Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Kožené bondage lano

Newsletter

Kožené bondage lano Shibari - modré

Naše jasne modré lano na bondage Shibari z teľacej kože dodá farbu každému bondage sedeniu. Toto lano, umne vyrobené v Taliansku, spája podstatu šibari, tradičného japonského umenia bondáže, s ušľachtilým charakterom a jemným remeselným spracovaním Talianska.

Viac informácií

3510/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Naše jasne modré lano na bondage Shibari z teľacej kože dodá farbu každému bondage sedeniu. Toto lano, umne vyrobené v Taliansku, spája podstatu šibari, tradičného japonského umenia bondáže, s ušľachtilým charakterom a jemným remeselným spracovaním Talianska. Má impozantnú dĺžku 9 metrov a priemer 0,8 cm, čo je ideálne na rafinované a bezpečné bondage

     

    Lano je vyrobené z kvalitnej bavlny potiahnutej mäkkou teľacou kožou z Talianska. To ponúka "zväzovačovi" (osobe vykonávajúcej zväzovanie) aj "zajačikovi" (zväzovanej osobe) jedinečný, zmyselný zážitok, ktorý posúva pocit do úplne novej dimenzie. Kombinácia bavlny a teľacej kože poskytuje príjemný pocit na pokožke a dodáva lanu dodatočnú pevnosť a estetiku.

     

    S dĺžkou 9 metrov a priemerom 0,8 cm ponúka lano Shibari z teľacej kože dostatok priestoru na rôzne bondage techniky. Textúra kože umožňuje vytvárať obzvlášť plné a bohaté uzly, ktoré sú nielen bezpečné, ale aj estetické.

     

    Ak chcete lano použiť na závesnú bondáž, dbajte na maximálnu hmotnosť alebo maximálnu silu v ťahu 20 kg. Len tak sa zabezpečí, že ušľachtilý kožený plášť zostane neporušený a vy si budete môcť tento vysokokvalitný BDSM výrobok dlho užívať.

     

    Lano na bondage Shibari z teľacej kože je dokonalým doplnkom pre všetkých, ktorí chcú posunúť bondage hry na novú úroveň luxusnej erotiky a ktorí si cenia kvalitné materiály a spracovanie. Každé jednotlivé lano je dôkazom talianskej remeselnej zručnosti a zmyslu pre detail, čím sa odlišuje od bežných bondage lán. Povinná výbava pre každého milovníka znamenitých erotických hier.

     

    Čo je na tomto bondage lane z teľacej kože výnimočné?

     

    Opláštenie bežného bavlneného bondage lana jemnou talianskou teľacou kožou dodáva lanu nielen luxusný nádych, ale zároveň ho odlišuje od bežných bondage lán. Talianska teľacia koža je celosvetovo známa svojou prvotriednou kvalitou, pružnosťou a príjemným pocitom na pokožke. Tento kvalitný kožený plášť nielenže chráni pokožku pred možným podráždením bavlnou, ale zároveň dodáva lanu špeciálny estetický nádych, ktorý umocňuje zmyselný zážitok počas bondáže. Okrem toho koža poskytuje dodatočnú stabilitu a odolnosť, čo zvyšuje životnosť lana. Opláštenie teľacou kožou tiež robí z lana skutočnú ozdobu a vytvára luxusné akcenty. Lano tak jedinečným spôsobom spája funkčnosť a estetiku a predstavuje vysokokvalitnú alternatívu k bežným bondage lanom.

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

    • Shibari Bondage Rope, Premium Quality
    • Naše lano vyrábajú skúsení remeselníci v Taliansku s najvyššou precíznosťou. Mäkká teľacia koža zaručuje nielen príjemný pocit, ale dodáva lanu aj luxusný nádych.
    • Materiál: teľacia koža, bavlnené lano
    • Rozmery: Priemer približne 0,8 cm, dĺžka 900 cm
    • Obchod MEO v talianskom jazyku nájdete na stránke www.meoteam.it

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Für unsere Zwecker super

    Top Qualität!!!! Kauf war super!!!!
    Ware genau wie beschrieben und für das, wozu ich es wollte, einfach perfekt.

      Hodnotenie 

      Una cuerda que me encanta

      Es una cuerda suave pero firme, cumple su cometido para atar al sumiso/a de la forma que consideres y con 9 metros, sabes que no te va a faltar cuerda, además siendo negra da un toque de glamour.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Kožené bondage lano Shibari - modré

        Kožené bondage lano Shibari - modré

        Naše jasne modré lano na bondage Shibari z teľacej kože dodá farbu každému bondage sedeniu. Toto lano, umne vyrobené v Taliansku, spája podstatu šibari, tradičného japonského umenia bondáže, s ušľachtilým charakterom a jemným remeselným spracovaním Talianska.

        Napíšte vlastnú recenziu

        10 ostatné položky v rovnakej kategórii: