Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Konečné zviazanie

Newsletter

Bondage spací vak - neoprénový BDSM spací vak

Buďte mu úplne vydaní na milosť a nemilosť a zažite vzrušujúce dobrodružstvo plné dominancie, podriadenosti a sexuálneho odovzdania. Tento BDSM spací vak resp. Bondage Body Bag otvára brány do sveta zmyslovej deprivácie a intenzívnych bondage zážitkov, ktoré nanovo definujú hranice vašich erotických fantázií a túžob.

Viac informácií

289,90 €


-20,00 €

269,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Buďte mu úplne vydaní na milosť a nemilosť a zažite vzrušujúce dobrodružstvo plné dominancie, podriadenosti a sexuálneho odovzdania sa. Tento BDSM spací vak resp. Bondage Body Bag otvára brány do sveta zmyslovej deprivácie a intenzívnych bondage zážitkov, ktoré nanovo definujú hranice vašich erotických fantázií a túžob.

     

    Neoprénový bondage spací vak je dokonale navrhnutý BDSM doplnok, ktorý celé telo zabalí do príjemného, pružného a zároveň pevného materiálu, ktorý úplne obmedzuje pohyb. Prenesenie partnera do sveta tmy, obmedzeného pohybu a intenzívneho zamerania zmyslov umožňuje intenzívnu emocionálnu a fyzickú odozvu, ktorá je pre dominantného aj submisívneho partnera viac než uspokojujúca.

     

    Najdôležitejšie informácie

     

    • Materiál: Vysokokvalitný neoprén poskytuje tesný, ale pohodlný pocit.
    • Vnútorné rukávy: Vhodné pre ženy, ktoré sa chcú cítiť lepšie ako v minulosti: Obmedzujú pohyb rúk a paží používateľa a umocňujú pocit fixácie.
    • Otvory: Otvory v oblasti chrbta a genitálií umožňujú rôzne hry a interakciu, zatiaľ čo je submisívny partner zviazaný.
    • Odolnosť: Jedinečné cik-cak šitie pozdĺž otvorov dodáva spacáku BDSM pôsobivú odolnosť a dlhú životnosť.
    • Neoprén je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú posunúť svoje BDSM zážitky na vyššiu úroveň, pretože má jedinečnú schopnosť vytvárať fyzické obmedzenia bez toho, aby obetoval pohodlie a bezpečnosť.

     

    Bezpečné, sexy, senzačné: náš neoprénový BDSM spací vak!

     

    BDSM Sleep Sack je vyrobený z prvotriedneho neoprénu, ktorý je známy svojou vynikajúcou kvalitou a príjemnou textúrou. Tento materiál je nielen mimoriadne odolný, ale aj prekvapivo mäkký a príjemný na pokožku, takže je ideálny na dlhšie sedenia v Sleep Sack.

     

    Neoprén sa vyznačuje mäkkým, hladkým povrchom, ktorý umožňuje vysokú flexibilitu aj optimálnu voľnosť pohybu v materiáli. Aj keď je pasívny partner spútaný v BDSM spacom vaku, neoprén sa jemne prispôsobuje kontúram tela a poskytuje určitý komfort aj počas bondáže.

     

    Neoprén s hrúbkou 2,0 mm ponúka ideálnu rovnováhu medzi pohodlím a funkčnosťou: je dostatočne hrubý na to, aby poskytoval fixáciu a fyzické obmedzenie požadované pri BDSM sedeniach, a zároveň sa dá prispôsobiť rôznym tvarom tela.

     

    Ďalšou výhodou neoprénu je jeho odolnosť voči rôznym tekutinám. Je vodoodpudivý a ľahko sa čistí, čo je dôležité najmä preto, aby bol spací vak po každom použití čistý a pripravený na použitie. Materiál je odolný aj voči olejom a krémom, čo robí z vreca na spanie ideálneho spoločníka na všetky druhy aktivít.

     

    Vnútorné rukávy BDSM Sleep Sack sú kľúčovým prvkom, ktorý prehlbuje zážitok z obmedzenia pohybu a podriadenia sa. Tieto rukávy sú navrhnuté tak, aby bezpečným a pohodlným spôsobom obmedzovali pohyblivosť rúk a paží nositeľa, pričom zvyšujú pocit obmedzenia a zintenzívňujú zážitok podriadenia.

     

    Špeciálne navrhnuté otvory v neoprénovom spacom vaku BDSM - na chrbte a v oblasti genitálií - sú viac než len obyčajné otvory. Sú navrhnuté tak, aby umožňovali maximálnu interakciu a kreativitu počas sedenia BDSM a zároveň udržiavali pasívneho partnera bezpečne a pohodlne zviazaného.

     

    • Zadný otvor: Zadný otvor ponúka dominantnému partnerovi možnosť stimulovať alebo trestať pasívneho partnera rôznymi spôsobmi. Na zintenzívnenie pocitov pasívneho partnera sa tu dajú použiť rôzne sexuálne hračky, ako sú vibrátory, erotické strojčeky, biče alebo pružinové šteklenia.
    • Otvor v oblasti genitálií: Tento špeciálny prístup je určený na sprístupnenie najintímnejších oblastí partnera, keď je uväznený v BDSM spacom vaku. Tento prístup umožňuje rôzne sexuálne hry a možno ho použiť aj na scenáre "dráždenia a odopierania" alebo iné sexi aktivity.

     

    Odolnosť neoprénového spacieho vaku BDSM je jednou z jeho výnimočných vlastností, pričom kľúčovým aspektom je jeho inteligentná a robustná konštrukcia. Najmä jedinečné, superpevné cik-cak šitie pozdĺž vstupu spacieho vaku zdôrazňuje náš záväzok ku kvalite a odolnosti výrobku.

     

    Cik-cak švy nie sú len estetickým prvkom, ale slúžia aj praktickému účelu: sú mimoriadne odolné voči namáhaniu, opotrebovaniu a roztrhnutiu, čo je mimoriadne dôležité najmä pri intenzívnych a dynamických scenároch, aké sa často vyskytujú pri BDSM sedeniach. Tieto švy poskytujú výnimočnú stabilitu a bezpečnosť bez toho, aby bola ohrozená pružnosť materiálu.

     

    Keďže otvor spacieho vaku je často pod napätím, keď sa nositeľ do spacieho vaku nasúva alebo sa počas používania pohybuje, cik-cakové švy poskytujú zvýšenú trvanlivosť a odolnosť. Pomáha zabezpečiť, aby sa materiál neroztrhol alebo nepoškodil ani pri opakovanom naťahovaní alebo namáhaní.

     

    Veľkosti:

     

    Vak na spanie BDSM ponúkame vo veľkostiach S až XL, aby čo najlepšie vyhovoval rôznym veľkostiam a tvarom tela.

     

    • S: obvod hrudníka od 91 do 99 cm, pás od 71 do 81 cm, telesná výška od 168 do 175 cm.
    • M: obvod hrudníka medzi 99 a 107 cm, pás medzi 81 a 86 cm, výška medzi 175 a 183 cm.
    • L: rozmery hrudníka 107 až 112 cm, pás 84 až 91 cm, výška 178 až 188 cm.
    • XL: hrudník 112 až 117 cm, pás 89 až 97 cm, výška 178 až 188 cm.

     

    Tieto informácie by vám mali pomôcť pri výbere správnej veľkosti pre optimálny zážitok z neoprénového spacieho vaku BDSM. Upozorňujeme, že dobré prispôsobenie je dôležité na zaistenie bezpečnosti a pohodlia počas používania.

     

    Viac informácií:

     

    • Neoprénový BDSM spací vak
    • Bondage Body Bag
    • Materiál: neoprén s hladkou kožou
    • Hrúbka materiálu: približne 2 mm
    • Starostlivosť o neoprénové výrobky a ich čistenie: Neoprén je známy svojou trvanlivosťou a odolnosťou, ale na zachovanie svojej kvality potrebuje aj náležitú starostlivosť. Neoprén by sa mal umývať ručne jemnou mydlovou vodou alebo špeciálnym čistiacim prostriedkom na neoprén. Vak BDSM Sleepsack namočte do mydlového roztoku a jemne ho očistite ručne alebo mäkkou kefou, aby ste odstránili pot, oleje a iné zvyšky. Nechajte BDSM Sleepsack vyschnúť na vzduchu a vyhýbajte sa priamemu slnečnému žiareniu alebo zdrojom tepla. Vrecko BDSM Sleep Sack zaveste alebo položte na plocho, aby si zachovalo svoj tvar. Vak na spanie BDSM Sleep Sack skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla. Vak na spanie BDSM Sleep Sack na dlhší čas nezvíjajte ani neskladajte, aby nedošlo k jeho pokrčeniu alebo deformácii. Tieto pokyny na starostlivosť zabezpečia, aby ste si vy a váš partner mohli užiť veľa vzrušujúcich a intenzívnych sedení s vaším BDSM Sleep Sack.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr zufrieden

    Top Qualität und supergutes preisleistungsverhältnis. Wir sind echt sehr zufrieden.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Bondage spací vak - neoprénový BDSM spací vak

      Bondage spací vak - neoprénový BDSM spací vak

      Buďte mu úplne vydaní na milosť a nemilosť a zažite vzrušujúce dobrodružstvo plné dominancie, podriadenosti a sexuálneho odovzdania. Tento BDSM spací vak resp. Bondage Body Bag otvára brány do sveta zmyslovej deprivácie a intenzívnych bondage zážitkov, ktoré nanovo definujú hranice vašich erotických fantázií a túžob.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      8 ostatné položky v rovnakej kategórii: