Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis zátky

Newsletter

Penis zátky 

Penis Plug Shop - Všetko pre vašu vášeň! Máte radi hry s močovou trubicou, ktoré zahŕňajú rozťahovanie močovej trubice a stimuláciu močovej trubice? Potom ste v MEO v dobrej spoločnosti. Už desaťročia sa špecializujeme na penisové kolíky, penis plug, krúžky na žaluď, dilatátory a ďalšie prvotriedne erotické hračky pre močovú trubicu.

Penis Plug Shop - Všetko pre vašu vášeň! Máte radi hry s močovou trubicou, ktoré zahŕňajú rozťahovanie močovej trubice a stimuláciu močovej trubice? Potom ste v MEO v dobrej spoločnosti. Už desaťročia sa špecializujeme na penisové kolíky, penis plug, krúžky na žaluď, dilatátory a ďalšie prvotriedne erotické hračky pre močovú trubicu.

Viac na
12
na stránku
Zobraziť 13 - 24 z 100 položiek
Zobraziť 13 - 24 z 100 položiek

Penis Plug Shop - Všetko pre vašu vášeň!

 

Máte radi BDSM, bondage a hry s močovou trubicou, ktoré zahŕňajú rozťahovanie močovej trubice a stimuláciu močovej trubice? Potom ste v MEO v dobrej spoločnosti. V našom obchode BDSM sa už desaťročia špecializujeme na vysokokvalitné kolíky na penis, krúžky na žaluď, dilatátory a stimuláciu močovej trubice, penis plugšpecializujeme sa na vysokokvalitné kolíky na penis, krúžky na žaluď, dilatátory a ďalšie prvotriedne sexuálne hračky na stimuláciu močovej trubice. Ste na správnom mieste, pretože kúpa penisového kolíka je otázkou dôvery.

 

Čo je to penisový kolík?

 

Penisový dilatátor alebo penisový kolík môže byť splnením všetkých vašich snov a prísľubom extrémneho potešenia, a to osamote alebo s partnerom.

 

Penisový kolík je Uretrálny kolík a teda aj sexuálna hračka pre močovú trubicu, ktorá slúži na stimuláciu močovej trubice. Uretrálny kolík alebo dilatátor môžu používať ženy aj muži; v MEO však máme aj špeciálne dilatátory a sondes určené len pre mužov. Uretrálne zátky sa hovorovo nazývajú aj zátky na penis, zátky na penis, zátky na penis, tyčinky na penis, zátky na semeno a vďaka MEO aj zátky na spermie.

 

Sexuálne hračky pre močovú trubicu

 

Močová trubica je erotogénna zóna a stimulácia močovej trubice môže byť vnímaná ako veľmi príjemná a viesť k silným orgazmom. Kvôli svojmu erotogénnemu potenciálu sa ústie močovej trubice nazýva aj U (rethral) point, obdoba G-bodu.

 

Močovú trubicu obklopuje množstvo svalov a nervov, preto je taká citlivá a úžasne stimulovateľná našimi kolíkmi na penis, žezlami na penis, tyčinkami na penis a tiež naším vibrátorom na penis.

 

Nápady na hry na stimuláciu močovej trubice alebo sex s penisovým kolíkom:

 

Prečo by mal byť penis vášho partnera vždy rozmaznávaný len zvonku? Tak by ste si mohli nielen nasadiť krúžok na žaluď, ale aj zasunúť krátky penisový kolík (prípadne dlhý penisový kolík)!

 

Váš partner bude stonať od rozkoše, keď ho budete stimulovať zvnútra penisovým kolíkom alebo krúžkom na dlhý penis penis plug stimulovaný zvnútra! Po vložení penisového dilatátora sa žaluď bozkáva, masíruje, hýbe sa a ohýba sa hriadeľ penisu proti vnútornému odporu penisovej tyčinky.

 

Donútenie a zviazanie sú pre väčšinu mužov dostatočne vzrušujúce. Ak sa navyše, a pre submisívnu partnerku celkom nečakane, vloží MEO penis plug alebo penis sonde, srdce bezbranného muža okamžite bije rýchlejšie ... Sotva sa bude vedieť ovládnuť žiadostivosťou a bude prosiť o viac.

 

Zavedenie penisového kolíka

 

Dialkovač v penise môže byť vzrušujúcim zážitkom. MEO má v ponuke mnoho výrobkov na stimuláciu močovej trubice a rovnako aj lubrikačný gél VERYDEEP na penisové kolíky. Ak chcete zaviesť zátku do penisu, vložte penis plug alebo zaviesťpenis plug? Potom je náš lubrikačný gél pre zátky do močovej trubice, gél VERYDEEP, ideálnou voľbou.

 

Používanie penisového kolíka alebo zátky na penis sa musí vykonávať opatrne a svedomito. Hygiena a lubrikačný gél pre penisové zátky sú nevyhnutné.

 

Pred použitím by sa mal penisový kolík alebo zátka na penis očistiť a vydezinfikovať vhodným, k pokožke šetrným prostriedkom. Lubrikant by sa mal aplikovať vo veľkom množstve, aby sa nepoškodila citlivá močová trubica. Na tento účel odporúčame naše výrobky VERYCLEAN Sprej na penisové kolíky a VERYDEEP Lubrikačný gél na penisové kolíky.

 

Pohybom penisového kolíka alebo roztiahnutím močovej trubice sa dosiahne intenzívna stimulácia, ktorá môže u väčšiny mužov viesť k orgazmu. Pre začiatočníkov sa odporúča začať s malým penisovým kolíkom a potom pomaly zvyšovať pomocou penis plug zátok s väčším priemerom.

 

Aby sa zabránilo úplnému skĺznutiu do močovej trubice, väčšina našich penisových kolíkov je na konci vybavená mierne širšou pätkou, podobne ako butt plugzátka na penis. Na upevnenie zátky na penis na mieste môžete použiť stopku penisu alebo žaluď. Pomocou integrovaného krúžku na žaluď z nehrdzavejúcej ocele alebo krúžku na žaluď zo silikónu možno zátky na penis bezpečne upevniť a udržať na mieste. Špeciálne pre mužov sú určené uretrálne zátky, ktoré majú pružnú tyčinku na penis vyrobenú zo silikónu na zavádzanie, takže zátku na penis možno nosiť, keď je penis vztýčený aj keď nie je.

 

Penisový kolík s otvorom

 

Penisové zátky s otvorom umožňujú močenie a ejakuláciu. Dlhodobé nosenie alebo nosenie 24 hodín denne 7 dní v týždni je tu celkom možné. Samozrejme, treba veľmi dbať na hygienu, aby sa po ejakulácii alebo močení do močovej trubice alebo močového mechúra nedostali žiadne choroboplodné zárodky.

 

Penisová zátka bez otvorenia

 

Uretrálne zátky bez otvoru umožňujú len obmedzenú ejakuláciu alebo močenie. Močová trubica je uzavretá zátkou penisu, ale tlak umožňuje roztiahnutie močovej trubice, takže tekutiny, ako napríklad spermie alebo moč, môžu pretekať okolo.

 

Penisové zátky bez otvoru sa v MEO nazývajú zátky na spermie alebo zátky na semeno, pretože spermie nemôžu počas orgazmu bez prekážok prechádzať močovou trubicou. Cieľom je tu predĺžiť a zintenzívniť orgazmus. Tento typ zátky môže zintenzívniť a predĺžiť orgazmus.

 

Návrhy zátok na penis

 

Penis plugy sú k dispozícii v rôznych dizajnoch a tvaroch, ktoré vyhovujú ženskej aj mužskej anatómii. Časť, ktorá sa zavádza do močovej trubice, môže byť hladká alebo zložitejšie navrhnutá na intenzívnejšiu stimuláciu a/alebo zúžená na rozťahovanie. Okrem toho sú tu vďaka rôznym materiálom možné ohybné aj tuhé zátky na penis. Možná je aj kombinácia s elektrickou stimuláciou(penis plug with Estim)

 

Sexuálna hračka močová trubica

 

Mnohí muži by chceli mať vo svojom penise dialničný strojček. Ide predovšetkým o stratu kontroly a pocit zastavenia spermií (pozri aj známu spermobrzdu od MEO).

 

Nasadenie žaluďového krúžku môže byť vzrušujúce! Zavádzanie zátky do močovej trubice nie je pre mňa, ale skôr pre pokročilých užívateľov, mohli by ste si myslieť. Ani zďaleka to tak nie je, pretože tento fetiš je čoraz rozšírenejší, a preto náš sortiment kolíkov do močovej trubice zahŕňa aj kolík na penis pre začiatočníkov, dialógy na stimuláciu močovej trubice pre profesionálov a začiatočníkov, Chubby penis plug (extra veľký penisový kolík s krúžkom na žaluď) a Little Fucker (malý penisový kolík pre začiatočníkov). V obchode MEO Penis Plug Shop nájdete kolíky na penis zo všetkých materiálov: či už hľadáte silikónový kolík na penis alebo kolík na penis z nehrdzavejúcej ocele, nájdete ho tu. Okrem svetoznámeho žaluďového krúžku so zátkou na spermie máme v ponuke aj mnoho noviniek, ako napríklad zátku na spermie 3.0, uretrálne diabolo, žaluďový krúžok so zátkou v mnohých veľkostiach, uretrálne diabolo a ďalšie.

 

Kúpiť zátku na penis

 

MEO sa špecializuje na zátky na penis vo všetkých veľkostiach, tvaroch a farbách. Či už hľadáte kolík na penis pre začiatočníkov, tyč na penis, tyč na penis, silikónový krúžok na žaluď alebo kolík na penis z nehrdzavejúcej ocele, máme dokonca uzamykateľné BDSM kolíky na penis a kolíky na penis na elektrosex (kolík na penis s Estim alebo Dialtor elektro). V MEO si každý nájde tú správnu hračku do močovej trubice na stimuláciu penisu zvnútra.

 

Penisový vibrátor alebo penisový kolík s vibráciou

 

Penisový kolík s integrovanou vibračnou elektronikou alebo vibrátor na penis poskytuje intenzívnu masáž najintímnejšej, najcitlivejšej zóny. Výsledná vibrácia poskytuje nielen pocit podobný orgazmu, ale aj nezastaviteľný, odcudzený orgazmus - strata kontroly nad kľúčom - ABSOLÚTNE superlatív.

 

Stimulácia uretry pomocou uretrálneho vibrátora

 

Vibračný kolík na penis je vlastne vrcholom uretrálnej stimulácie, ale prekonať ho môže aj dlhšia verzia vibrátora na penis, uretrálny vibrátor! Ak chcete intenzívne stimulovať močovú trubicu alebo ak vás zaujíma téma rozťahovania močovej trubice, určite by ste sa mali pozrieť na nasledujúce modely: Uretrálny vibrátor, vibrátor na penis, vibrátor na hrubúuretru, flexibilný vibrátor na uretru, vibrátor na dlhú uretru, silikónový vibrátor na uretru, vibrátor na uretru z nehrdzavejúcej ocele.

 

Novinky na stimuláciu penisu a močovej trubice:

 

Sme na špičke v oblasti penisových kolíkov a neustále rozširujeme našu ponuku hračiek na stimuláciu močovej trubice. Všetky naše nové výrobky nájdete pod týmto odkazom:

 

NOVINKY: dilatátory močovej trubice, krúžky na žaluď, zátky na penis, krúžky na penis a ďalšie!

 

Katalóg BDSM Trest alebo trest BDSM

 

Penis Plug Sex je SM? Nie nevyhnutne, ale samozrejme, že môže byť! A úprimne povedané: bez priekopníckeho ducha SM a BDSM scény by technológia, hračky a rastúca zvedavosť o penisové kolíky v spálni boli pravdepodobne stále na úrovni prvej žiarovky.

 

Takže sex s penisovými kolíkmi môže byť SM - ale môže to byť aj takmer čokoľvek, na čo máte chuť.

 

Kompetentné rady o penisových kolíkoch pre začiatočníkov aj profesionálov

 

Ste zvedaví, už dlho premýšľate o penisových kolíkoch a teraz chcete konečne urobiť prvý krok? Sme radi, že ste našli náš internetový obchod so zátkami na penis a vítame vás. Náš priateľský tím vám vždy nezávisle a kompetentne poradí. Podporíme vás pri realizácii vašej vášne.

 

Kúpte si diskrétne Penis Plug

 

Tešíte sa na svoj nový penis plug, neviete sa dočkať, kedy prekonáte miernu bolesť pri naťahovaní, zabudnete na počiatočný pocit pálenia a mravčenia a úplne si vychutnáte stratu kontroly? Tento pocit dobre poznáme. A úprimne povedané, doručovateľovi balíkov ani zvedavým susedom do toho, ako prežívate svoju vášeň, nič nie je. Preto vaše kolíky na penis vždy posielame v neutrálnom balení.

 


Keďže okrem UPS zasielame aj prostredníctvom spoločnosti DHL, môžete si svoje kolíky na penis a predmety BDSM nechať diskrétne doručiť až na miesto balenia. Spoľahlivosť, bezpečnosť a prvotriedne služby sú v spoločnosti MEO prioritou. Sme radi, že vás môžeme inšpirovať a prajeme vám zmyselné potešenie pri nakupovaní v internetovom obchode s penisovými kolíkmi MEO.