Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Luxusný krúžok na penis so šperkovými kryštálmi

Elegancia a dokonalosť spojené v šperku, ktorý rozbúši nielen vaše srdce: Luxusný prsteň s krištáľmi - majstrovské dielo, ktoré spája štýl a zmyselnosť. Tento nádherný prsteň z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele je nielen symbolom vkusu, ale aj záväzkom k intenzívnej rozkoši!

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Elegancia a dokonalosť spojené v šperku, ktorý rozbúši nielen vaše srdce: Luxusný prsteň s krištáľmi - majstrovské dielo, ktoré spája štýl a zmyselnosť. Tento veľkolepý prsteň z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele je nielen symbolom vkusu, ale aj záväzkom k intenzívnej rozkoši!

    Pocta kráse a sexuálnej sile:

    Každý prsteň na penis je umne osadený výberom rôznofarebných drahokamových kryštálov, ktoré pri každom pohybe zachytia svetlo a zažiaria. Jemne osadené kryštály obklopujú celý prsteň a vytvárajú efekt, ktorý vyžaruje luxus a zvodnosť. Vďaka pevnej a zároveň elegantnej konštrukcii ponúka tento prsteň jedinečnú kombináciu pohodlia a štýlu.

    Majestátny v každom detaile:

    Prsteň sa jemne uhniezdi a svojou hmatateľnou ťažkosťou zdôrazňuje dôležitosť každého okamihu. Hladká povrchová úprava okrajov zaručuje pohodlné nosenie, zatiaľ čo pevná konštrukcia sľubuje, že tento erekčný krúžok vydrží každé dobrodružstvo. Noste luxusný krúžok na penis s hrdosťou a pocíťte, ako dodáva každému okamihu osobitý nádych - či už v klube, na špeciálnom rande alebo ako diskrétny doplnok pod oblečením.

    Luxusný krúžok na penis nie je len vyjadrením štýlu a elegancie, ale prináša so sebou aj množstvo výhod a účinkov, ktoré môžu obohatiť sexuálny zážitok nositeľa aj jeho partnera:

    • Zlepšenie kvality erekcie: tým, že krúžok poskytuje jemnú kompresiu v spodnej časti penisu, pomáha spomaliť spätný tok krvi, čo môže viesť k pevnejšej a dlhšie trvajúcej erekcii. To zlepšuje sexuálnu výkonnosť a intenzitu.
    • Predĺženie sexuálnej výdrže: Oddialením ejakulácie krúžok na penis umožňuje dlhšie a intenzívnejšie sexuálne zážitky. To zvyšuje spokojnosť oboch partnerov a môže viesť k intenzívnejšiemu spoločnému potešeniu.
    • Vizuálna príťažlivosť: Zabudované šperkové kryštály a vysokokvalitný materiál dodávajú krúžku na penis exkluzívny vzhľad, ktorý je vizuálne príťažlivý a umocňuje erotickú atmosféru.
    • Univerzálnosť: Vodotesný a ľahko čistiteľný krúžok na penis je vhodný na dobrodružstvá v najrôznejších situáciách, od sexi chvíľ doma až po vzrušujúce zážitky v sprche alebo vo vani.
    • Bezpečnosť a pohodlie: Napriek svojej robustnosti je krúžok navrhnutý tak, aby sa veľmi pohodlne nosil. Hladké okraje a precízne spracovanie zaručujú, že krúžok sa pohodlne nosí dlhú dobu bez toho, aby štípal alebo dráždil pokožku.


    Celkovo možno povedať, že luxusný krúžok na penis so šperkovými kryštálmi spája estetickú krásu s funkčnou účinnosťou, vďaka čomu je vyhľadávaným doplnkom pre mužov, ktorí vedia, čo chcú!

    Tento krúžok na penis je k dispozícii v štyroch priemeroch (40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm) a ponúka dokonalé prispôsobenie pre každého muža. Šírka 20 mm a hrúbka približne 6 mm podčiarkujú opulentnú prítomnosť tohto šperku bez toho, aby to bolo na úkor pohodlia.

    Ďalšie informácie:

    • Luxusný krúžok na penis
    • Pohodlné nosenie
    • Vodotesný
    • Jednoduchá údržba: ľahko sa čistí pomocou spreja VERYCLEAN a nehrdzavie vďaka nehrdzavejúcej oceli bezpečnej pre telo, ktorá neobsahuje nikel
    • Materiál: nehrdzavejúca oceľ, drahé kamene
    • Veľkosti: 40 mm, 45 mm, 50 mm, 55 mm vnútorný priemer

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Mine and her favorite!

    This thing is fucking awesome...between the added weight and fit....stays hard hour after hour after hour

      Hodnotenie 

      Luxus Penisring

      Das ist das beste was man als Penisring tragen kann. Er sitz perfekt und kann auch zu 100% dauerhaft getragen werden.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Dauergeil und Dauerständer

      Bin seit ein paar Tagen stolzer Besitzer. Die Größe 45 mm ist sehr angenehm zu tragen. Habe den Cockring seitdem immer getragen. Sehr zu empfehlen. Bin untenrum komplett rasiert daher sehr angenehm zu tragen. Passt perfekt rutscht nicht und man muss keine Angst haben Ihn beim Gehen zu verlieren. Seit ich ihn trage muss ich sagen bin ich dauergeil und habe einen Dauerständer.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Luxusný krúžok na penis so šperkovými kryštálmi

        Luxusný krúžok na penis so šperkovými kryštálmi

        Elegancia a dokonalosť spojené v šperku, ktorý rozbúši nielen vaše srdce: Luxusný prsteň s krištáľmi - majstrovské dielo, ktoré spája štýl a zmyselnosť. Tento nádherný prsteň z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele je nielen symbolom vkusu, ale aj záväzkom k intenzívnej rozkoši!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: