Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis zátky

Newsletter

Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

Maximálna stimulácia močovej trubice a trvalý tréning dilatácie močovej trubice je sľúbený s našou zátkou Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

Viac informácií

1147/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Dokonalú stimuláciu močovej trubice a trvalý tréning rozšírenia močovej trubice sľubuje náš kolík Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

     

    Náš penisový kolík má dĺžku na zasunutie približne 120 mm a maximálny priemer 10 mm. Je vyrobený z vysoko leštenej nehrdzavejúcej ocele bez obsahu niklu.

     

    Pohyblivý krúžok zabraňuje nielen zasunutiu zátky do penisu a zaručuje maximálnu bezpečnosť počas používania. Možno ho použiť aj ako "krúžok na žaluď". Vnútorný priemer je približne 27,5 mm. Krúžok sa umiestni okolo okraja žaluďa a penisový kolík sa vloží do močovej trubice. Penisový kolík je teda nádherný šperk so vzrušujúcim účinkom.

     

    Návod na použitie:

     

    Návod na použitie: Sondes alebo penis plug sa musí používať opatrne a svedomito. Hygiena a lubrikant sú nevyhnutné. Močovú trubicu obklopuje množstvo svalov a nervov, preto je taká citlivá a nádherne dráždivá.

     

    Pred použitím by sa mal penisový kolík očistiť a vydezinfikovať vhodným prostriedkom šetrným k pokožke. Lubrikant by sa mal aplikovať vo veľkom množstve, aby sa citlivá močová trubica nepoškodila. Na tento účel odporúčame naše výrobky VERYCLEAN Spray a VERYDEEP Lubricant.

     

    Nápady na hranie:

     

    Prečo by mal byť penis vášho partnera vždy rozmaznávaný len zvonku? Bude stonať od rozkoše, ak bude stimulovaný aj zvnútra vhodným penisovým kolíkom! Po vložení dlhšieho dilatátora sa žaluď pobozká, potrie, hriadeľ penisu sa pomačká a ohne proti vnútornému odporu tyčinky.

     

    Obmedzenie a zviazanie sú pre väčšinu mužov dostatočne vzrušujúce. Ak sa navyše, a pre partnerku nečakane, zavedie jeden z našich penisových kolíkov alebo sondes, srdce bezbranného muža okamžite bije rýchlejšie ... Sotva sa bude vedieť udržať s nadržanosťou.....

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr gutes Produkt EMPFEHLUNG

    Der Tailbone Penis Plug Sound mit Ring ist richtig gut verarbeitet. Das Einführen mit Gleitmittel ist ein herrliches Gefühl, zu spüren wenn er immer tiefer in dich eindringt.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Unglaublich geil

    Wir sind vom Tailbone Alpha Urethral Sound Penis Plug total begeistert und möchten ihn nicht mehr missen. Ich kann den Plug in kompletter Länge einführen. Ab einer gewissen Tiefe habe ich wirklich das Gefühl, das er sich bei Bewegung wie von selbst in die Harnröhre einsaugt.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Maximálna stimulácia močovej trubice a trvalý tréning dilatácie močovej trubice je sľúbený s našou zátkou Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: