Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dvojité vibrátory

Newsletter

Dvojité dildo "Double Head - Double Action"

Toto dvojité dildo s pôsobivou dĺžkou 42 cm a dvoma jedinečne tvarovanými koncami poskytuje množstvo sexy momentov. Jeden koniec dvojitého dilda má neobrezaný žaluď penisu a hriadeľ s kožnými záhybmi pre realistický pocit, zatiaľ čo druhý koniec má obrezaný žaluď s ďalšími stimulačnými drážkami pre intenzívnu stimuláciu počas penetrácie.

Viac informácií

3831/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Toto čierne dvojité dildo s pôsobivou dĺžkou 42 cm a dvoma jedinečne tvarovanými koncami poskytuje množstvo sexy momentov. Jeden koniec dvojitého dilda má neobrezaný žaluď a hriadeľ so záhybmi kože pre realistický pocit, zatiaľ čo druhý koniec má obrezaný žaluď s ďalšími stimulačnými drážkami pre intenzívnu stimuláciu počas penetrácie.

    Vďaka svojej vysoko flexibilnej štruktúre sa dvojité dildo prispôsobí každej polohe a svojou pôsobivou dĺžkou bez námahy dosiahne všetky sladké miesta vo vnútri tela. S priemerom približne 3,5 cm až 3,7 cm je dokonale dimenzované tak, aby poskytlo nezabudnuteľné chvíle začiatočníkom aj pokročilým používateľom.

    Double Dildo MEO

    Či už osamote, alebo vo dvojici, toto dvojité dildo zdvojnásobí potešenie a splní túžbu po hlbokom a uspokojivom prieniku. Detailná replika rôznych tvarov žaluďov penisu - jeden obrezaný a jeden neobrezaný - ponúka nielen vizuálnu rozmanitosť, ale aj zreteľnú hmatovú rozmanitosť, vďaka ktorej je používanie dilda ešte vzrušujúcejšie.

    Naše dvojité dildo poskytuje všestranné potešenie, ktoré je prispôsobené individuálnym preferenciám a túžbam každého človeka. Či už ide o ženu/ženu, ženu/muža, muža/muža alebo sólo, toto dvojité dildo sa dokonale prispôsobí každej konštelácii.

    Pre páry žena/žena ponúka možnosť užívať si súčasne a posunúť intimitu na novú úroveň, zatiaľ čo páry žena/muž majú možnosť rozšíriť dynamiku svojich erotických stretnutí prostredníctvom vzájomnej penetrácie. Pre páry muž-muž je to ideálna sexuálna hračka, ktorá umožňuje synchronizovanú penetráciu.

    Dvojité dildo je tiež vynikajúcim spoločníkom na sólo schôdzky bez ohľadu na pohlavie. Jeho flexibilita a dĺžka umožňujú skúmať rôzne polohy a hĺbky prieniku, takže každý môže objaviť a stimulovať svoje osobné sladké miesta.

    Skrátka, dvojité dildo je skutočne všestranný nástroj, ktorý je vďaka svojej všestrannosti a vysokej prispôsobivosti otvorený každému, kto chce rozšíriť svoj sexuálny repertoár. Pozýva vás nanovo definovať hranice rozkoše a ponoriť sa do sveta dvojitého potešenia.

    Doprajte si bezkonkurenčnú rozkoš s týmto dvojitým dildom a objavte nekonečné možnosti rozkoše.

    Viac informácií:

    • Dvojité dildo
    • Farba: čierna
    • Materiál: silikón, bez ftalátov
    • Rozmery: dĺžka 42 cm, priemer 3,5 cm až 3,7 cm.
    • Pre optimálne potešenie a bezpečnosť pri používaní dvojitého dilda odporúčame používať len lubrikant na vodnej báze, najlepšie náš Aquameo. Tento špeciálne vyvinutý lubrikant zaisťuje jemné a hladké prenikanie a je dokonale prispôsobený silikónovému materiálu dvojitého dilda. Lubrikantom obsahujúcim olej alebo silikón by ste sa mali vyhnúť, pretože môžu poškodiť materiál.
    • Na čistenie odporúčame dvojité dildo pred a po každom použití umyť teplou vodou a jemným mydlom. Na dôkladnú dezinfekciu potom môžete použiť náš sprej VERYCLEAN. Tento jednoduchý postup starostlivosti zaručuje, že vibrátor zostane hygienický a bude vám poskytovať potešenie po dlhú dobu.
    • MEO a Aquameo sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ottimo prodotto

    Ottimo prodotto, sia per materiale, maneggevolezze e dimensioni.

      Hodnotenie 

      Très bon produit

      Qualité au top aucune odeur taille ok

        Hodnotenie 

        Better than expected

        I was super impressed with this one, the feel and stiffness of the whole thing is perfect. Very flexible, but not so much that it folds or bends when you use it. I'd say if "normal" is too hard, this is perfect for you!

          Hodnotenie 

          Toll

          Der Dildo fühlt sich wunderbar an. Das Material ist unglaublich gut. Es könnte glatt als Handschmeichler durchgehen. Wenig Verpackung (gut für die Umwelt), kein unangenehmer chemischer Geruch. Sehr biegsam und weich, gleitet sehr gut. Absolute Kaufempfehlung. Nur Gleitmittel auf Wasserbasis verwenden!

            Napíšte vlastnú recenziu

            Dvojité dildo "Double Head - Double Action"

            Dvojité dildo "Double Head - Double Action"

            Toto dvojité dildo s pôsobivou dĺžkou 42 cm a dvoma jedinečne tvarovanými koncami poskytuje množstvo sexy momentov. Jeden koniec dvojitého dilda má neobrezaný žaluď penisu a hriadeľ s kožnými záhybmi pre realistický pocit, zatiaľ čo druhý koniec má obrezaný žaluď s ďalšími stimulačnými drážkami pre intenzívnu stimuláciu počas penetrácie.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            19 ostatné položky v rovnakej kategórii: