Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Moderné pásy cudnosti

Newsletter

Pás cudnosti NoPacha Servant

Pás cudnosti NoPacha ® Servant predstavuje významnú inováciu v oblasti pásov cudnosti, pretože ponúka možnosť pripojiť dildo priamo k pásu cudnosti. Tento premyslený konštrukčný prvok výrazne rozširuje tradičnú funkciu pásu cudnosti a dodáva mu všestrannosť.

Viac informácií

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Veľmi obmedzujúci pás cudnosti NoPacha® Servant pre mužov sa používa predovšetkým na zabezpečenie sexuálnej abstinencie muža a na zabránenie masturbácii alebo pohlavnému styku. Pás cudnosti je populárnym BDSM doplnkom a často sa používa v scenároch dominancie a podriadenia, kde dominantný partner preberá kontrolu nad sexuálnymi aktivitami a penisom submisívneho partnera. V našom videu sa môžete zoznámiť s pásom cudnosti NoPacha ® Servant!

    Tajná zbraň pre milovníkov dominancie: NoPacha Servant - dokonalý pás cudnosti s niečím navyše!

    Pás cudnosti NoPacha ® Servant predstavuje významnú inováciu v oblasti pásov cudnosti, pretože ponúka možnosť pripojenia dilda priamo k pásu cudnosti. Tento premyslený konštrukčný prvok výrazne rozširuje tradičnú funkciu pásu cudnosti a dodáva mu všestrannosť. Pás cudnosti NoPacha® Servant umožňuje submisívnemu mužovi aj jeho partnerke ponoriť sa do rôznych rolových hier a scenárov. Možnosť výberu medzi tromi rôznymi farbami dilda (farba kože, čierna alebo červená) a dvoma rôznymi dĺžkami (5 cm a 9 cm) ponúka aj individuálne možnosti dizajnu. Tento inovatívny prístup k dizajnu pásu cudnosti otvára úplne nové možnosti a zážitky.

    Pás cudnosti NoPacha® Servant ponúka individuálne prispôsobenie, ktoré vyhovie všetkým potrebám. Je k dispozícii v štyroch rôznych veľkostiach, aby si každý muž mohol nájsť ten, ktorý mu dokonale sadne. V závislosti od pohodlia a anatómie si môžete vybrať medzi krúžkami na penis s vnútorným priemerom 40 mm, 45 mm, 50 mm alebo 53 mm. To zaručuje nielen optimálny komfort pri nosení, ale aj istotu, že pás cudnosti pevne a bezpečne priľne k akejkoľvek veľkosti penisu.

    Pás cudnosti s pridanou hodnotou: zistite, ako NoPacha Servant otvára nové dimenzie rozkoše!

    • Kontrola a podriadenie: Vo vzťahu BDSM môže dominantný partner používať pás cudnosti ako prostriedok kontroly submisívneho partnera. Prostredníctvom pásu cudnosti môže dominantný partner kontrolovať sexuálnu slobodu a vzrušenie submisívneho partnera.
    • Tease & popieranie: Pás cudnosti možno použiť ako dokonalý doplnok pre Tease & popieracie scenáre, keď je muž sexuálne vzrušený, ale nie je privedený k orgazmu.
    • Hra s cudnosťou: Niektoré páry si užívajú hru s cudnosťou ako takú, pri ktorej muž zostáva istý čas cudný.
    • Zvýšené očakávanie: Nosenie pásu cudnosti môže zvýšiť očakávanie a túžbu po sexuálnom uvoľnení, čo môže viesť k intenzívnejším orgazmom, keď sa pás cudnosti konečne odstráni.
    • Bezpečnosť a hygiena: Dobre navrhnutý pás cudnosti, ako je NoPacha® Servant, je bezpečný na používanie. Dá sa ľahko čistiť, aby sa zabezpečila hygiena.


    Pre submisívnych mužov:

    • Dvojitá stimulácia: Zatiaľ čo muž nosí pás cudnosti a sám tak zostáva cudný, vibrátor môže poskytnúť dodatočnú stimuláciu dominantnej partnerke.
    • Výmena rolí: Pripojené dildo možno použiť na hranie rolí, pri ktorom pasívny muž prevezme sexuálne aktívnu úlohu, pričom sám zostane cudný.
    • Rozmanitosť výberu: Vďaka možnosti výberu z troch farieb a dvoch dĺžok dilda si dominantný partner môže vybrať dildo podľa svojich preferencií.


    Pre prísnu milenku alebo dominantného pána:

    • Pripevnenie dilda k pásu cudnosti pasívneho partnera môže byť výrazným znakom dominancie a kontroly. Pani alebo pán môže určiť, kedy a ako sa vibrátor použije.
    • Rozmanitosť hry: Milenka alebo pán môžu používať vibrátor na rôzne hry a scenáre, či už na uspokojenie vlastných potrieb, alebo jednoducho ako ďalší psychologický stimul.
    • Možnosť prispôsobenia: Možnosť výberu farby a veľkosti dilda umožňuje milenke alebo pánovi vytvoriť si zážitok úplne podľa vlastných predstáv.


    Ideálny doplnok na tzv. dojčenie:

    Milking v kontexte BDSM sa pod pojmom milking rozumie technika, pri ktorej sa špeciálnou masážou stimuluje mužská prostata, často s cieľom dosiahnuť orgazmus bez priamej stimulácie penisu. To možno dosiahnuť buď vonkajšou masážou perinea, alebo vnútornou stimuláciou prostaty cez análny otvor. Je to typ stimulácie, ktorý sa zameriava na potešenie aj kontrolu a často sa používa v scenároch dominancie a podriadenia. Ide o to, že aktívny, "dojčiaci" partner má plnú kontrolu nad orgazmom pasívneho partnera. Počas dojčenia môže byť penis uzavretý v páse cudnosti NoPacha Servant, aby sa zabezpečilo, že nedochádza k priamej stimulácii.

    Celkovo pás cudnosti NoPacha® Servant posúva hranice možného a ponúka párom úplne nový rozmer mužskej cudnosti.

    Viac informácií:

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Je recommande sans souci cet article

    Utilisé sur des périodes de 1 semaine. Aucun problème et confortable. La societe MEO est également joignable et reactive. Je recommande sans souci cet article

      Hodnotenie 

      Thank you from Norway

      As a male slave, I am thrilled with the chastity belt. It allows my mistress complete control over my sexual activities and my worthless little dick. The ability to attach a dildo directly to the chastity belt adds a new dimension to chastity. The design opens up new, exciting role-playing and scenarios. The quality and workmanship of the chastity belt is first class and designed with great attention to detail. As a lover of submission, this chastity belt has exceeded my expectations. It perfectly fulfills its function of ensuring sexual abstinence while allowing for new, intense experiences. I can recommend the chastity belt to all who have a desire for erotic adventure and control over their sexual activities. This chastity belt is definitely the secret weapon for lovers of dominance! Kudos also to MEO for the high quality and discreet shipping. The chastity belt has taken our life to a new level and I can't wait to have more exciting experiences with it.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Absolut der Hammer

      Ein Muss für jeden devoten Mann! Dieser KG ist im Zusammenspiel mit dem Aufsteck-Dildo wirklich das Nonplus-Ultra.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Pás cudnosti NoPacha Servant

      Pás cudnosti NoPacha Servant

      Pás cudnosti NoPacha ® Servant predstavuje významnú inováciu v oblasti pásov cudnosti, pretože ponúka možnosť pripojiť dildo priamo k pásu cudnosti. Tento premyslený konštrukčný prvok výrazne rozširuje tradičnú funkciu pásu cudnosti a dodáva mu všestrannosť.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: