraná hovädzia koža, vďaka čomu sú pútka mimoriadne pevné a ich nosenie počas bondáže je veľmi pohodlné.

     

    Bondážne putá pevne obopínajú zápästie. Tieto putá sa dajú zapnúť a upraviť ich veľkosť pomocou kovovej pracky. Ku každým putám bol pripevnený krúžok, takže obe putá možno spojiť reťazou, lanom alebo našimi spojovacími dvojitými karabínami. Samozrejme, tieto krúžky možno použiť aj na pripútanie osoby k posteli.

     

    Vďaka kvalitným prackám a nitom s logom MEO® sú naše putá nielen odolné proti manipulácii, ale aj také pevné, že sú ideálne na dlhšie, ale aj náročnejšie BDSM sedenia.

     

    Môžem tieto putá kombinovať s inými bondage doplnkami?

     

    Okrem týchto kožených pút naša séria "Amsterdam" zahŕňa aj putá na členky a BDSM obojok. Môžete si vybrať z rôznych farieb. Najmä ak skombinujete putá s našimi putami na členky, roubíkom alebo prípadne šatkou na oči, naskytnú sa vám skvelé možnosti. Alebo môžete použiť neoprénovú masku, ktorá poskytuje erotické zosilnenie vnímania a robí vzrušujúcu súhru moci a dôvery v bondage ešte pôsobivejšou. Chcete ísť ešte o niečo ďalej? Potom možno do svojho sedenia začleňte aj pás cudnosti, napríklad CELLMATE. Užitočným príslušenstvom k našim putám sú určite naše bondage laná alebo naše špeciálne karabíny na pripevnenie reťazí.

     

    Nasledujúce tipy vám pomôžu zostať počas bondáže s putami v bezpečí a jednoducho sa odviazať:

     

    Dohodnutie sa na tzv. bezpečnom slove pomáha zaistiť bezpečnosť počas bondáže. Znamená to, že bondage sedenie môžete kedykoľvek zrušiť. A Safeword je súčasťou BDSM princípu "SSC" (Safe, Sane & Consensual). To znamená bezpečný, zodpovedný a konsenzuálny, pretože bezpečnosť suba má pri bondage sedeniach najvyššiu prioritu. Obaja partneri v bondáži preberajú zodpovednosť prostredníctvom predchádzajúcich dohôd o Safeword a tabu tak, aby sedenie mohlo prebiehať bezpečne a konsenzuálne.

     

    Ako sa starať o kožené putá a ako ich čistiť?

     

    Pútka jednoducho očistite vlhkou handričkou. Na starostlivosť o kožené putá sa niekedy používa dobré mazivo na hladkú kožu. Vďaka tomu zostane koža pút mimoriadne pružná. Len ak sa o kožené putá správne staráte, zostanú v optimálnom stave a budú primerane odolné a odolné.

     

    Na čo by som si mal dať pozor pri kúpe putá na ruky?

     

    S putami na ruky od MEO® ste nielen na bezpečnej strane, ale môžete si bondage so svojím partnerom aj stopercentne užiť. Pri kúpe pút by ste sa mali uistiť, že vám vybrané putá sedia a majú individuálne nastaviteľnú veľkosť! To zvyšuje komfort pri nosení a zaručuje vám to dlhoročné potešenie. Materiál pút by mal byť odolný a trvácny, ako napríklad kvalitná koža, ktorú používame my. Aby ste si zabezpečili dobrú náladu aj po skončení spútavania, mali by ste sa riadiť aj našimi pokynmi na starostlivosť, ktoré samozrejme prikladáme ku každému páru pút.

     

    Najlepšie putá na ruky u MEO®:

     

    A SM urobia váš sexuálny život vzrušujúcejším a erotickejším. Tiež máte chuť byť zviazaní a podmanení? Alebo by ste chceli sami zviazať svojho partnera, aby ste ho ovládli? Potom je MEO ® to pravé miesto pre vás! V MEO ® nájdete nielen širokú ponuku kožených a neoprénových pút, policajných p út a oceľových pút, ale aj pút na členky, kožených masiek a ďalších BDSM doplnkov, ktoré urobia váš sexuálny život vzrušujúcejším. S putami na ruky a vhodnými členkovými putami bude váš partner znehybnený v niekoľkých krokoch a podriadený vašim sexuálnym túžbam a príkazom. Prezrite si náš obchod s bondážou a objavte širokú ponuku našich bondage výrobkov - či už sú vyrobené z kože, ocele alebo neoprénu, BDSM obojky, manžety na členky alebo putá: V MEO nájdete tie správne putá a SM hračky pre vás.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • 1 pár kožených bondage pút, každé s oceľovým krúžkom.
    • Ak hľadáte lacné, ale odolné a dlhotrvajúce putá na ruky pre svoje základné BDSM vybavenie, putá z nášho radu "Amsterdam" sú vynikajúcou voľbou.
    • Rozmery: šírka približne 6,5 cm a dĺžka 23 cm
    • Nastaviteľná veľkosť, so zapínaním na pracku
    • Reliéfne nity a pracky s ochrannou známkou MEO®
    • Dizajn vyrobený v Nemecku
    • Materiál: pravá koža, kovové pracky a nity
    • Kvalita: Prepracované remeselné spracovanie zaručuje najvyššiu kvalitu.
    • Prírodný výrobok: Koža je prírodný materiál, ktorý je mimoriadne vhodný na výrobu pút.
    • Jedinečnosť: Naše putá na ruky sú jedinečné a ručne vyrábané.
    • Diskrétnosť: Zasielajú sa v neutrálnom balení.
    • Veľký výber: V našom online obchode s bondážou nájdete všetko, čo potrebujete: bič SM, pás cudnosti, spandexovú masku, koženú masku, putá na ruky, putá na členky, BDSM obojok, Hogtie putá, roubík, kožený postroj na hlavu, výrobky na sebaobmedzovanie a mnoho ďalšieho.
    • MEO ® spája estetiku klasického dizajnu s pevnosťou a stabilitou vybraných koží. Výsledkom sú úžasne krásne kožené putá, ktoré sú úplne presvedčivé a premenia každé sedenie na dokonalý bondage zážitok.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Vera pelle!

    Vera pelle! Accessorio fondamentale per una dominatrice come me!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Kožená putá na ruky, polstrované - čierne / modré - AMSTERDAM

      Kožená putá na ruky, polstrované - čierne / modré - AMSTERDAM

      Vďaka špeciálnej koži a dôkladnému spracovaniu zaručujú putá optimálny komfort pri nosení počas bondáže. Bondážne lano alebo reťaze s karabínami možno zaháknuť do pripevnených krúžkov z nehrdzavejúcej ocele, aby ste si mohli vždy dostatočne zabezpečiť Sub.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: