Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Hračky TENGA

Newsletter

Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbátor

Masturbátor Tenga Aero je k dispozícii v 2 verziách, ktoré sa líšia vnútornou štruktúrou. Zvláštnosťou tejto série je krúžok, pomocou ktorého môžete nastaviť vnútorný podtlakový účinok v 10 úrovniach. Materiál vložky je hrubý, a preto odolný, ale stále mäkký; to zaručuje nádherné orgazmy.

Viac informácií

2712/00

99,90 €


-20%

79,92 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zaručujeme vám skutočne úchvatný orgazmus! Tenga Aero je nový typ masturbátora s pokročilou technológiou Dial, ktorá vám umožní jednoducho regulovať intenzitu sacieho efektu!

     

    Tenga je pravdepodobne najúspešnejším výrobcom masturbátorov v Európe, a to vďaka neuveriteľnej popularite ich originálneho vákuového pohára a neustále sa meniacim dizajnom a funkciám. Aero Dial je skvelý technologický výdobytok, ktorý vám poskytuje desať rôznych úrovní sania. Tie sa dajú jednoducho nastaviť otáčaním stredového ovládača. Každá značka predstavuje inú intenzitu. Krúžok tesní a zabezpečuje potrebný podtlak vo vnútri. Milostný tunel je dômyselne štruktúrovaný pomocou nopkov, drážok a komôr a stimuluje každý centimeter vášho penisu a žaluďa.

     

    Súčasťou balenia je vzorka lubrikantu, takže s masturbátorom Tenga môžete začať hneď! Na otvor a vnútro tunela naneste trochu lubrikantu na vodnej báze, aby ste zažili tie najlepšie pocity.

     

    Opakovane použiteľný masturbátor Tenga Aero sa skladá z tvrdého tela, mäkkého elastomérového návleku a uzáveru, ktorý slúži ako hygienický sušiak. Keď skončíte, vyberte návlek a dôkladne ho umyte teplou vodou a jemným mydlom, potom ho nechajte úplne vyschnúť na stojane a tešte sa na ďalšie použitie.

     

    Tenga Aero je k dispozícii v 2 verziách, ktoré sa líšia svojou vnútornou štruktúrou. Zvláštnosťou tejto série je prstenec, pomocou ktorého môžete nastaviť vnútorný vákuový účinok v 10 stupňoch. Materiál vložky je hrubý, a preto odolný, ale stále mäkký.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Inovatívna technológia Aero Dial
    • Ľahko nastaviteľný sací výkon
    • regulácia tlaku vzduchu v 10 krokoch
    • Opakovane použiteľný
    • Vnútorný krúžok pre výkonné odsávanie
    • Dokonalá stimulácia
    • Vysoko elastický materiál
    • Vzrušujúci textúrovaný vnútorný tunel
    • Stojan na sušenie súčasťou balenia
    • Vzorka lubrikantu súčasťou balenia

     

    Ako používať Tenga - Aero Dial:

     

    Otvorte puzdro, na vstup a do kanála naneste hojne lubrikantu. Mäkký materiál sa počas používania veľmi rýchlo prispôsobí telesnej teplote. Po použití opláchnite pod tečúcou vodou zvnútra aj zvonku, aby ste sa očistili. Prebytočnú vodu vytrepte a osušte. Najskôr niekoľko hodín sušte na stojane bez viečka.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • Vákuový účinok masturbátora individuálne nastaviteľný v 10 stupňoch pomocou vonkajšieho tesného krúžku
    • Úzky vnútorný krúžok krátko po vstupe a rôznorodé štruktúry v hlbšom vnútrajšku, až do hĺbky zasunutia 15 cm
    • Štýlový a zároveň nenápadný-neutrálny vzhľad puzdra, kompaktná hmotnosť 360g
    • Vložku možno ľahko vybrať a hygienicky vyčistiť - zabudovaný stojan na sušenie
    • Súčasťou je kompaktný stojan na sušenie a kryt na bezprašné skladovanie.
    • Obsah: 1 masturbátor s krytom a stojanom, 1 vrecko s lubrikantom 10 ml, návod na použitie
    • Rozmery: Priemer: 7,8 cm, výška: 17,2 cm
    • Materiál: vnútorný materiál TPE, kryt a vnútorné prvky z ABS, resp. z PE plastu

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Sehr geil und intensiv

    Das Material des wunderbaren Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator verfügt über einen leichten Eigengeruch, empfinde es aber nicht als unangenehm. Und mit Gleitgel Aquameo entfaltet der Masturbator seiner volle Wirkung. Durch den Spiraleffekt (dreht sich ein beim hochziehen) wird es richtig geil, super intensiv und der spritzige Orgasmus lässt nicht lange auf sich warten. Lässt sich absolut gut zu zweit verwenden und genial, wenn man(n) so ausgeliefert ist...

      Hodnotenie 

      Prêt à donner du plaisir !

      Un vrai pied. L'appareil est arrivé, soigneusement emballé. Prêt à l'emploi ! pas besoin de piles. Il est très simple d'utilisation, intuitif....On a pas mis longtemps à devenir très complices ! Je recommande fortement!

        Hodnotenie 

        Sensazione realistica

        Giocattolo compatto per un pene di medie dimensioni. Bella trama a coste all'interno. Quando preriscaldato con acqua tiepida, provi una sensazione realistica.

          Hodnotenie 

          Reusable and Easy to Clean

          Make a mess? Good! Clean-up is easy! These sleeves are easy to take out and can be washed with water and soap, then the cap itself turns into a drying rack for easy and hygienic cleaning.

            Hodnotenie 

            Ottimo

            Ottimo prodotto dalle sensazioni multiple; consigliato a chi vuole provare piacere solitario.

              Hodnotenie 

              Tenga Aero Cobalt Ring

              Overall, from the experiences I witnessed and heard (not just in surround sound groaning and moaning), the Tenga Aero Cobalt Ring is a really good male masturbator that does offer a similar experience to receiving a real-life blowjob. It didn’t have the normal complications that other masturbators often have, such as too small, too uncomfortable, or too noisy. From what I saw, it looks like a good investment if you’re looking for a masturbator with different intensities for mixing up sensations.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbátor

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbátor

                Masturbátor Tenga Aero je k dispozícii v 2 verziách, ktoré sa líšia vnútornou štruktúrou. Zvláštnosťou tejto série je krúžok, pomocou ktorého môžete nastaviť vnútorný podtlakový účinok v 10 úrovniach. Materiál vložky je hrubý, a preto odolný, ale stále mäkký; to zaručuje nádherné orgazmy.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                19 ostatné položky v rovnakej kategórii: