Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Policajné putá

Newsletter

Clejuso - Ťažké policajné putá - č. 13

Mimoriadne ťažké a pôsobivé policajné putá č. 13 od firmy Clejuso zo Solingenu. Napriek vysokej hmotnosti približne 1 kg sú tieto putá pomerne pohodlné, pretože majú široké kontaktné plochy. Hmotnosť pút je tak mimoriadne dobre rozložená a pútka sa nezarezávajú.

Viac informácií

4154/13

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Mimoriadne ťažké a pôsobivé policajné putá č. 13 od firmy Clejuso zo Solingenu. Napriek vysokej hmotnosti približne 1 kg sú tieto putá pomerne pohodlné, pretože majú široké kontaktné plochy. Hmotnosť pút je tak mimoriadne dobre rozložená a pútka sa nezarezávajú. Viacnásobne uzamykateľné, vhodné pre úzke aj široké zápästia, tieto policajné putá sú prvou voľbou na BDSM sedenie.

    Okrem pôsobivej hmotnosti a veľkej šírky majú tieto nemecké putá aj ďalšie výhody, ktoré môžu ponúknuť.

    Policajné putá sú vybavené rýchloupínacím posúvačom, ktorý zaručuje rýchlu a bezpečnú fixáciu jednoduchým dotykom prsta. Po pevnom upevnení pút okolo zápästia vášho partnera obmedzuje robustná reťaz z dvoch článkov jeho voľnosť pohybu tak výrazne, že je vám vydaný napospas. Keďže malé, kontrolované pohyby sú stále možné, váš partner je počas bondáže stále k dispozícii na všetky druhy "kreatívnych úloh". Mimoriadne ťažká váha pút vám bude vždy pripomínať Sub situáciu, v ktorej sa nachádza.

    Vďaka 16 uzamykacím polohám a variabilnému vnútornému priemeru od 155 do 225 milimetrov sa dajú putá veľmi presne nastaviť a umožňujú spútanie aj subom so silnejšími zápästiami. Na rozdiel od iných veľkých pút umožňujú putá č. 13 od spoločnosti Clejuso spútať aj zápästia strednej veľkosti.

    Viac informácií:

    • Policajné putá z Nemecka
    • Výrobca: Clejuso
    • Putá so spojovacou reťazou
    • Materiál: oceľ, poniklovaná
    • Hmotnosť: 1 000 gramov
    • Najmenší vnútorný obvod: 155 mm
    • Najväčší vnútorný obvod: 225 mm
    • Clejuso, značka pre putá na ruky a železá na nohy, je skratkou nemeckej spoločnosti Clemen & Jung, ktorá sa špecializuje na výrobu vysokokvalitných bezpečnostných výrobkov. Spoločnosť sídli v Solingene, meste v Severnom Porýní-Vestfálsku, ktoré bolo vždy známe vysokokvalitnými nožiarskymi a kovovými výrobkami. Spoločnosť Clejuso je známa svojimi vysokokvalitnými putami a želiezkami na nohy, ktoré používa polícia, bezpečnostné služby a orgány činné v trestnom konaní na celom svete. Výrobky Clejuso sa vyznačujú odolnosťou, spoľahlivosťou a bezpečnosťou. Okrem toho je spoločnosť Clejuso obľúbená aj u milovníkov BDSM a bondáže, pretože výrobky spĺňajú vysoké požiadavky na kvalitu a bezpečnosť v tomto kontexte.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    exelente

    en mode abandonné, robuste et fiable. utilisé depuis 1 ans et 6 mois d'usage mensuel ,-)

      Hodnotenie 

      Robuste

      Un peu lourd (1kg) mais c'est la condition de la robustesse. Très facile à ouvrir et fermer. Livré avec 2 clés

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Starke Ausführung und große Sicherheit

      Neben dem beeindruckenden Gewicht und der sicheren Stärke hat das Handfessel Modell auch einige weitere Vorzüge zu bieten. Darunter der Schnellverriegelungsschieber, der das Anlegen der Handschelle selbst dann noch erlaubt, wenn es hoch und hektisch hergeht. Mit 16 Schließpositionen und einem variablen Innendurchmesser von 155 bis 225 Millimetern kann die Handfessel sehr genau angepasst werden und erlaubt auch das Fixieren von Personen mit stärkeren Handgelenken. Anders als bei extremen Sondergrößen lassen sich mit dem Handfessel Modell von Clejuso allerdings auch durchschnittliche Größen umfassen. Die kurze Kettenverbindung mit zwei Gliedern sorgt zudem für eine effektive Einschränkung der Bewegungsfreiheit.

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Clejuso - Ťažké policajné putá - č. 13

      Clejuso - Ťažké policajné putá - č. 13

      Mimoriadne ťažké a pôsobivé policajné putá č. 13 od firmy Clejuso zo Solingenu. Napriek vysokej hmotnosti približne 1 kg sú tieto putá pomerne pohodlné, pretože majú široké kontaktné plochy. Hmotnosť pút je tak mimoriadne dobre rozložená a pútka sa nezarezávajú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      5 ostatné položky v rovnakej kategórii: