Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Dvojité vibrátory

Newsletter

Dvojité vibrátory 

Dvojité dildo extrémne vyplní všetky otvory. Sex s dvojitým dildom je dvakrát zábavnejší, prináša nový impulz a viac rozmanitosti do vášho sexuálneho života.

12
na stránku
Zobraziť 13 - 21 z 21 položiek
Zobraziť 13 - 21 z 21 položiek

Čo je dvojitý vibrátor?

 

Aký je rozdiel medzi dvojitým a bežným dildom? Už názov vám to vlastne prezradí! Dvojité dildo je sexuálna hračka s dvoma koncami a ohybným alebo zakriveným telom. S dvojitým dildom si môžete užívať sami alebo spolu s partnerom. Mnohí naši zákazníci tak vnášajú do svojho milostného života s partnerom novú energiu a viac rozmanitosti.

 

Kúpiť veľké dildo alebo dvojité dildo?


S XXL dildom alebo gigantickým dildom zažijete vy a váš partner úplne naplňujúcu análnu alebo vaginálnu extázu. Podobný zážitok môžete dosiahnuť aj sanálnym dildom alebosilikónovým dildom, zatiaľ čo dvojité dildá vás môžu priviesť naozaj až na hranice možností. Kvázi čistý sex! Rovnaké potešenie sľubuje len veľké XXL dildo alebo nafukovacie dildo. Dokonalý výber análneho dilda však vždy zostáva na vašom osobnom vkuse.

 

Dvojité dildo pre ženu alebo dvojité dildo pre muža

 

Dvojité dildá alebo partnerské dildá sa zvyčajne dajú zavádzať vaginálne aj análne súčasne alebo sa používajú na súčasnú penetráciu oboch partnerov. Aj análny + análny, vaginálny + vaginálny alebo análny + vaginálny. Trénovaní používatelia ohýbajú dvojité dildo dohromady tak, aby sa OBA konce dali zasunúť do jedného telesného otvoru.

 

Oba konce dvojitého dilda sa môžu výrazne líšiť, takže s jednou hračkou možno uspokojiť rôzne preferencie. V ideálnom prípade si obaja partneri prídu na svoje, ak má dvojité dildo na jednej strane hrubý žaluď a na druhej strane menší priemer.

 

Muži, ktorí radi experimentujú, by určite mali vyskúšať príjemný tréning s dvojicou análnych guličiek alebo guličiek lásky.

 

Ako používať dvojité dildo?

 

Správny lubrikant na sex s dvojitým dildom je veľmi dôležitý. Na zavádzanie análneho dilda alebo partnerského dilda odporúčame naše lubrikanty rozpustné vo vode, napríklad Aquameo alebo Anal Push na análny sex. Samozrejme, môžete použiť aj sklenené dildo s lubrikantom na báze silikónu. V našom internetovom obchode s vibrátormi samozrejme nájdete aj análny dekongestívny sprej, takzvaný EXTREMEO. Tento sprej vám tiež umožní vložiť XXL dildo alebo veľké dildo pre mužov bez bolesti.

 

Vzhľadom na jeho dĺžku a obvod môže byť zavádzanie veľkého dilda spočiatku trochu ťažšie. Postupujte pomaly a jemne a zaujmite pohodlnú polohu, ktorá vám umožní roztiahnuť telo a otvoriť análny otvor. Teraz si skúste ľahnúť na chrbát s vankúšom (alebo vankúšom lásky MEO) pod zadkom a so zdvihnutými a roztiahnutými nohami.

 

Pre správnu polohu a proti príznakom únavy počas toho, ako vás análne berú dvojitým dildom alebo si užívate počas sólového sexu: MEO Fuck & Play sling poskytuje účinnú a pohodlnú podporu vďaka najvyššej kvalite. Dobre polstrované vankúše postroja z mäkkej kože Latigo obopínajú krk a zadnú časť kolien pre extra hlboký prienik. Vďaka niekoľkým prackám možno postroj individuálne nastaviť. Dva oceľové D-krúžky na bokoch umožňujú dokonca pripevniť putá. Takto si môžete svoje dvojité dildo užívať nesmierne pohodlne.

 

Určite sa odporúča začať s menším dvojitým dildom, napr. skleneným dvojitým dildom , a postupne sa prepracovať k väčším kalibrom. Po vložení časti dvojitého vibrátora s najhrubším priemerom by sa vaše telo malo uvoľniť, aby ste si teraz mohli v pokoji vychutnať pocity, ktoré vibrátor vyvoláva. Mnohí naši zákazníci radi otáčajú dildom vo svojom tele, aby dosiahli všetky vnútorné erotogénne zóny (bod P alebo bod G), zatiaľ čo iní uprednostňujú prítlačné pohyby s dvojitým dildom.

 

Je dvojité dildo jednou z typických sexuálnych hračiek pre homosexuálov?

 

Dvojité dildo v zadku robí aj mužov celkom šťastnými! V gay komunite sú dvojité dildá veľmi obľúbené ako sexuálne hračky pre gayov. Najmä naše veľké dvojité dildá sa objednávajú v internetovej erotickej zásielkovej službe MEO. Oceňované sú naše takzvané análne hady, ktoré máme v mnohých veľkostiach, alebo naše dilda v kategórii "extrémne veľké dildo s dvoma koncami" od Crackstuffers, DEEP'R a HAM'R Dildos.

 

 

Objednajte si dvojité dildo online - vo všetkých farbách, tvaroch a materiáloch

 

Rovnako ako bežné dildá a análne dildá, aj dvojité dildá sú k dispozícii v najkrajších dizajnoch, najdlhších dĺžkach a neobvyklých tvaroch, ako aj v rôznych materiáloch. Či už sú vyrobené z hliníka, nehrdzavejúcej ocele, ABS, vinylu alebo silikónu - väčšina dvojitých dild od MEO je absolútne šetrná k pokožke a hypoalergénna. Rovnako rôznorodé sú aj vyhotovenia a veľkosti. Dvojité vibrátory alebo ramienka ponúkame vo všetkých farbách a tvaroch.

 

Čistá erotika: dvojité dildo od MEO

 

Či už v posteli, v sprche alebo na dovolenke - dvojité dildá môžete používať všade, kde na to máte chuť. Vďaka svojej ohybnosti alebo zakrivenému tvaru rozmaznáva vaše erotogénne zóny (napr. bod G alebo prostatu) s presnosťou na špičku. A pretože dvojité dildá umožňujú súčasnú análnu penetráciu oboch "účastníkov", nikto nemusí počas sólo sexu sledovať toho druhého.

Každý by mal vyskúšať dvojité dildo na sex alebo sólo sex

Ak ste si vždy chceli užiť dvojitú penetráciu alebo sendvičový sex, dvojité dildo si zamilujete! Odporúčame najmä naše dvojité dildo s vibráciou, dvojitý vibrátor Lelo PicoBong Transformer. Dva výkonné motory rozmaznávajú oboch partnerov (alebo otvory) súčasne.