Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Vodné čerpadlá Bathmate

Newsletter

Vodné čerpadlá Bathmate 

Inovatívne hydropumpy od spoločnosti Bathmate ponúkajú skvelú možnosť na zväčšenie penisu. Tu nájdete kompletný sortiment za dostupné ceny.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 20 z 20 položiek
Zobraziť 13 - 20 z 20 položiek

MEO ® oficiálny obchod s penisovými čerpadlami BATHMATE

 

Práve ste objavili najlepší spôsob, ako zlepšiť svoju sexuálnu výkonnosť, veľkosť penisu a výdrž! Hydropumpy BATHMATE, ktorým dôveruje viac ako 1 milión mužov na celom svete, sľubujú skutočné a trvalé zväčšenie penisu! Pripravte sa na extrémnu zmenu veľkosti vášho penisu!

 

Viac ako 85 % používateľov BATHMATE rýchlo vidí skutočné výsledky a potvrdzuje, že čerpadlá na penis BATHMATE naozaj fungujú. Naša záruka vám poskytuje úplný pokoj pri kúpe, podporený diskrétnou medzinárodnou dopravou.

 

Objavte Hydromax - najlepšiu pumpu na penis na svete

 

Hydromax od spoločnosti BATHMATE je najpredávanejšou pumpou na zväčšenie penisu z dobrého dôvodu, pretože Hydromax 7 prináša pôsobivé výsledky.

 

1. Skutočné výsledky: Značke BATHMATE dôveruje viac ako 1 milión používateľov Hydropumpy na celom svete, pričom 92 % používateľov Hydromaxu zaznamenalo výrazné výsledky.

 

2. Bezpečný dizajn: Všetky výrobky BATHMATE sú úplne šetrné k pokožke a boli klinicky testované.

 

3. Pohodlné používanie: Hydropumpy BATHMATE sú určené na používanie v sprche alebo vo vani približne 15 minút denne.

 

Čo je to hydropumpa?

 

Hydropumpy od spoločnosti BATHMATEnajlepšie pumpy na penis na svete. Kolekcia Hydromax od spoločnosti BATHMATE prináša skutočné a zaručené výsledky. Pri pravidelnom používaní zaznamenáte nárast veľkosti penisu, kvality erekcie a oveľa viac.

 

Pumpy na penis BATHMATE sú klinicky schválené a ich používanie je bezpečné. Spoločnosť BATHMATE predala viac ako 1 milión hydropump na celom svete. 85 % zákazníkov je úplne spokojných. BATHMATE je najlepší spôsob, ako si zväčšiť penis a zlepšiť sexuálny život.

 

MEO ® je oficiálny internetový obchod s čerpadlami na penis a príslušenstvom BATHMATE a neustále pre vás máme rôzne špeciálne ponuky. Kúpte si u nás hydropumpu a užite si naše skvelé služby, rýchlu a diskrétnu dopravu po celom svete a 2 roky záruky.

 

BATHMATE Hydro Pump - nová generácia pumpy na penis

 

Táto pumpa na penis sa jednoznačne líši od ostatných zariadení svojho druhu, pretože trénuje efektívne a trvalo. Keďže tréning penisu prebieha vo vode a pumpa je navyše naplnená teplou vodou, tréning je mimoriadne šetrný. Napriek tomu je však veľmi účinný, pretože pumpa BATHMATE zabezpečuje dlhší penis a plnšiu erekciu.

 

Materiál je vyrobený z ABS plastu, materiálu odolného proti rozbitiu a poškriabaniu. Plast je pružný a odolný, a preto aj veľmi trvanlivý. ABS plast sa ľahko čistí a neobsahuje žiadne zmäkčovadlá. Mäkký nástavec je vyrobený z PVC, materiálu, ktorý je veľmi pružný a dobre sa prispôsobuje kontúram tela. PVC na tomto výrobku neobsahuje ftaláty a je zdravotne neškodné.

 

Značka BATHMATE venuje svoj sortiment výrobkov výlučne penisu. Sortiment zahŕňa pumpy a príslušenstvo. Vďaka inovatívnej technológii sa BATHMATE snaží pomocou púmp predĺžiť penis a tiež mu dodať väčší obvod. Tri generácie púmp ponúkajú ten správny výrobok pre každého používateľa: všade sa kladie dôraz na kvalitu a používajú sa len materiály bez ftalátov.

 

Zväčšenie penisu bez chirurgického zákroku

 

Operácia zväčšenia penisu môže fungovať, ale je riskantná a drahá. Ceny operácií sa začínajú približne na 5 000 eurách. V mnohých prípadoch viedli nepodarené operácie k strate všetkých citov penisu alebo dokonca k amputácii.

 

Na zlepšenie veľkosti penisu nepotrebujete chirurgický zákrok. Stačí použiť hydropumpu od spoločnosti BATHMATE. Stačí pridať vodu a pripraviť sa na obrovské zväčšenie veľkosti. Náš rad Hydromax zaberie len 15 minút denne a môžete ho používať vo vani alebo v sprche.

 

Už do mesiaca uvidíte zlepšenie dĺžky a obvodu penisu. Zažijete aj tvrdšiu a dlhšie trvajúcu erekciu. Väčšina našich zákazníkov má po používaní BATHMATE lepší sexuálny život a lepšie sexuálne sebavedomie.

 

Fungujú tabletky na zväčšenie penisu?

 

Tabletky na zväčšenie penisu sú obľúbeným produktom na internete. Väčšina tabletiek však v skutočnosti nezlepšuje váš sexuálny život a môže byť dokonca nebezpečná. Mnohé z najtradičnejších rastlinných liekov fungujú len ako placebo.

 

Zatiaľ čo niektoré tabletky môžu skutočne výrazne uľahčiť erekciu, iné tabletky sú spojené s nebezpečnými vedľajšími účinkami. Existujú lepšie spôsoby, ako zlepšiť svoj sexuálny život!

 

Spoločnosť BATHMATE preskúmala niektoré z najpopulárnejších možností zväčšenia penisu:

 

Chirurgické zväčšenie penisu:

 

Nákladná a potenciálne nebezpečná možnosť. Operácia penisu môže zväčšiť buď dĺžku, alebo obvod. Koľko však stojí operácia penisu? Operácie sú mimoriadne drahé a zvyčajne sa začínajú na sume okolo 5 000 eur. V mnohých prípadoch výsledky nevydržia a nebezpečné vedľajšie účinky môžu natrvalo zničiť váš sexuálny život.

 

Rozšírenie penisu:

 

Navrhnutý tak, aby vyvíjal stály tlak na penis. Predlžovače penisu môžu zväčšiť dĺžku, ale zvyčajne sú nepohodlné a drahé. Väčšinu týchto zariadení treba nosiť niekoľko hodín denne, čo zaberá veľa času a je pomerne nepohodlné.

 

Hydropumpy:

 

Hydropumpy a čerpadlá na penis sú najlepšou možnosťou par excellence na zväčšenie penisu. Ak používate hydropumpu Hydromax od spoločnosti BATHMATE, rýchlo si všimnete zlepšenie v mnohých oblastiach. Predĺžte a zväčšite svoj penis a vydržte dlhšie v posteli s tvrdšou erekciou. Budete si tiež viac veriť svojim sexuálnym schopnostiam; navyše, pumpy na penis alebo vákuové pumpy BATHMATE sú certifikované na bezpečné používanie.








BATHMATE Online Shop

BATHMATE Italia: Vuoi comprare i prodotti Bathmate in Italia? Clicca qui per visitare il negozio Bathmate!

BATHMATE Svizzera: Vuoi comprare prodotti Bathmate in Svizzera? Clicca qui per visitare il negozio Bathmate!

BATHMATE France : tu veux acheter des produits Bathmate en Italie ? Kliknite sem pre vstup do obchodu Bathmate !

BATHMATE Suisse : Tu veux acheter des produits Bathmate en Suisse ? Kliknutím sem sa dostanete do butiku Bathmate !

BATHMATE Canada : tu veux acheter des produits Bathmate au Canada ? Clique ici pour accéder à la boutique Bathmate !

BATHMATE Belgium : Tu veux acheter des produits Bathmate en Belgique ? Cliquez ici pour accéder à la boutique Bathmate !

BATHMATE England : Chcete si kúpiť produkty Bathmate v Anglicku? Kliknite sem pre vstup do obchodu Bathmate !

BATHMATE Ireland : Chcete si kúpiť výrobky Bathmate v Írsku? Kliknutím sem navštívite obchod Bathmate !

BATHMATE USA: Chcete si kúpiť výrobky Bathmate v USA? Kliknite sem a navštívte obchod Bathmate!

BATHMATE Australia: Chcete si kúpiť produkty Bathmate v Austrálii? Kliknite sem a navštívte obchod Bathmate!

BATHMATE Južná Afrika: Chcete si kúpiť výrobky Bathmate v Južnej Afrike? Kliknite sem a navštívte obchod Bathmate!

BATHMATE Rakúsko: Chcete si kúpiť produkty Bathmate v Rakúsku? Kliknite sem a navštívte internetový obchod Bathmate!

BATHMATE Švajčiarsko: Chcete si kúpiť produkty Bathmate vo Švajčiarsku? Kliknite sem a navštívte internetový obchod Bathmate!

BATHMATE Luxembourg: Chcete si kúpiť produkty Bathmate v Luxembursku? Kliknite sem a prejdite do internetového obchodu Bathmate!

BATHMATE Taliansko: Chcete si kúpiť produkty Bathmate v Taliansku? Kliknite sem a navštívte internetový obchod Bathmate!

BATHMATE Nemecko: Chcete si kúpiť produkty Bathmate v Nemecku? Kliknite sem a prejdite do internetového obchodu Bathmate!