Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Skutočné Ass Play

Newsletter

EXCESS butt plug podľa Dr. Sado - análny BDSM

EXCESS od Dr. Sado: Nič pre začiatočníkov - Gigant medzi BDSM análnymi kolíkmi! Názov EXCESS pre tento monštruózny butt plug stelesňuje nadmernosť a extrémnosť. Nie je to len análny kolík, ale výzva, vyjadrenie a pre niektorých možno aj cieľ.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    EXCESS od Dr. Sado: Nič pre začiatočníkov - Gigant medzi BDSM análnymi kolíkmi! Názov EXCESS pre tento monštruózny butt plug zo série Extremeo stelesňuje neobmedzené, nadmerné a extrémne. Nie je to len análny kolík, je to výzva, vyhlásenie a pre niektorých možno aj cieľ. "Excess" v angličtine znamená "nadbytok" alebo "prebytok", a tak stelesňuje presne to, o čom je tento butt plug: veľkosť a intenzitu presahujúcu bežný rámec.

     

    EXCESS butt plug od Dr. Sado:

     

    Dr. Sado, vizionársky tvorca a vynálezca vo svete BDSM, vytvoril pozoruhodný butt plug EXCESS pre sériu MEO Extremeo. Tento jedinečný butt plug pozýva milovníkov extrémnej análnej stimulácie na cestu k neprebádaným a intenzívnym vyvrcholeniam. Názov "Excess" naznačuje preháňanie a prekračovanie noriem a hraníc. Víziou Dr. Sado bolo vytvoriť exkluzívny butt plug, ktorý by bol pre používateľov výzvou na prekročenie ich fyzických a emocionálnych limitov a zároveň by poskytoval bezpečný spôsob rozšírenia análnych schopností a vnímavosti.

     

    butt plugEXCESS zaujme svojou impozantnou veľkosťou a detailným, takmer diabolským dizajnom. Butt plug EXCESS je vhodný nielen na sólové sedenia, ale umožňuje aj intenzívne chvíle sexu v rámci BDSM vzťahu, ktoré sú fyzicky aj emocionálne obohacujúce. Ako doplnok k radu Extremeo bol tento butt plug navrhnutý na uľahčenie intenzívnych a odvážnejších sexuálnych zážitkov. Vytvára spojenie medzi veľkosťou a intenzitou a otvára nový rozmer análneho zážitku.

     

    Okrem toho butt plug EXCESS je tiež vyjadrením a pozvánkou na objavovanie intenzívnejších a temnejších stránok vlastnej rozkoše. Povzbudzuje vás, aby ste nanovo interpretovali a definovali svoje vlastné potešenie, análnu stimuláciu a svoje vlastné hranice. S butt plug EXCESS sa naši veľmi skúsení klienti môžu ponoriť do sveta extrémnej análnej stimulácie a vydať sa na cestu dokonalej extázy.

     

    Dostaňte sa k svojim limitom a ešte ďalej s butt plug EXCESS!

     

    Análna stimulácia ešte nikdy nebola taká intenzívna! Na stránke EXCESS butt plug bol vyvinutý pre tých, ktorí hľadajú maximálny pocit z análnej stimulácie, ktorí chcú zažiť extrém a otestovať svoje osobné hranice alebo ich možno dokonca posunúť. Vďaka svojej impozantnej veľkosti a intenzívnej stimulácii, ktorá s ňou súvisí, predstavuje tento butt plug od Dr. Sado sexuálny zážitok, ktorý ďaleko presahuje hranice bežného.

     

    Viac je viac: Ako butt plug EXCESS Spôsobí revolúciu vo vašom sexuálnom živote!

     

    Vo svete análnych sexuálnych hračiek je EXCESS je obor, kolos, ktorý v sebe nesie pozvánku na extrémnu rozkoš a nadmerné potešenie. V kontexte sexuálneho skúmania a BDSM praktík symbolizuje butt plug EXCESS symbolizuje aj túžbu hrať sa s vlastnými fyzickými limitmi a výdržou. Znamená intenzívny fyzický zážitok a v kontexte BDSM ho možno použiť ako nástroj moci a podriadenia.

     

    Konečné uspokojenie: EXCESS vás dovedie až k vašim limitom!

     

    Okrem toho na stránke butt plug EXCESS je zároveň výpoveďou pre všetkých, ktorí, verní heslu "viac je viac", nechcú vo svojom sexuálnom vyjadrení robiť kompromisy. Tu v prenesenom zmysle slova "nevylievaš fazuľu, ale vylievaš fazuľu". Znamená to teda aj istú opulentnosť, bezhraničné a nespútané prežívanie žiadostivosti, ktoré mnohí naši zákazníci pravdepodobne považujú za oslobodzujúce a napĺňajúce.

     

    Silné držanie, potešenie bez rúk: Vaše EXCESS Análny kolík zostane tam, kde ho chcete mať.

     

    Dr. Sado prikladá veľký význam dokonalej funkčnosti. Vďaka silnej prísavke sa EXCESS butt plug pevne priľne ku všetkým hladkým povrchom. To zaručuje bezpečnú a stabilnú fixáciu, zatiaľ čo vaše ruky sa môžu venovať iným sexy aktivitám. Či už umiestnite butt plug Dr. Sado na stenu, podlahu alebo akýkoľvek iný vhodný povrch, zostane bezpečne na svojom mieste EXCESS Análny kolík zostane bezpečne na svojom mieste. Môžete sa tak plne sústrediť na svoje potešenie a zažiť nezabudnuteľné chvíle extázy bez toho, aby ste sa museli obávať o držanie análneho kolíka EXCESS Análnej zátky.

     

    Vaša voľba, vaše potešenie: Vyberte si svoj EXCESS Análny kolík!

     

    Každé telo je jedinečné a každý človek má individuálne preferencie. Preto vám Dr. Sado ponúka butt plug EXCESS v dvoch rôznych veľkostiach. Môžete si tak vybrať verziu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a preferenciám.

     

    • Veľkosť M = monštruózna: celková dĺžka 23 cm, zasúvacia dĺžka 19 cm, horný priemer cca 4,5 cm, maximálny priemer 6 cm, priemer základne cca 9,7 cm
    • Veľkosť L = veľmi monštruózna: celková dĺžka 24 cm, zasúvacia dĺžka 21 cm, priemer v hornej časti cca 5,5 cm, maximálny priemer 8 cm, priemer základne cca 11 cm.

     

    Vďaka tomu je butt plug EXCESS nezameniteľný a silný symbol pre svet sexuálnych excesov. Svet, v ktorom je exces nielen vítaný, ale aj žiadaný.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • EXCESS - Skvelé butt plug
    • Bezhraničná extáza: The EXCESS prekračuje všetky hranice!
    • Ručne vyrobený análny kolík s prísavkou zo série Extremeo.
    • K dispozícii v dvoch veľkostiach.
    • butt plug EXCESSS je análny kolík vyvinutý Dr. Sado.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO Germany.
    • Materiál: silikón, neobsahuje ftaláty.
    • Použitie EXCESS Análneho kolíka môže byť vzrušujúcim zážitkom, ak viete, ako to správne robiť. Na uľahčenie zavádzania odporúčame náš sprej Extremeo, ktorý uvoľňuje svaly zvierača a spríjemňuje zavádzanie análneho kolíka EXCESS Análny kolík príjemnejší.
    • Pri používaní erotických hračiek zo silikónu, ako napr EXCESS Pri používaní sexuálnych hračiek zo silikónu, ako je análny kolík, by ste sa mali vyhnúť lubrikantom na báze silikónu, pretože môžu napadnúť materiál. Namiesto toho odporúčame lubrikanty na báze vody, ako napríklad Aquameo alebo Alphamale Aqua, ktoré poskytujú príjemný pocit a sú bezpečné na použitie so silikónovým análnym kolíkom EXCESS Možno bezpečne používať so silikónovým análnym kolíkom. Aplikátor Lube Shooter alebo lubrikant ďalej optimalizuje zážitok tým, že umožňuje hlbšie a rovnomernejšie rozmiestnenie lubrikantu. Vďaka tomu je zavedenie EXCESS Vďaka tomu je zavádzanie análneho kolíka pohodlnejšie a bezpečnejšie, pretože dostatočné množstvo lubrikantu znižuje trenie a riziko poranenia. Po každom použití by sa mal análny kolík EXCESS Kolík dôkladne vyčistiť. Na tento účel odporúčame náš sprej VERYCLEAN, ktorý zabezpečí dôkladné a hygienické vyčistenie a pripraví análny kolík na ďalšie zavedenie EXCESS Análny kolík pripravený na ďalšie análne dobrodružstvo.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Geiles Teil

    Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
    Los geht's!
    Neuer Liebling in der Kiste

      Hodnotenie 

      my tight ass now looks like a pussy

      This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

        Hodnotenie 

        Definitely recommend buying!!

        Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

          Napíšte vlastnú recenziu

          EXCESS butt plug podľa Dr. Sado - análny BDSM

          EXCESS butt plug podľa Dr. Sado - análny BDSM

          EXCESS od Dr. Sado: Nič pre začiatočníkov - Gigant medzi BDSM análnymi kolíkmi! Názov EXCESS pre tento monštruózny butt plug stelesňuje nadmernosť a extrémnosť. Nie je to len análny kolík, ale výzva, vyjadrenie a pre niektorých možno aj cieľ.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: