Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Ass Eater - Análne dildo - análny kolík Extremeo

ASS EATER: Keď je názov programu...! ASS EATER nie je len análny vibrátor alebo butt plug, ale veľmi nadržaná kombinácia dizajnu, funkcie a fantázie. Už samotný názov napovedá, že táto erotická hračka sľubuje neporovnateľné a extrémne análne potešenie.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    ASS EATER: Keď je názov programu...! Ass Eater nie je len análny vibrátor alebo butt plug, ale veľmi nadržaná kombinácia dizajnu, funkcie a fantázie. Už samotný názov napovedá, že táto erotická hračka sľubuje neporovnateľné a extrémne análne potešenie.

     

    Ste pripravení prekročiť svoje hranice a ponoriť sa do sveta ASS EATER?

     

    Provokatívny názov ASS EATER nie je náhodný. Nie je to len názov výrobku, ale pozvánka na ponorenie sa do sveta intenzívnych pocitov a neobjavených fantázií. Nie je to len sexuálna hračka, ale dokonalý análny zážitok! Pretože s ASS EATER môžete preniknúť do doteraz neobjavených hlbín svojej anatómie! Tento análny vibrátor akoby pohltil všetko, s čím sa stretne - intenzívne, nenásytne a neuveriteľne uspokojivo.

     

    Čaká vás nielen análne dildo, ale celé análne dobrodružstvo!

     

    Jeho príznačný názov nie je len meno, ale aj prísľub. Prísľub intenzívnych chvíľ a dychberúcich vyvrcholení. Pre tých, ktorí poznajú BDSM alebo análnu dilatáciu, ponúka ASS EATER úplne nový rozmer stimulácie. Nebude len ďalším doplnkom vo vašej zbierke dild, ale bránou k intenzívnejším pocitom a zážitkom.

     

    Bližší pohľad na ASS EATER zo série Extremeo odhaľuje majstrovské dielo s dôrazom na detail: každý jeden záhyb kože, umne štylizovaný žaluď a premyslený, stúpajúci priemer sú dôkazom skutočného remeselného spracovania. Jeho výnimočný, takmer surrealistický dizajn pripomína nadrozmerný penis bytosti z iného sveta a prebúdza tie najdivokejšie fantázie.

     

    ASS EATER však boduje nielen svojím vzhľadom, ale aj rozmanitosťou veľkostí:

     

    • Veľkosť S: ideálna pre začiatočníkov; s dĺžkou 15 cm a priemerom 2,5 až 4,5 cm.
    • Veľkosť M: maximálny zážitok pre pokročilých používateľov; s dĺžkou 22 cm a priemerom 3,4 až 6 cm.
    • Veľkosť L: dokonalý zážitok pre znalcov, ktorí vedia, čo chcú. S pôsobivou dĺžkou 27 cm a priemerom 4,1 až 7,5 cm.

     

    Vyrobený z vysokokvalitného Liquid Silicone, ASS EATER ponúka hodvábne jemný povrch a prirodzený, príjemný pocit. ASS EATER je zároveň dostatočne pružný, aby dosiahol na všetky mysliteľné miesta na tele, a zároveň dostatočne stabilný, aby bolo zavádzanie pôžitkom bez námahy. Vďaka prísavnej základni je používanie bez použitia rúk skutočným potešením a ponúka množstvo možností kreatívnych polôh.

     

    Stručne povedané: ASS EATER nie je len pozvánkou na dychberúce dobrodružstvá. Je to pozvánka na extrémnu, intenzívnu a fantastickú cestu do análnych hlbín . Ste pripravení? ASS EATER sa už nevie dočkať, kedy vás pohltí.

     

    Čistenie a používanie análneho kolíka Extremeo:

     

    • Jednoduché používanie: Vloženie análneho kolíka do konečníka môže byť krásnym a príjemným zážitkom - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Na uľahčenie zavádzania análneho kolíka do konečníka odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo. Krátkym postriekaním sa uvoľní svalstvo zvierača. Týmto spôsobom sa zavádzanie análneho kolíka stáva mimoriadne jemným pôžitkom.

     

    • Správny lubrikant a náš Lube Shooter: Správny lubrikant môže mať veľký význam. Pri silikónových výrobkoch, ako je análny kolík Extremeo, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu poškodiť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na vodnej báze, ako je náš Aquameo alebo Alphamale Aqua. Tie poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovými análnymi kolíkmi. Stránka Lube Shooter alebo aplikátor lubrikantu optimalizuje zážitok z análnych sexuálnych hračiek, ako sú napríklad análny kolík. Umožňuje, aby sa lubrikant rozdelil hlbšie a rovnomernejšie v análnom kanáli, vďaka čomu je zavedenie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie. Keďže análny otvor neprodukuje vlastný lubrikant, dostatočný prísun lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Okrem toho stránka Lube Shooter umožňuje čistú a presnú aplikáciu bez plytvania lubrikantom.

     

    • Čistenie: Po každom použití by sa mal váš análny kolík Extremeo dôkladne vyčistiť. Teplá voda a jemné mydlo ľahko odstránia väčšinu nečistôt. Na dôkladné a hygienické čistenie odporúčame aj náš sprej VERYCLEAN. Rýchly postrek zabezpečí, že butt plug bude vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo.

     

    Viac informácií:

     

    • Vhodné na: ASS EATER - análny vibrátor - análny kolík zo série Extremeo
    • Voľne preložené ASS EATER znamená: Ass Eater - požierač zadku
    • Extremeo Butt Plugs sú análne kolíky vyvinuté odborníkmi.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobené z vysokokvalitného silikónu, bez ftalátov.
    • Análny kolík používajte len s lubrikantom na vodnej báze, napríklad Alphamale Aqua alebo Aquameo a naším Lube Shooter.
    • K tomuto análnemu kolíku odporúčame náš análny relaxačný sprej Extremeo. Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha dosiahnuť nespútanú sexuálnu extázu.
    • S novými análnymi kolíkmi Extremeo máte teraz k dispozícii všestranne bezstarostný balíček pre svoje análne dobrodružstvá. Spoločnosť MEO je nielen priekopníkom vo vývoji svetoznámych produktov, ako je Extremeo Anal Relax Spray, ale vždy hľadá aj najlepšie a najinovatívnejšie spôsoby, ako zlepšiť análny sex. Uvedenie jedinečných análnych špuntov Extremeo je logickým pokračovaním našej vášne pre análne produkty. Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam a spätnej väzbe od našich verných zákazníkov sme vyvinuli análny kolík, ktorý stanovuje nové štandardy v oblasti dizajnu, pohodlia a funkčnosti.
    • Chcete si kúpiť análny kolík? Naše análne kolíky si môžete objednať po celom svete. Sexshopy MEO nájdete v nemecky hovoriacich krajinách, ako napríklad MEO Shop v Nemecku, MEO vo Švajčiarsku alebo MEO Bondage Shop v Rakúsku. Pôsobíme nielen v celej Európe, napríklad vo Francúzsku, Taliansku, Holandsku, Írsku, na Islande, v Rumunsku, Nórsku, Švédsku atď. ale aj po celom svete, napríklad MEO Sex Shop v Španielsku, dildo shop v Dánsku aj vo Fínsku - a ak hovoríte po česky, celý náš sortiment sextoy nájdete online v Českej republike. Ak je vaším jazykom estónčina, náš výberbutt plug si môžete objednať online v Estónsku. K dispozícii sme aj v Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a široký sortiment BDSM a erotických produktov aj na Slovensku. Ďalšie obchody MEO nájdete v USA, Belgicku, Grécku, Maďarsku, Japonsku, Veľkej Británii, Srbsku, Luxembursku, na Malte, v Portugalsku, na Islande, v Poľsku, Kanade, Južnej Afrike a Kosove.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto!

    ASS EATER...non potevano scegliere nome più adatto! Dimensioni importanti, adattabile a qualsiasi superficie, maneggevole e di ottimo materiale...cosa dire... ottimo acquisto!

      Hodnotenie 

      Very fun

      Got it for my boyfriend after he tried my butt plug. Now it took a while but eventually he could take the whole thing. It’s fun to have him keep it all in while he fucks me.

        Hodnotenie 

        My slave loves the Ass Eater

        I love to use this on my slave. The irregular shape drives his tight little butthole crazy.

          Hodnotenie 

          Begeistert

          Der Ass Eater besteht aus einem sehr guten Material, die Verarbeitung ist sehr gut (keine Lufteinschlüsse am Dildo erkennbar); der Saugnapf hält auch heftigen Aktionen stand. ;)
          Ich habe ihn direkt nach dem Auspacken ausprobiert und war/bin immer noch hellauf begeistert. Ein Muss für jeden Analliebhaber. Durch seine Oberfläche und vielen Windungen bzw. Detailsversetzte er mich in absolute Ekstase und bescherte mir (anale) Gefühle, die ich bis dato in diesem Ausmaß noch nicht kannte. Die Details sind bei jedem Rein und Raus einfach nur atemberaubend! Man möchte den Ass Eater gar nicht mehr aus seinem Inneren lassen! Klare Kaufempfehlung von mir!

            Hodnotenie 

            Der Dildo von MEO an sich ist gut…

            Der Dildo von MEO an sich ist gut! Die vielen Detaiks sind schon gut zu spüren und durchaus angenehm! Nachteil: bei analer Verwendung schwieriger sauberzumachen! Evtl. vorher eine Analdusche benutzen…

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ass Eater - Análne dildo - análny kolík Extremeo

              Ass Eater - Análne dildo - análny kolík Extremeo

              ASS EATER: Keď je názov programu...! ASS EATER nie je len análny vibrátor alebo butt plug, ale veľmi nadržaná kombinácia dizajnu, funkcie a fantázie. Už samotný názov napovedá, že táto erotická hračka sľubuje neporovnateľné a extrémne análne potešenie.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: