Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

LOCKTOBER

Newsletter

NoPacha ® Allegiance: Pás cudnosti novej generácie

Špeciálna výbava LOCKTOBER: Moderný muž si cení pohodlie, efektivitu a štýl. Pás cudnosti NoPacha® Allegiance stelesňuje presne tieto hodnoty. Tento pás cudnosti, vyrobený z vysokokvalitného polykarbonátu, spája maximálnu stabilitu s absolútnym pohodlím pri nosení vďaka svojej ľahkej hmotnosti.

Viac informácií

3427/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Moderný človek si cení pohodlie, efektivitu a štýl. Pás cudnosti NoPacha® Allegiance stelesňuje presne tieto hodnoty. Tento pás cudnosti je vyrobený z vysokokvalitného polykarbonátu a vďaka nízkej hmotnosti kombinuje maximálnu stabilitu s absolútnym komfortom nosenia.

     

    Dokonalý doplnok pre dominantných partnerov - neuveríte, aký je vzrušujúci!

     

    • Elegantný dizajn sa snúbi s funkčnosťou: priehľadné vyhotovenie umožňuje diskrétny pohľad na to najdôležitejšie za každých okolností. Dva integrované zámky zaisťujú bezpečnosť, zatiaľ čo inovatívna konštrukcia odklápacieho krytu ponúka rýchly a pohodlný prístup na hygienické účely, malý trest alebo úľavu.

     

    • Anatomicky dokonalé: cudnosť sa nevyrába v jednej veľkosti pre všetkých. Preto vám ponúkame pás cudnosti NoPacha® Allegiance v kombinácii so štyrmi anatomicky tvarovanými krúžkami na penis rôznych veľkostí. Nezáleží na tom, akú veľkosť potrebujete - pás cudnosti má pre vás dokonalú veľkosť!

     

    • Priedušný a praktický: Bočné vetracie otvory zabezpečujú príjemnú cirkuláciu vzduchu a vysoký komfort pri nosení. Predný otvor umožňuje močenie, vďaka čomu je pás cudnosti NoPacha® Allegiance ideálny na nepretržité používanie.

     

    • Diskrétnosť a všestrannosť: Či už ste v kancelárii, na cvičení alebo dokonca pri plávaní, pás cudnosti NoPacha® Allegiance zostane vaším diskrétnym tajomstvom. Vďaka kompaktnému dizajnu je ideálny na rôzne aktivity a vždy zostáva diskrétne skrytý.

     

    • Nerobte kompromisy: NoPacha® Allegiance Chastity Belt vám poskytne dokonalý zážitok z cudnosti bez toho, aby ste museli obetovať pohodlie a funkčnosť.

     

    Nosenie pásu cudnosti môže byť pre mnohých mužov a ich partnerky veľmi intenzívnym a vzrušujúcim zážitkom. Tu je šesť presvedčivých dôvodov, ktoré robia z pásu cudnosti NoPacha® Allegiance jedinečný erotický zážitok:

     

    1. Vzdanie sa kontroly: Pre mnohých mužov je práve úplné vzdanie sa kontroly nad vlastnou sexualitou hlavným lákadlom. Prostredníctvom pásu cudnosti sa tejto kontroly doslova vzdávajú a odovzdávajú ju do rúk dominantnej partnerky.

     

    1. Zvýšenie vzrušenia: Stála fyzická prítomnosť pásu cudnosti môže byť neustálou pripomienkou vynútenej cudnosti a erotického napätia, ktoré s ňou súvisí.

     

    1. Oneskorené uspokojenie: Dlhšie odďaľovanie orgazmu môže viesť k intenzívnejšiemu uspokojeniu. Keď je pás cudnosti konečne odstránený, pocit môže byť ohromujúci.

     

    1. Hra s mocou: Pre dominantného partnera môže byť tento druh kontroly veľmi uspokojujúci. Umožňuje mu určovať pravidlá a rozhodovať o tom, kedy a ako submisívny partner pocíti rozkoš.

     

    1. Silnejšie citové puto: Pás cudnosti si vyžaduje vysokú úroveň dôvery medzi partnermi. Submisívny partner dôveruje, že dominantný partner bude rešpektovať jeho hranice, zatiaľ čo dominantný partner túto dôveru oceňuje.

     

    1. Väčšia zmyselnosť: Keď je obmedzený jeden z hlavných zdrojov sexuálneho uspokojenia, môžu sa zintenzívniť ostatné zmysly a erotogénne zóny. To môže viesť k tomu, že muži objavia novú úroveň intimity a uvedomenia si vlastného tela.

     

    Používanie pásov cudnosti tak ponúka množstvo zmyselných a emocionálnych zážitkov, ktoré môžu byť obohacujúce pre nositeľa aj pre keyholder (držiteľa kľúča). Ide o skúmanie hraníc, vyvažovanie moci a kontroly a objavovanie hlbšieho spojenia s partnerom.

     

    Vstúpte teda do sveta modernej cudnosti s NoPacha® Allegiance - pásom cudnosti pre dnešného sofistikovaného muža.

     

    Viac informácií:

     

    • NoPacha® Allegiance: pás cudnosti novej generácie.
    • Pás cudnosti pre mužov
    • Zaručená cudnosť - 24/7 - dlhodobá cudnosť
    • S dvoma integrovanými zámkami.
    • So štyrmi krúžkami na penis rôznych veľkostí (38 mm, 43 mm, 48 mm a 52 mm vnútorný priemer).
    • NOPACHA ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Aby penis v páse cudnosti kĺzal bez trenia, odporúčame používať náš ošetrujúci gél PLOWBOY s aloe vera a vitamínom E.
    • Počas prestávok v nosení môžete pás cudnosti čistiť pomocou VERYCLEAN.
    • Ako doplnok k našim pásom cudnosti odporúčame naše výrobky CUMELOT® na občasné vynútené orgazmy bez erekcie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Tightly bound

    I loved how secure I felt wearing this cage. The only issue I had was, getting hard while I was trying to lock myself up in it

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Gefällt meiner Herrin

    Sehr angenehm zu tragen hab ihn seit 3 Tage an und keinerlei Probleme - nichtmal beim Rad fahren. Meiner Herrin gefällt er sehr gut

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    The first chastity belt I can really wear 24/7

    I already have two other chastity belts but this is the first one that really fits me. The hinged ring design is perfect, the material is plastic but a very good plastic which feels valuable, no comparison to my other one that cost the same. The application is a little weird at first but ok, you just have to be careful not to pinch any skin. The chastity belt can be worn all day without problems, since nothing rattles, makes no bulge in the pants, does not slip and the balls do not turn blue. My others always slipped down on warm days, which amazingly doesn't happen with this one. Also, the chastity belt holds the "night forces" without problems and you do not have the feeling, since it is plastic, that he breaks immediately. For the money a top chastity belt that I can really wear 24/7.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    NoPacha ® Allegiance: Pás cudnosti novej generácie

    NoPacha ® Allegiance: Pás cudnosti novej generácie

    Špeciálna výbava LOCKTOBER: Moderný muž si cení pohodlie, efektivitu a štýl. Pás cudnosti NoPacha® Allegiance stelesňuje presne tieto hodnoty. Tento pás cudnosti, vyrobený z vysokokvalitného polykarbonátu, spája maximálnu stabilitu s absolútnym pohodlím pri nosení vďaka svojej ľahkej hmotnosti.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili: