Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

BDSM Sextoys

Newsletter

BDSM Sextoys 

Internetový obchod MEO BDSM je už desaťročia miestom stretnutí pre znalcov, ale aj pre zvedavcov z BDSM scény. S miliónmi spokojných zákazníkov po celom svete sme symbolom kvality, kompetencie a vášne. Naša ponuka poskytuje zážitok, ktorý stimuluje a rozširuje zmysly a fantáziu.

12
na stránku
Zobraziť 73 - 84 z 134 položiek
Zobraziť 73 - 84 z 134 položiek

Internetový obchod MEO BDSM: Cesta do sveta temných túžob!

 

Náš BDSM online obchod je už desaťročia miestom stretnutí pre znalcov, ale aj pre zvedavcov z BDSM scény. S miliónmi spokojných zákazníkov po celom svete sme symbolom kvality, kompetentnosti a vášne. Naša ponuka poskytuje zážitok, ktorý stimuluje a rozširuje zmysly a fantázie.

 

Čo sú vlastne BDSM sexuálne hračky?

 

BDSM sexuálne hračky sú sexuálne hračky špeciálne navrhnuté pre ľudí, ktorí sa venujú BDSM (bondáži, dominancii, sadizmu, masochizmu). Tieto hračky sú navrhnuté tak, aby zintenzívnili sexuálny zážitok a vniesli do sexuálneho zážitku rôzne prvky moci, kontroly a odovzdania sa.

 

Existuje množstvo BDSM sexuálnych hračiek s rôznymi funkciami a využitím. Medzi obľúbené výrobky patria putá, pásky cez oči, biče, putá, roubíky, svorky na bradavky, análne kolíky, výpraskové lopatky a ďalšie. Tieto pomôcky umožňujú partnerom preberať rôzne roly, skúmať mocenské vzťahy a zažívať rôzne druhy bolesti alebo rozkoše. Sexuálne hračky BDSM od MEO a Dr. Sado sú zvyčajne vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ako je koža, kov alebo silikón, aby sa zaistila odolnosť aj bezpečnosť počas používania.

 

Pri používaní BDSM sexuálnych hračiek je dôležité vždy sa zamerať na súhlas, komunikáciu a bezpečnosť, aby sa zabezpečil príjemný a bezpečný zážitok. Je dôležité si uvedomiť, že sexuálne hračky BDSM nie sú pre každého a že otvorená komunikácia medzi partnermi je nevyhnutná na zabezpečenie súhlasu a pohodlia všetkých zúčastnených. Ak ste zvedaví na BDSM, vždy sa odporúča oboznámiť sa so základmi a bezpečnostnými aspektmi a zdieľať ich s podobne zmýšľajúcimi ľuďmi, aby ste sa o nich dozvedeli viac.

 

BDSM je čoraz populárnejší, pretože čoraz viac ľudí skúma svoje sexuálne preferencie a objavuje všestrannosť BDSM. Tieto praktiky umožňujú ľuďom zažiť kontrolu a dôveru veľmi intímnym spôsobom. Rozširujú tiež škálu zmyselných a sexuálnych zážitkov. K rastúcej popularite sexuálnych hračiek BDSM prispieva aj normalizácia a odtabuizovanie BDSM prostredníctvom médií a popkultúry, ako aj rastúca akceptácia rôznych sexuálnych sklonov a životných štýlov.

 

Zväzovanie a obmedzovanie:

 

Pocit zviazanosti a úplného odovzdania sa má fascinujúcu príťažlivosť. Objavte náš sortiment od bondage lán až po elegantné kožené putá a sofistikované výrobky shibari. Naše rozperné tyče a postroje na hlavu ponúkajú nekonečné možnosti nežného spútavania až po tvrdšie obmedzenia.

 

Zmyslová deprivácia:

 

Svet, v ktorom sa dotyk a zvuk vnímajú intenzívnejšie. Náš výber masiek, kukiel, plynových masiek a šatiek na oči je ideálny na ponorenie partnera do očakávanej tmy. Gagy vo všetkých variantoch, od guľôčkových gagov cez krúžkové gagy až po nafukovacie gagy, vnášajú do BDSM sedenia pokoj a zvyšujú očakávanie.

 

Bolesť a potešenie:

 

Naša zbierka nárazových hračiek, od jemne hladiacich bičíkov až po zlé biče a pôsobivé pádla, vám umožní nanovo definovať rovnováhu medzi potešením a bolesťou. Svorky na bradavky, kolieska a elektrostimulácia poskytujú cielenú stimuláciu, zatiaľ čo náš výber análnych hračiek siaha od malých análnych kolíkov až po veľké vibrátory.

 

Spodná bielizeň a oblečenie:

 

Zvodné oblečenie je čerešničkou na torte každého sedenia BDSM. Od kožených korzetov po latexové obleky a doplnky, ako sú obojky a vodítka - nechajte sa inšpirovať a popustite uzdu svojej fantázii!

 

Pokročilé sexuálne hračky BDSM:

 

Pre pokročilých BDSM je k dispozícii široká škála špecializovaných sexuálnych hračiek, ktoré ponúkajú nové spôsoby ďalšieho skúmania vašich fantázií a preferencií. Tu sú niektoré BDSM sexuálne hračky, ktoré sú vhodné pre pokročilých používateľov:

 

  • Elektrostimulácia: Elektrostimulačné hračky, ako sú elektródy alebo elektrostimulátory, môžu prostredníctvom elektrických impulzov vyvolať erotické pocity alebo dokonca bolesť. To otvára nové oblasti erotických zážitkov a umožňuje intenzívnejšie a vzrušujúcejšie zážitky.

 

  • Dilatátory: Dilatátory sú špeciálne BDSM sexuálne hračky na rozširovanie otvorov, často sa používajú na stimuláciu močovej trubice a možno ich použiť na mužov aj ženy. Vyžadujú si však veľa znalostí, opatrnosti a skúseností.

 

  • Vákuové lôžka: Vákuové lôžka sú špeciálne latexové lôžka, do ktorých je partner umiestnený. Lôžko je vzduchotesne uzavreté pomocou vákuovej pumpy, takže partner je prakticky zviazaný alebo zamknutý.

 

  • Kinbaku laná: Kinbaku: Kinbaku alebo Shibari je japonská bondage praktika, pri ktorej sa používajú špeciálne laná na umné zviazanie tela. Pokročilí študenti sa môžu naučiť rôzne techniky viazania uzlov na vytvorenie umeleckého a účinného zväzovania, ktoré poskytuje hlboké puto a pocit kontroly.

 

Naším poslaním je poskytovať bezpečné, konsenzuálne a informované prostredie pre všetky BDSM praktiky. Každý výrobok v našom sortimente bol starostlivo vybraný a testovaný, aby sme zaistili najvyššiu kvalitu a bezpečnosť. Vaša cesta do sveta BDSM zážitkov, na ktoré nikdy nezabudnete, sa začína u nás.

 

Náš obchod so sexuálnymi hračkami BDSM je k dispozícii v týchto jazykoch: V ponuke nájdete: angličtinu, bulharčinu, češtinu, dánčinu, estónčinu, fínčinu, francúzštinu, gréčtinu, holandčinu, japončinu, litovčinu, lotyštinu, maďarčinu, nemčinu, nórčinu, poľštinu, portugalčinu, rumunčinu, ruštinu, slovenčinu, slovinčinu, španielčinu, švédčinu a taliančinu. Ak chcete navštíviť obchod BDSM v príslušnom jazyku, kliknite na daný jazyk.