Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Pútka

Newsletter

Pútka z vegánskej kože

Poddajte sa fantáziám svojho partnera alebo sa sami ovládnite. Pútka od MEO® sú vyrobené z vysokokvalitnej vegánskej kože, ktorá je príjemná na pokožku aj počas intenzívneho bondage.

Viac informácií

2310/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Poddajte sa fantáziám svojho partnera alebo sa sami ovládnite. Pútka od MEO® sú vyrobené z vysokokvalitnej vegánskej kože, ktorá je príjemná na pokožku aj počas intenzívnych bondage sedení.

    Vďaka ľahko použiteľným suchým zipsom sa dajú putá rýchlo a bezpečne nastaviť a zaručia pevné uchytenie. Rozpútajte svoju vášeň a obohaťte svoje milovanie o vzrušujúcu zložku. Či už si partnera podriadite, alebo sa necháte zviazať, tieto putá stanovujú nové štandardy v erotických silových hrách.

    Vďaka týmto putám môžete ľahko realizovať svoje bondage fantázie. Jednoducho ich pripevnite na zápästia alebo vďaka ich univerzálnosti aj na štíhle členky. Vašej fantázii sa medze nekladú - buďte kreatívni a objavte nové možnosti rozkoše.

    V elegantnom koženom vzhľade s praktickými detailmi ponúkajú tieto putá nielen pohodlie, ale aj štýl. Sú povinnou výbavou každej BDSM zbierky a pútačom pozornosti pri každom sedení. Vďaka suchým zipsom sú mimoriadne užívateľsky prívetivé a rýchlo sa nastavujú, čo je ideálne na spontánne bondage hry.

    Ďalšie informácie:

    • Bondážne putá
    • Veľkosť: Vhodné pre obvody zápästia od 20 cm do 29 cm, šírka 5 cm
    • Materiál: vegánska PU koža, zamat, kov, suchý zips
    • Vybavené D-krúžkom, ktorý umožňuje pripojenie k dvojitým karabínkam alebo iným bondage doplnkom.
    • Či už ste vo svete BDSM nováčik, alebo už máte skúsenosti, tieto vegánske putá od MEO® vám ponúkajú dokonalú kombináciu štýlu, pohodlia a bezpečnosti. Objavte všestranné možnosti použitia a užívajte si bezpečnosť a pohodlie, ktoré vám tieto putá ponúkajú pri každom použití.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    5 stars

    That sense of control can be a key ingredient to bondage play. With these cuffs, you make sure that your partner stays right where you want them. The cuffs are made with style, using a black velvet and faux leather material. The D-Ring allows you to link the cuffs together, or attach them to other bondage items. With your partner firmly in place, feel free to have your way with them.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Pútka z vegánskej kože

    Pútka z vegánskej kože

    Poddajte sa fantáziám svojho partnera alebo sa sami ovládnite. Pútka od MEO® sú vyrobené z vysokokvalitnej vegánskej kože, ktorá je príjemná na pokožku aj počas intenzívneho bondage.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: