Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Sklenené vibrátory

Newsletter

sada 3 kusov - Sklenené análne zátky - Kong

Úspešný príbeh načítaný: Naša sada análnych kolíkov Kong, ktorá pozostáva z troch sklenených análnych kolíkov rôznych veľkostí, prináša späť klasiku análnych kolíkov! Či už ide o začiatočníka alebo pokročilého, v tejto súprave si každý nájde niečo pre seba. Zažite jedinečný pocit, ktorý dokáže ponúknuť len sklo, a objavte pre seba znovu análnu rozkoš!

Viac informácií

3449/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Úspešný príbeh znovu nabitý: Naša súprava zadkových kolíkov Kong, ktorá pozostáva z troch sklenených kolíkov rôznych veľkostí, prináša späť klasický zadkový kolík! Či už ste začiatočník alebo pokročilý používateľ, v tejto súprave si každý nájde niečo pre seba. Zažite jedinečný pocit, ktorý dokáže ponúknuť len sklo, a znovuobjavte pre seba análne potešenie!

     

    Sklo je bezpečný materiál a vyznačuje sa nielen svojimi hypoalergénnymi vlastnosťami. Navyše sú tieto luxusné análne kolíky individuálne ručne vyrábané, úplne bezšvové, absolútne bezpečné a dodávajú sa v mimoriadne atraktívnom balení.

     

    Prečo sklenený análny kolík a nie silikónový alebo vinylový?

     

    Sklenený análny kolík vám ponúka úplne iný, oveľa príjemnejší pocit, ktorý posunie vaše análne potešenie na úplne novú úroveň. S tromi análnymi kolíkmi Kong z úspešnej série Extremeo sa môžete zoznámiť s úžasným pocitom zo skla. Ak je pre vás análna stimulácia novinkou alebo chcete experimentovať s rôznymi veľkosťami, potom je súprava análnych kolíkov Kong práve pre vás! Sada obsahuje tri rôzne veľkosti, takže môžete začať s malými a pomaly sa prepracovať až k najväčšiemu análnemu kolíku. Začnite s malým análnym kolíkom, ktorý do vás prenikne obzvlášť jemne, zvýšte svoje análne potešenie so stredne veľkým análnym kolíkom a potom si "dobre pripravení" doprajte naozaj veľký análny kolík!

     

    Nesporná klasika: Prečo je sada análnych kolíkov Kong jednoducho dokonalá!

     

    • Ideálny materiál: Vďaka hladkému, klzkemu materiálu sa naše análne kolíky zo skla veľmi ľahko zavádzajú análne, zatiaľ čo hmotnosť análneho kolíka vám poskytne zmyselne intenzívny pocit plnosti, ktorý vám pri bežných análnych kolíkoch chýbal.

     

    • Teraz však prichádza vrchol: hra s teplotou! Predstavte si, že análny kolík ponoríte do teplej alebo studenej vody a potom si ho zasuniete do análneho otvoru. Úchvatný, vzrušujúci pocit, ktorý vo vás prebudí každý nerv. A pretože je análny kolík úplne priehľadný, váš partner cez neho vidí - intímny, zvodný pohľad do vášho tela, ktorý ešte viac zvyšuje vašu intimitu.

     

    • Stále si nie ste istí materiálom? Nemajte obavy! Tieto análne kolíky sú vyrobené z kvalitného nerozbitného borosilikátového skla, ktoré je známe svojou odolnosťou a bezpečnosťou. Sú neporézne a neobsahujú ftaláty, takže sú úplne šetrné k pokožke. Čistenie? Veľmi jednoduché. Stačí trochu mydla, vody a spreja VERYCLEAN a sú opäť ako nové.

     

    • Osvedčená klasika: Análne kolíky v klasickom tvare boli vždy preferovanou voľbou pre každého, kto miluje análny sex, a ak je takýto butt plug aj objemný, intenzita sa mnohonásobne zvyšuje. Tvar a materiál zaisťujú, že sa butt plug ľahko zasúva do análneho otvoru a bezpečne tam sedí bez toho, aby opäť vykĺzol. To znamená, že nemusíte robiť kompromisy v oblasti pohodlia alebo bezpečnosti. Ideálne pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.

     

    Či už uprednostňujete silikónový, olejový alebo vodný lubrikant, análny kolík Kong možno používať so všetkými lubrikantmi.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • 3 análne kolíky zo skla.
    • Elegantný dizajn: Vyrobené výlučne ručne.
    • Malý análny kolík: Celková dĺžka 57 mm, zasúvacia dĺžka 50 mm, najväčší priemer 31 mm.
    • Stredný análny kolík: Celková dĺžka 70 mm, dĺžka na zasunutie 62 mm, najväčší priemer 44 mm.
    • Veľký análny kolík: Celková dĺžka 76 mm, dĺžka na zasunutie 70 mm, najväčší priemer 46 mm.
    • So zátkou: Zabraňuje tomu, aby butt plug prenikol príliš hlboko do konečníka.
    • Môže sa používať teplý aj studený: Zástrčka sa dá chladiť alebo ohrievať.
    • Hypoalergénny: Jednoducho sa oprite a užívajte si.
    • Rozsah dodávky: 3 análne kolíky Kong zo série Extremeo
    • Mnohí naši zákazníci pravidelne trénujú s touto súpravou na roztiahnutie zvieračov, napr. pri nekomplikovanom análnom styku. Za vzrušujúco znejúcim pojmom "tréning análnych kolíkov" sa však neskrýva nič iné ako pravidelné naťahovanie zvieračového svalu análnymi kolíkmi rôznych veľkostí.
    • Extremeo: Zavádzanie análneho kolíka do konečníka môže byť nádherný a príjemný zážitok - najmä ak viete, ako to správne urobiť. Na uľahčenie zavádzania análneho kolíka do konečníka odporúčame náš obľúbený sprej Extremeo. Krátky nástrek uvoľní zvieračový sval. Vďaka tomu je zavádzanie análneho kolíka obzvlášť jemné potešenie.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Kong

    Great way to train your partner's backdoor...glass is a lot easier.

      Hodnotenie 

      Must get

      These things were flipping amazing so smooth and the large made me feel so full. Pushing it out with no hands had my eyes in the back of my head.

        Hodnotenie 

        Cute but not long term wearable

        They're great quality but the space between the base and the bulb make this kit only a 4/5 for me. It's simply too small to properly stay inside. The selection of sizes is great, the small is so adorable I use it as a paperweight.

          Hodnotenie 

          Gut verarbeite Analplugs

          Gut verarbeite Analplugs ohne Einschlüsse oder fühlbare Unebenheiten. Die konisch zulaufende Form erleichtert das Einführen. Sehr schönes Set.

            Hodnotenie 

            Come da descrizione.

            Sono di vetro. Colore (trasparente) forme e dimensioni come da foto. Prezzo onesto. Consegna ad una settimana. Imballaggio adatto. Poco da aggiungere

              Napíšte vlastnú recenziu

              sada 3 kusov - Sklenené análne zátky - Kong

              sada 3 kusov - Sklenené análne zátky - Kong

              Úspešný príbeh načítaný: Naša sada análnych kolíkov Kong, ktorá pozostáva z troch sklenených análnych kolíkov rôznych veľkostí, prináša späť klasiku análnych kolíkov! Či už ide o začiatočníka alebo pokročilého, v tejto súprave si každý nájde niečo pre seba. Zažite jedinečný pocit, ktorý dokáže ponúknuť len sklo, a objavte pre seba znovu análnu rozkoš!

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              7 ostatné položky v rovnakej kategórii: