Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Luxusné análne zátky

Newsletter

Luxusné análne zátky 

Luxusné análne kolíky MEO s krištáľmi sú vzácne šperky a trblietajú sa ako skutočné klenoty! Vďaka vloženému trblietavému kameňu poskytuje takýto análny kolík rozmanitosť počas sexu.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 14 z 14 položiek
Zobraziť 13 - 14 z 14 položiek

Čo je to luxusný butt plug s kryštálom?

Luxusný análny kolík s kryštálom alebo butt plug s kryštálom patrí medzi známu klasiku medzi sexuálnymi hračkami a často sa používa na prípravu na análny sex. Zavedením luxusného análneho kolíka s kryštálom sa análny otvor predĺži a uvoľní sa svalstvo zvierača. To uľahčuje neskoršie preniknutie penisu alebo análneho vibrátora. Luxusný análny kolík s kryštálom môžu nosiť všetky pohlavia a pomôže vám spestriť sexuálny život.

Prečo používať luxusný butt plug s kryštálom?

Okrem análnej predohry znalci oceňujú aj ďalšie výhody luxusného análneho kolíka s kryštálom! Okrem prípravy na análny prienik môžete luxusný butt plug s kryštálom použiť aj na iné účely. Mnohé ženy napríklad považujú za veľmi vzrušujúce nosiť luxusný butt plug s kryštálom počas vaginálneho styku. Nosenie luxusného análneho kolíka s kryštálom mierne zužuje vagínu. Tým sa intenzívnejšie stimuluje bod G a vnútorná časť klitorisu. V dôsledku toho je orgazmus často pociťovaný ešte intenzívnejšie. A vyberanie luxusného análneho kolíka s kryštálom má tiež svoj pôvab! Vo vnútri konečníka sa nachádza mnoho nervových zakončení. Keď vytiahnete butt plug s kryštálom, tieto nervové zakončenia sa stimulujú, čo môže ešte viac zvýšiť vaše vzrušenie. U mužov luxusné análne kolíky s kryštálom vyvíjajú tlak aj na prostatu.

Existuje mnoho ľudí, ktorí radi nosia luxusný butt plug s kryštálom aj v každodennom živote. Vďaka špeciálnemu tvaru je to možné aj bez problémov - na rozdiel od mnohých iných erotických hračiek.

Ako vyzerá luxusný butt plug s kryštálom?

Luxusné análne kolíky s kryštálom majú zvyčajne kónický tvar. Zaoblený, užší koniec zabezpečuje, že luxusný butt plug môžete ľahko zaviesť, zatiaľ čo hrubší, plochý koniec zabezpečuje, že luxusný butt plug úplne nezmizne v análnom otvore. Vďaka tomuto tvaru butt plug s kryštálom pri používaní dobre a bezpečne sedí. Akonáhle je Luxus butt plug s kryštálom na svojom mieste, nemôžete ho neúmyselne posunúť dovnútra ani von.

Ako používať Luxus butt plug s kryštálom?

V prvom rade by ste mali pri análnom sexe vždy používať lubrikant! Na rozdiel od vagíny si análny otvor pri vzrušení nedokáže sám zabezpečiť potrebnú vlhkosť. Platí tu pravidlo: viac je viac, aby ste sa vyhli poraneniam. Najlepšie je vždy používať lubrikant, napríklad Aquameo. Ak sú vaše luxusné análne kolíky s kryštálom vyrobené zo silikónu, mali by ste použiť lubrikant na vodnej báze, aby ste materiál nepoškodili.

Pripravte si zvierač!

Aby ste si mohli análny kolík užiť, musí byť váš zvierač uvoľnený. To nie je také jednoduché! Tento sval totiž za normálnych okolností zabezpečuje, aby bol konečník pevne uzavretý a nič z neho nevychádzalo bez vyzvania. Uvoľnenie konečníka si teda musíte nacvičiť. Samozrejme, váš partner vám môže pomôcť. Môže vám konečník masírovať prstami alebo jazykom. Až keď budete pripravení, môžete si zasunúť luxusný kryštál butt plug.

Zasuňte luxusný kryštál butt plug:

Rozotrite dostatočné množstvo lubrikantu na luxusný kryštál butt plug a svoj análny otvor. Potom jemne pritlačte zaoblenú špičku análneho kolíka na svoj análny otvor - nevyvíjajte príliš veľký tlak! Nezasúvajte kolík Luxus butt plug s kryštálom až úplne dovnútra, ale vždy najprv trochu dovnútra. Potom kolík opäť vytiahnite. Tento postup opakujte, kým do vás Luxus butt plug ľahko neprenikne a kým vám nebude príjemný. Nikam sa neponáhľajte! Ak ste ešte len začiatočník, je jednoduchšie, ak si kolík Luxus butt plug s kryštálom zavediete sám. Takto môžete kontrolovať tempo. Ak ste skúsenejší, môže vás vystriedať partner.

Náš tip:

Najjednoduchší spôsob zavádzania Luxus butt plug s kryštálom je ľahnúť si na chrbát a roztiahnuť nohy. Prípadne si na Luxus môžete aj "sadnúť" butt plug.

Vyberanie análneho kolíka Luxus s kryštálom:

Rovnako ako pri zavádzaní, aj pri vyberaní análneho kolíka Luxus s kryštálom platí: Nešetrite lubrikantom! Neotierajte ho však do rukoväte - inak nebudete môcť drahocenný luxusný butt plug správne uchopiť. Keď je všetko pekne klzké, môžete opatrne vytiahnuť luxusný butt plug. Je to jednoduchšie, ak odstránite análny otvor. Je to jednoduchšie, ak análny otvor uvoľníte.