Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ústny roubík

Newsletter

Ústny roubík 

Naše ústne dutiny vypchávajú ústa a netolerujú žiadne spätné reči. V prípade potreby sú naše roubíky dokonca uzamykateľné... Lievikové roubíky, guľôčkové roubíky, krúžkové roubíky a ďalšie nájdete v obchode MEO bondage.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 24 z 67 položiek
Zobraziť 13 - 24 z 67 položiek

Teória a prax ústneho roubíka

 

Motivácia pre použitie ústneho roubíka môže byť praktická, napríklad aby sa zabránilo pasívnemu partnerovi (spodnej časti) hovoriť a kričať; ústny roubík však môže byť nasadený aj na žiadosť spodnej časti, pretože jej je tento pocit príjemný alebo jej pomáha vcítiť sa do úlohy v mocenskej štruktúre erotickej hry počas bondáže. Niektorí ľudia tiež považujú poníženie za erotické a stimulujúce, čiastočne kvôli nekontrolovateľnému toku slín. Ďalším podnetom na používanie guľôčkového roubíka je bezbrannosť, ktorú symbolizuje pre spodnú časť tela. Oči ľudí s guľovým roubíkom sa zdajú byť väčšie a jeho nosenie zvyčajne vedie k napätiu v tvári dotyčnej osoby; spolu s výrazne obmedzenými možnosťami verbálnej komunikácie to zvyčajne zintenzívňuje intenzitu hry medzi Top a Bottom.

Kúpa ústneho roubíka je otázkou dôvery

 

V našom obchode s bondážou máme na sklade rôzne roubíky, pretože roubík do úst je pri bondáži nepostrádateľným BDSM doplnkom. Či už ide o ústne roubíky ako SM hračky, kožené ústne roubíky, bondage ústne roubíky alebo široko používané guľôčkové roubíky; u nás zaručene nájdete, čo hľadáte. Aj keď hľadáte niečo viac bondage alebo SM, máme pre vás tie správne produkty, napríklad naše postroje na hlavu s ústnymi roubíkmi. Ak máte radi zlaté sprchy, máme aj ústne roubíky s lievikom alebo ústne roubíky s rúrkou a otvorom. Ak je vaším fetišom vynútená feminizácia, dobre vám poslúži napríklad náš roubík do úst Pussy Face.

 

Systém ústnychroubíkov pre profesionálov BDSM, SM roubíky a dominové roubíky

 

Už takmer dve desaťročia vyrábame rôzne ústne roubíky pre BDSM komunitu a pre profesionálne SM štúdiá, pánov a dominy. Ak máte záujem o profesionálny systém ústnych roubíkov s vymeniteľnými nástavcami, odporúčame vám náš systém ústnych roubíkovHumilator . Tento SM systém je nielen súčasťou katalógu BDSM trestov, ale má aj možnosť pripojenia mnohých doplnkov k roubíkom. Základný roubík do úst možno v okamihu premeniť na roubík do úst s toaletnou kefou, roubík s držiakom na toaletný papier alebo SM roubík s prachovkou na perie.

 

Gag s O-krúžkom, guľôčkový gag, gag na penis alebo gag s rozprašovačom do úst

 

Povolené je čokoľvek, čo sa vám páči. V MEO určite nájdete roubík podľa svojho výberu a svojich fetišistických snov. Náš obchod s fetišmi sa totiž špecializuje na želania početných zákazníkov BDSM z celého sveta. Je len na vás, či máte záujem o kožený a oceľový O-krúžok , guľôčkový roubík s červenou guľôčkou alebo ústny roubík s penisom, alebo či uprednostňujete rozťahovací ústny roubík. Môžete si však byť istí, že roubík, o ktorom ste vždy snívali, vám diskrétne doručíme domov do 48 hodín.

 

Pohodlný roubík do úst, bondage roubík alebo by ste radšej SM roubík?

 

Okrem bondage pút je pri bondáži roubík do úst súčasťou základnej erotickej výbavy každého milovníka BDSM. Preto v našom online obchode s bondage pomôckami nenájdete len jednoduché roubíky, ale rôzne ústne roubíky, ktoré vyhovujú všetkým bondage a SM preferenciám. V MEO nájdete bondage gagy a SM gagy v mnohých prevedeniach a tvaroch, ale aj ústne gagy pre začiatočníkov (priedušné) a pohodlné, ako aj vodotesné BDSM gagy na hry v zlatej sprche, veľmi ťažkéSM gagy pre SM štúdiá a BDSM profesionálov. Na MEO nájdete všetky potrebné informácie od A po Z, ktoré vám pomôžu kúpiť ten správny ústny roubík.

 

Tieto rôzne ústne roubíky nájdete v obchode MEO s bondage pomôckami:

 

V ponuke nájdete: guľôčkové roubíky a roubíky do úst s guľôčkou

 

Guľôčkový roubík je ústny roubík a pozostáva z plastovej guľôčky z PVC alebo silikónu, ktorá sa zasúva za zuby. Aby sa zabránilo jej vytlačeniu jazykom, guľôčkový roubík sa upevní za hlavu subíka pomocou remienka na hlavu. Tak ako pri mnohých iných roubíkoch, aj tu môže Sub vydávať zvuky napriek roubíku, ale hovoriť je ťažké. Pekný výber guľových roubíkov nájdete pod týmto odkazom (kliknite sem).

 

 

Krúžkový roubík alebo ústny roubík s O-krúžkom

 

Naše krúžkové roubíky plnia podobnú funkciu ako naše guľôčkové roubíky. Namiesto gumovej guľôčky sa však za zuby zasunie krúžok a za hlavou sa upevní pomocou remienka. Aby sa zabránilo poškodeniu zubov, je náš krúžkový roubík potiahnutý kožou. Medzi obzvlášť obľúbené krúžkové roubíky v našom obchode s bondážou patria náš vodotesný krúžkový roubík, náš krúžkový roubíkdeep throat , náš krúžkový roubíkCock SLUT , ako aj náš krúžkový roubík "ústa dokorán" v červenej farbe a krúžkový roubík v čiernej farbe. Na rozdiel od väčšiny iných roubíkov do úst je dýchanie s krúžkovými roubíkmi pomerne jednoduché a prístup k ústam subíka je voľný.

 

Penisový roubík alebo roubík do úst s penisom

 

Roubík s penisom uzatvára ústa koženým remienkom, ktorý je upevnený vzadu na krku. Z vnútornej strany penisového roubíka vyčnieva replika koženého alebo silikónového penisu. Penis penisového roubíka vyčnieva hlboko do úst dna. Okrem toho môže byť na vonkajšiu stranu roubíka pripevnený ďalší penisový vibrátor, ktorým môže osoba s roubíkom uspokojiť svoju Top alebo milenku. Podobne ako pri mnohých iných ústnych roubíkoch, aj tu môže Sub napriek penisovému roubíku vydávať zvuky, ale je ťažké hovoriť.

 

Snaffle gag alebo ústny roubík s uzdičkou

 

Snaffle gag, známy aj ako gag pre poníky alebo gag s udidlom, pripomína snaffle a používa sa najmä pri hre na poníka & pet play. Snaffle gag sa často používa aj pri hraní rolí ako súčasť postroja na hlavu pripomínajúceho uzdu. Náš snaffle gag sa upevňuje za hlavu pomocou remienka pripevneného ku krúžkom. Na základe klasických snaffle gagov vyrábame rôzne okrúhle a oválne ústne gagy s upevnením podobným snaffle. Hovorenie, stonanie a kňučanie nie sú takmer vôbec ovplyvnené.

 

Balónový alebo nafukovací ústny roubík

 

Náš balónový roubík pozostáva z latexového balónika, ktorý sa v ústach subíka nafúkne pomocou guľôčkovej pumpy. Vďaka guľôčke s pumpičkou sa nafukovací balónikový roubík nafúkne tak, že počas bondáže vyplní ústa. V prípade potreby môže vzduch opäť uniknúť pomocou panikového ventilu. Keďže balónový roubík by bez ďalšieho upevnenia v ústach nezostal, balónový roubík je často súčasťou postroja na hlavu alebo koženej masky, spandexovej masky alebo neoprénovej masky. Balónový roubík a náš motýlí roubík sú vďaka svojej konštrukcii najúčinnejšími ústnymi roubíkmi v našom obchode s bondage.

 

Roubík na ústa s náhubkom

 

Náhubok jednoducho uzatvára ústa pomocou platničky ako súčasť postroja na hlavu a nie je obzvlášť účinný ako ústny roubík, ale často má charakter rolovej hry v rámci Human puppy Play často má charakter hrania rolí. Náhubok sa preto často kombinuje s balónovými roubíkmi alebo inými vnútornými ústnymi roubíkmi, ako sú napríklad penisové roubíky. Náš ústny roubík na ponožky, jocksy a poppery je napríklad úžasný bondage náhubok. Máme tiež mnoho postrojov na hlavu s náhubkami a masiek s náhubkami.

 

Šatky a šály na nasadenie roubíka

 

Pravdepodobne najstarší spôsob zacpávania ústa Bottom počas bondáže. Pri tejto technike dávenia sa do úst Bottom vloží šatka, šatôčka alebo džok. Aby sa zabránilo vypľúvaniu, ústa sa dodatočne zaškrtia šatkou / Hanky alebo našou bondage šatkou. Odporúčame najmä náš roubík do úst pre ponožky, suspenzory a poppery.

 

Ucpávanie úst lepiacou páskou alebo bondage páskou

 

Lepiaca bondage páska sa často používa na roubík do úst s lepiacou páskou. Profesionálnym BDSM výrobkom, ktorý sa na tento účel nelepí na pokožku, je naša samolepiaca bondážná páska v červenej alebo čiernej farbe.

 

Rozpínač úst a čeľustí

 

Rozpínače úst alebo rozťahovače čeľustí pochádzajú z lekárskej techniky a môžete si ich zakúpiť v našom obchode s bondážou. Používajú sa na udržanie otvorených úst. Keďže zabraňuje hovoreniu aj zatváraniu úst, našiel si cestu do klinickej erotiky ako špeciálna forma zubného ústneho roubíka. Na podobnom princípe funguje aj pavúčí roubík, ktorý je tiež kovový, alebo kŕmidlo doktora Sada, ktoré udržiava ústa otvorené. Odporúčame aj náš rozťahovač úst s chráničom úst a remienkom na hlavu

 

Hadicový roubík

 

Hadicové roubíky alebo nafukovacie hadicové roubíky sa používajú pri niektorých špeciálnych BDSM praktikách; hadica vyčnieva do úst a je pripevnená pomocou popruhov alebo masky. Hadicové roubíky sa používajú, keď je potrebné kontrolovať dýchanie alebo zabezpečiť dýchanie pod vodou.

 

Kostný roubík

 

Veľmi rozšírený v pet play alebo human pup Playústny roubík má podobu kosti, ktorá vypcháva ústa Bottom alebo puppy, t. j. ľudskému šteniatku, druhovo vhodným spôsobom. Vďaka remienku na hlavu možno kostený roubík pevne pripútať okolo hlavy, takže šteňa má Human puppy nemalo inú možnosť, ako do kosteného roubíka zahryznúť.

 

Uzamykateľný ústny roubík a roubík s časovým zámkom

 

 

Na zvýšenie psychologického vzrušenia z dávenia dodávame mnohé z našich ústnych roubíkov v uzamykateľnej verzii, známej aj ako uzamykateľný roubík. Uzamykateľný roubík možno uzamknúť bežným visiacim zámkom alebo naším digitálnym časovým zámkom MEOBOND.

 

Roubík na jazyk alebo pery

 

Jazýčkový roubík MEO pochádza z japonského BDSM, kde je jazyk upnutý medzi tyčami, a preto sa nedá stiahnuť späť do úst. Tento typ roubíkov, ktorý je veľmi rozšírený na ázijskej BDSM scéne, je pravdepodobne najlepším riešením pre bondage s roubíkom. Pretože takto zaškrtený jazyk Bottom nemá inú možnosť ako úplné mlčanie!

 

Lievikový roubík

 

Lievikovéroubíky sa používajú na donútenie Sub k požitiu tekutín alebo zlatej sprchy. Lievikové roubíky sú často súčasťou postroja na hlavu alebo masky.

 

 

Bezpečnosť a riziká ústnych roubíkov

 

Ústne roubíky sa používajú pri niektorých sexuálnych praktikách BDSM, zvyčajne na základe konsenzu, rozumnosti a bezpečnosti, čo je princíp známy v subkultúre BDSM ako Safe, Sane, Consensual (bezpečný, rozumný, konsenzuálny).

 

Zväzovanie pomocou ústnych roubíkov nie je úplne bez rizika a vyžaduje si osobitnú mieru pozornosti medzi Bottom a Top kvôli obmedzeným možnostiam komunikácie a čiastočnému obmedzeniu dýchacích ciest. Z bezpečnostných dôvodov by sa mali používať napr Safeword z bezpečnostných dôvodov by sa mal dohodnúť vzor hluku, ktorý je predpokladom zrušenia všetkých bondážnych akcií. Voľné dýchanie musí byť zaručené vo všetkých prípadoch.