Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Bondage spreader bar

Newsletter

BDSM rozperná tyč potiahnutá kožou - Noblesse Collection

Elegantná bondage rozpera, vyvinutá profesionálmi, je vyrobená z mimoriadne tvrdého eukalyptového dreva a potom potiahnutá japonskou hovädzou kožou. Kovové koncovky vo farbe ružového zlata sú vybavené karabínou na pripojenie pút na ruky alebo nohy k rozpernej tyči. Rozpínacia tyč BDSM, ktorá sa používa aj v najlepších BDSM štúdiách na svete.

Viac informácií

3169/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Elegantná bondage rozpera, vyvinutá profesionálmi, je vyrobená z mimoriadne tvrdého eukalyptového dreva a potom potiahnutá japonskou hovädzou kožou. Kovové koncovky vo farbe ružového zlata sú vybavené karabínou na pripojenie pút na ruky alebo nohy k rozpernej tyči. Profesionálna luxusná rozperná tyč od MEO®, ktorá sa používa aj v najlepších BDSM štúdiách na svete.

     

    Táto kolekcia od MEO® svojou výraznou farbou, sýto vínovočervenou, symbolizuje nielen eleganciu, lásku, vášeň, romantiku a teplo; jej cieľom je tiež zdôrazniť citové puto medzi Top a Sub počas bondáže. Kovové prvky vo farbe ružového zlata, ktoré farebne dokonale ladia s dizajnom, dodávajú výrobkom nádherný kontrast.

    Najdôležitejšie prvky:

     

    • Vychutnajte si zväzovanie alebo rozťahovanie vaším pánom alebo pani s touto vznešenou luxusnou rozťahovacou tyčou z kolekcie Noblesse.
    • Profesionálna kvalita pre BDSM štúdiá, dominy atď.
    • dĺžka 50 cm, priemer 2 cm.
    • Na efektívne bondage: V kombinácii s putami sa ruky alebo nohy rýchlo a jednoducho zviažu.
    • Elegantný vzhľad: Rozpínacia tyč je potiahnutá japonskou hovädzou kožou a na každom konci je vybavená 2 otočnými karabínami a kovaním so vzhľadom ružového zlata.
    • Vínová farba sa úzko spája s vášňou a vznešenosťou, ale symbolizuje aj temnú stránku erotiky.
    • Japonská hovädzia koža so skvelými vlastnosťami materiálu.
    • Eukalyptové drevo s vysokou tvrdosťou, navyše udržateľné a šetrné k životnému prostrediu.
    • Vysokokvalitná, odolná, ale ľahká, hoci vyrobená z hrubej hovädzej kože.
    • Elegantný dizajn a najvyššia kvalita spracovania.

     

    Čo je výnimočné na rozpernej tyči z kolekcie Noblesse?

     

    Naša rozperná tyč obmedzuje voľnosť pohybu počas bondáže! S rozpernou tyčou môžete svojho submisívneho partnera v okamihu zafixovať a bez väčších problémov si užívať extrémne bondage polohy. Rozpínacia tyč z kolekcie Noblesse od MEO® sa zúčastní každého dobrodružstva bez ohľadu na to, či máte radšej erotické alebo tvrdé bondage sedenie. Táto luxusná rozperná tyč poteší začiatočníkov aj znalcov. Fixácia pomocou rozpernej tyče sa dá vykonať na rukách alebo nohách a je nielen veľmi účinná - vyzerá aj veľmi eroticky! Robustná rozperná tyč vyrobená z eukalyptového dreva a potiahnutá japonskou hovädzou kožou slúži na zavesenie kotníkových pút alebo pút na ruky na karabíny. Neexistuje rýchlejší a účinnejší spôsob, ako sa takto elegantne zviazať!

     

    Na výrobu kolekcie Noblesse by MEO® sa používa len japonská hovädzia koža a mäkká jahňacia koža nappa, ktorá spĺňa najvyššie kvalitatívne a ekologické normy. Všetky výrobky vyrábajú skúsení sedlári a výrobcovia tašiek, ktorí majú dlhoročné remeselné skúsenosti. Naše dômyselné spracovanie a rastlinné činenie dodávajú hovädzej koži krásny povrch a príjemný pocit. Výroba prebieha s maximálnou starostlivosťou - od strihu cez šitie až po dokonalý výsledok.

     

    Vlastnosti a výhody japonskej hovädzej kože:

     

    Japonská hovädzia koža má mnoho vynikajúcich vlastností, pretože je - rovnako ako druhá koža - poddajná, pružná, ohybná, elastická a elastická. Takmer v kontraste s tým je vďaka rastlinnému čineniu zároveň pevná a odolná proti roztrhnutiu. Dookola dokonalé vlastnosti na to, aby sa z nej dali vyrobiť vysokokvalitné putá a BDSM doplnky MEO®.

     

    Viac informácií:

     

    • Bondage rozperka potiahnutá kožou
    • Luxusný bondage doplnok z kolekcie MEO® Noblesse
    • Kolekcia Noblesse obsahuje putá na ruky, putá na členky, guľôčkový roubík, rozpernú tyč, spojovací prvok na zväzovanie a obojok s vodítkom. Vyrobené v tej najlepšej kvalite, ktorá spĺňa najvyššie nároky.
    • Materiál: japonská hovädzia koža, kov, jahňacia koža nappa
    • Farba: bordová červená, čierna
    • Farba praciek: Farba: ružové zlato
    • Materiál: eukalyptové drevo (vysoká tvrdosť, udržateľné a šetrné k životnému prostrediu), japonská hovädzia koža, kov
    • Dĺžka: 50 cm, priemer: 2 cm
    • Jadro z odolného eukalyptového dreva
    • karabínka s hladkým chodom
    • lesklé leštené kovové prvky
    • Farba: bordová červená a ružovo zlatá
    • Vyobrazené s manžetami na členky z kolekcie Noblesse. Manžety na členky nie sú súčasťou dodávky. Objednajte si ich prosím samostatne.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Elegante spreizstange

    Super elegant und hochwertig. Abmessungen sind perfekt zum spreizen aber dennoch gut zu transportieren. Rosegoldene hochwertige metalldetails machen die spreizstange perfekt

      Hodnotenie 

      Quality BDSM gear

      Great Product, Quality Product, very versatile as well. My Sub loves when I use this on him.

        Hodnotenie 

        Absolutes high end

        Absolutes high end und nur zu empfehlen. Klasse verarbeitet

          Napíšte vlastnú recenziu

          BDSM rozperná tyč potiahnutá kožou - Noblesse Collection

          BDSM rozperná tyč potiahnutá kožou - Noblesse Collection

          Elegantná bondage rozpera, vyvinutá profesionálmi, je vyrobená z mimoriadne tvrdého eukalyptového dreva a potom potiahnutá japonskou hovädzou kožou. Kovové koncovky vo farbe ružového zlata sú vybavené karabínou na pripojenie pút na ruky alebo nohy k rozpernej tyči. Rozpínacia tyč BDSM, ktorá sa používa aj v najlepších BDSM štúdiách na svete.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          10 ostatné položky v rovnakej kategórii: