Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis krúžky

Newsletter

Krúžok na penis z nehrdzavejúcej ocele

Pevný kovový krúžok na penis vyrobený z hygienickej nehrdzavejúcej ocele šetrnej k pokožke vám vďaka svojmu výnimočnému dizajnu ponúka intenzívne chvíle a zaručuje penis tvrdý ako skala.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Pevný krúžok na penis vyrobený z hygienickej nehrdzavejúcej ocele šetrnej k pokožke vám vďaka svojmu výnimočnému dizajnu ponúka intenzívne chvíle a zaručuje penis tvrdý ako skala.

     

    Nádherný okrúhly tvar so šírkou 20 mm, bezšvová povrchová úprava a športový dizajn zaisťujú vysokú úroveň pohodlia pri nosení, neodvádzajú pozornosť od podstatných vecí a vďaka efektu predĺženia erekcie zaručujú dlhotrvajúci sex!

     

    Čo je na tomto krúžku na penis z nehrdzavejúcej ocele výnimočné?

     

    Ušľachtilý materiál a mužný dizajn robia z tohto krúžku na penis skutočný pútač pozornosti a sľubujú vám pôsobivú erekciu.

     

    Aké sú výhody krúžku na penis?

     

    Ak sa rozhodnete nasadiť si krúžok na penis, zvýši sa prietok krvi v penise, vďaka čomu je penis tvrdší a plnší. Tento efekt prekrvenia znamená, že počas sexu automaticky vydržíte dlhšie! Aj po orgazme môže penis zostať tvrdý vďaka nasadenému krúžku na penis, čo znamená, že môžete prirodzene predĺžiť sex.

     

    Ako používate krúžok na penis?

     

    Krúžok na penis sa nosí okolo penisu a mieška. Tým sa zvýši prietok krvi prostredníctvom vzniknutého tlaku v penise, ktorý potom robí penis oveľa tvrdším a väčším. Krúžok na penis sa môže používať aj ako pomôcka pri počiatočnej erektilnej dysfunkcii. Zvyčajne sa však používa na zvýšenie výdrže počas sexu.

     

    Kde si môžem kúpiť krúžok na penis?

     

    MEO ® je jedným z popredných výrobcov, pokiaľ ide o krúžky na penis. V našom obchode s krúžkami na penis www.meo.de máme veľký výber krúžkov na penis. Či už hľadáte krúžok na penis z nehrdzavejúcej ocele, kožený krúžok na penis, silikónový krúžok na penis alebo iné krúžky na penis, ktoré vám pomôžu dosiahnuť tvrdú erekciu, krúžok na penis si u nás môžete kúpiť s dôverou a diskrétne.

     

    Ako vyčistiť krúžok na penis?

     

    Čistenie krúžku na penis je veľmi jednoduché. Najlepšie je čistiť ho mydlom a vodou. Na hygienickú starostlivosť môžete použiť aj náš sprej VERYCLEAN. Náš sprej možno použiť na mnoho materiálov a odstraňuje nielen telesné tekutiny, ale aj lubrikanty.

     

    Ako si nasadiť krúžok na penis a čo ešte potrebujem vedieť?

     

    V našej oblasti na stiahnutie vám ponúkame podrobný, ilustrovaný návod, dôležité kritériá výberu, ktorým by ste mali venovať pozornosť, a ďalšie informácie na stiahnutie.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Viac informácií o krúžku na penis s účinkom krvnej stázy
    • Materiál: nehrdzavejúca oceľ
    • Satinovaný povrch s profilom pneumatiky
    • Donut Tvar
    • Rozmery: šírka 20 mm x hrúbka 9 mm
    • K dispozícii 2 vnútorné priemery 45 mm a 50 mm

     

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Cock Ring

    Io e il mio compagno lo abbiamo trovato meraviglioso. Ha aumentato la durata del rapporto e il suo orgasmo è stato più intenso del solito.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Geil, geil, geil

    Geiler Cock Ring, super Gewicht, trage den Ring den ganzen Tag. Macht eine geile Beule im Slip. Zeichnet sich auch geil unter Radlerhosen super ab. Perfekt fürs Gym

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Krúžok na penis z nehrdzavejúcej ocele

    Krúžok na penis z nehrdzavejúcej ocele

    Pevný kovový krúžok na penis vyrobený z hygienickej nehrdzavejúcej ocele šetrnej k pokožke vám vďaka svojmu výnimočnému dizajnu ponúka intenzívne chvíle a zaručuje penis tvrdý ako skala.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: